Путин очаква провокации за изборите през 2016 и 2018 година


Путин очаква провокации за изборите през 2016 и 2018 годинаПодготвят се акции срещу Русия по време на предстоящите избори през 2016 и 2018 г., каза Владимир Путин на заседание Федералната служба за сигурност, предава ТАСС.

„Не спират опитите на западните спецслужби да използват за свои цели неправителствените организации и политически формации – най-вече да дискредитират властта и да дестабилизират Русия”, каза Путин.

„Ние сме готови на диалог с опозицията, ще продължим партньорските си отношения с гражданските организации в най-широкия смисъл на думата. Винаги се вслушваме в съдържателните критики към действията или бездействията на властта”, увери руският президент.

„Безсмислено е да се дискутира с онези, които работят по заповеди от чужбина, за интересите не на собствената си, а на чужда страна.

Затова ще продължим да обръщаме внимание на наличието на чуждестранни източници на финансиране на неправителствените организации, да сверяваме практиката им с онова, за което са заявили, че се основават, и ще пресичаме всяко нарушение”, заяви Путин.

 

 

Източник: http://rusofili.bg

Реклами

Posted on 27.03.2015, in Национална сигурност and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: