В Украйна се води ядрена война


В Украйна се води ядрена войнаАнализите на няколко водещи световни ядрени физици и специалисти по ядрените оръжия потвърждават страшната истина, за която се мълчи – в Украйна, по-точно в Донбас, се води ядрена война.

Престъпникът е хунтата в Киев, оръжието е американско, доставено от Израел…

Първата доказана ядрена атака срещу Донецк беше през август 2014 г., втората – на 8 февруари 2015 г.

Преди първата бяха провокациите срещу двата малайзийски самолета: МН370 – на 8 март 2014 г., и МН17 над Донецк – на 17 юли 2014 г. Те бяха извършени от Израел с помощта на САЩ. Вероятно от същия център бяха осъществени и ядрените атаки срещу Донецк.

Ядрената атака от август 2014 г. беше извършена с оръжие земя-земя, изстреляно от части на киевската хунта. Никакво конвенционално, термобарично или друго оръжие не би могло да направи това.

Доказателствата за ядрената атака са неоспорими. При анализа на видеоматериала се вижда, че жълто-оранжевият взрив е от алфа и бета радиация, която се генерира в атмосферата при детонирането на ядрената бойна глава. Първичният взрив става на 300-1000 метра над земята, като пълното детониране е при удара в земята. За ядрения взрив са необходими около 3 секунди за пълната имплозия. Вероятно ядрената глава е трябвало да бъде взривена на по-голяма височина. Според размера на взрива, ядрената глава е с мощност 5 килотона или по-малко. Същото показва и скоростта на движението на взривната вълна.

Има две детонации. Първата произвежда звуковата вълна на експлозията на обикновен взрив. Обикновено това е прикритието на ядрения взрив. Втората детонация е на повърхността и е от мини-ядрения заряд. Най-вероятно е използван Lance. Те действат по този начин. Украинците нямат такива оръжия. Някой им ги е дал или продал. Американците едва ли ще поемат такъв риск спрямо Русия. Заради това престъпниците вероятно са Нетаняху и Порошенко. Ако ударът е оставил кратер по-дълбок от 1,5 метра, това не е обикновен, а ядрен взрив.

Втората ядрена атака стана на 8 февруари 2015 г. Тогава жителите на Донецк станаха свидетели на експлозия с колосална мощ, която дойде от характерния гъбообразен облак. Първите предположения бяха, че става дума за взрив на ракета или на фабриката за химически продукти. Но взривната вълна, нейното разпространение, мощта и гъбата показват отново, че става дума за тактически ядрен взрив, отново с Lance, прикрит като стрелба с обикновена бойна глава на Точка-У. Епицентърът на експлозията беше в Куйбишевски район на Донецк, в близост до химическата фабрика. Властите на Донецк определиха, че това е атака с тактическа балистична ракета.

В Източна Украйна, със съдействието на САЩ и Израел, са извършени и други ядрени атаки.

В Украйна се води ядрена война.

В Украйна се води ядрена война

 

Автор: Красимир Иванджийски

Източник: http://strogosekretno.com

Posted on 01.03.2015, in Анализи, Ядрено оръжие и стратегическа стабилност and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: