САЩ ВОДЯТ СВЕТА КЪМ ЯДРЕН АРМАГЕДОН


САЩ ВОДЯТ СВЕТА КЪМ ЯДРЕН АРМАГЕДОНКОНФЛИКТЪТ, КОЙТО ВАШИНГТОН ЗАПОЧНА СРЕЩУ ЗАПАДА И РУСИЯ / КИТАЙ, Е БЕЗРАЗСЪДЕН И БЕЗОТГОВО­РЕН. РЕЗУЛТАТЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЯДРЕ­НА ВОЙНА. ВСЪЩНОСТ ВАШИНГТОН СЕ ПОДГОТВЯ ЗА ТАКАВА, ТЪЙ КАТО РЕЖИМЪТ НА ДЖОРДЖ У. БУШ РЕВИ­ЗИРА ВОЕННАТА ДОКТРИНА НА САЩ, ТАКА ЧЕ ДА МОГАТ ПЪРВИ ДА ЗАПОЧ­НАТ ЯДРЕНА ВОЙНА. ТОВА НАПИСА НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА СИ РОБЪРТС.

Вашингтон е причината за конфликта, който назрява от известно време. Русия беше слаба да направи нещо по въпроса, когато режимът на Клинтън избута НАТО до границите на Руската федерация и не­законно нападна Югославия. Москва беше слаба, за да направи нещо, когато режимът на Джордж У. Буш се оттегли от Догово­ра за антибалистични ракети и предприе установяването на бази за противора­кетна отбрана на границите на Русия.

То­гава Вашингтон излъга Москва, че целта е да защити Европа от несъществуващи ирански ядрени междуконтинентални ба­листични ракети. Москва разбра, че целта на базите е да противодействат на ру­ското ядрено оръжие, като по този начин увеличи възможностите на Вашингтон да принудят Русия в споразумения, които за­сягат руския суверенитет.

Днес руското правителство не се за­блуждава, че Европа е в състояние да има независима външна политика. Владимир Путин заяви публично, че Русия е наясно, че дипломацията с Европа е безсмислена, защото европейските политици предста­вляват интересите на Вашингтон, а не на Европа.

Разбиването на мита, че дипломацията на Москва със Запада може да произвежда мирни решения, беше подсилен от демо­низирането на руския президент от САЩ и техните васални държави. Хилъри Клин­тън определи Путин като новия Хитлер.

Вашингтон включва бивши съставни час­ти на руската и съветската империя в своята собствена, но твърди, че Путин е военно агресивен. Истината е, че Обама установи неонацисткия режим в Украйна, а не Путин. Всички тези безочливи лъжи се повториха неколкократно от западните журналистически проститутки.

Всички дипломатически усилия от стра­на на Русия са осуетени от САЩ. Така че сега Русия е принудена да обнови своята военна доктрина. Тя е одобрена на 26 де­кември 2014 г. и в нея се посочва, че САЩ и НАТО са военна заплаха за съществува­нето на Русия като суверенна независима държава.

Вашингтон провежда икономическа и по­литическа война срещу Русия. Опитват се да дестабилизират икономиката със санк­ции и нападения срещу рублата. НПО-тата с международно финансиране и руските медии с чуждестранна собственост са ин­струменти в ръцете на САЩ за дестаби­лизиране на Русия.

С безразсъдно агресивната политика на Обама срещу Путин възкръсна надпреварата в ядреното въоръжаване

Злите войнолюбци, които властват във Вашингтон, са повели света към ядрен Армагедон.

Руските и китайските власти разбраха, че тяхното съществуване е застрашено от хегемонните амбиции на САЩ. За да се защитят от плановете на Америка да маргинализират двете страни, руските и китайските власти са решили да обеди­нят своите икономики в едно.

Единството на Мечката и Дракона на­малява мечтата на лудите неоконсерва­тори за „американския век”. Янките осъз­нават, че тяхната хегемонна политика е създала враг, над който не могат да надде­леят и те ще настояват за превантивен ядрен удар. Затова Русия и Китай трябва да бъдат в пълна бойна готовност.

Американската икономика е ориентира­на от Япония до Европа, но е като къща от карти. Икономическият спад започна пре­ди седем години и съвкупността от запад­на икономическа политика беше отклоне­на към подкрепата на няколко определени банки, държавни дългови инструменти и щатския долар. Следователно самите икономики и способността на население­то за справяне са се влошили.

Финансовите им пазари са базирани на манипулация, а не върху основи. Реални­те доходи на потребителите, потреби­телските кредити, както и продажби на недвижими имоти са в застой или силно намаляват, а фондовият пазар е като ба­лон. В момента Русия разработва алтер­нативи на финансовата система SWIFT, на МВФ и Световната банка.

Страни­те от БРИКС изготвят свои кредитни карти и интернет системи, с което ще обезценят долара. Руската федерация, Китай и други страни се движат далеч от използването на американската валу­та за уреждане на международни сметки.

По този начин се обезсмисля печатането на японска и европейска валута, което се прави с цел да подкрепят долара, и той ще претърпи рязък спад в разменна стой­ност. Това ще направи западният свят нефункционален и зависим от вноса.

Руснаците и китайците чакаха твърде дълго. Затова и двете страни рискуват да станат обект на ядрена атака, преди напълно да са изготвили двустранната си оперативна способност за отбрана.

Тъй като западната икономика е къща от карти, Русия и Китай могат да я сринат преди неоконсерваторите да вкарат света във война. След като агресията на Вашингтон срещу двете страни е крис­тално ясна, Москва и Пекин имат пълно­то право на защитни мерки.

САЩ и ЕС провеждат икономическа война срещу Русия и може да се каже, че с ограничаването на руската икономика Западът лиши Москва от възможността за изплащане на заеми към европейски бан­ки. Ако това не събори капитализираните банки в ЕС, Русия може да заяви, че ще спре доставките на природен газ към страни членки на НАТО.

Така ще бъде блокирана голяма част от европейската промишле­ност, а нивата на безработицата бързо ще се покачат. Ако и банковите фалити не доведат до разпускане на НАТО и по този начин до края на заплахата,

Дракона може да действа

Китайците държат много голям размер на доларови финансови активи. Те могат да повлияят на световните пазари, като задържат цените на ценните метали ни­ски и по този начин да се отърват от долара само за няколко минути. Америка­нците ще започнат бързо да печат дола­ри и да продават държавни ценни книжа.Така къщата от карти ще се свие.

Феде­ралният резерв на САЩ може да печата долари, с които да купува ценни метали, но не може да печата чужди валути, с кои­то да купува долари. Доларът ще се сри­не, а с него и силата на хегемона. Войната ще свърши без удар или ракетни изстре­ли.

Русия и Китай го дължат на света, за да се предотврати ядрена война, инспирира­на от неоконсерваторите като отговор на икономическата война на Вашингтон. Москва и Пекин държат всички карти, не САЩ.

Мечката и Дракона не трябва да пре­дупреждават, а да действат. Четири американски банки притежават капитал, равен на няколко пъти стойността на общия световен БВП и тяхното събаряне ще бъде равносилно на ядрена война. САЩ и Европа ще бъдат разгромени, а светът ще бъде спасен.

2015 може да бъде много добра година, но ще са необходими превантивни ико­номически ходове от страна на Москва и Пекин. Текущият план на Путин изглежда е да се отвърне на Запада, като се игнори­рат провокациите, а стратегическите и икономическите интереси на Русия да се отворят към Азия.

Това е хуманен и разу­мен начин на действие, но оставя на Запа­да спокойствието на икономически уяз­вимите им места.

Един необезпокояван Запад остава сериозна опасност не само за Русия и Китай, но и за американците и целия свят.

 

 

Източник: http://www.vestnikataka.bg

Posted on 15.01.2015, in Анализи, Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: