През 2015 г. Русия я очаква невиждан подем


През 2015 г. Русия я очаква невиждан подем

© Архивно фото: РИА Новости

Светът е толкова неспокоен, че в края на годината е време да правим предсказания не за младоженци, а за бъдещето на страната.

Според английския писател и футуролог Артър Кларк през 2015 г. медта и оловото ще станат два пъти по-скъпи от златото. Изглежда, че прогнозите му се оправдават.

Говорейки за предсказанията за 2015 г., трябва да отбележим, че във всяко от тях се споменава Русия. Страната ни, според повечето футуролози, ще играе голяма роля в живота на цялата световна общност. И тъкмо от нашата страна ще зависи балансът на силите на планетата.

Десетки предсказания, направени от най-различни пророци, съвпадат в едно – 2015 г. ще е особена за Русия. Въпреки всичко, нашата страна ще успее да усили позициите си и постепенно ще увеличава влиянието си.

Според прогнозите на знаменитата предсказателка Ванга – жена, родила се на границата на три държави – България, Македония и Гърция, и внушаваща страх и трепет със своите пророчества, Русия ще се развива, расте и укрепва.

По думите й всичко ще се разтопи като лед. Вече никой няма да може да спре Русия. Тя всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но ще стане и Господар на света.

В една точка ще се пресекат Китай, Индия и Москва.

И те се пресякоха – в точката под името БРИКС заедно с Бразилия, а после към тях се присъедини и Южна Африка. От този съюз сега се опасяват в Америка.

Това, че през 2015 г. Русия я очаква голям подем, казваха и американски предсказатели. Единият от тях е Едгар Кейси – знаменитият спящ пророк, който правеше прогнозите си в транс. На интуицията му принадлежат 26000 предсказания.

Повечето от тях вече се сбъднаха. Всичките му предсказания, за разлика от пророчествата на Ванга, са били записани. Те се съхраняват в специален закрит фонд.

В една от книгите са същите онези думи за бъдещето на Русия през ХХI в.: през 2015 г. Русия ще се стане своеобразен Ноев ковчег за всички подтиснати и обезправени. От свободна Русия ще дойде надеждата за мир. Тогава всеки човек ще живее за своя брат.

Това казваше и Джин Диксън от САЩ. Прогнозите на прорицателката бяха толкова точни, че президентът Роналд Рейгън я направи свой личен съветник.

Пред Русия ще се отвори възможност за мощно и бурно развитие, – смяташе Джин. Надеждите за мир и неговото възраждане ще дойдат тъкмо от Русия.

Прорицателите от различни епохи са единодушно в едно – Русия има голямо бъдеще. То ще достигне такова уникално ниво на развитие, казваше италианската гадателка Мавис, каквото няма сега в нито една дори най-развита държава в света.

Предишният сегашен западен път на развитие на земната цивилизация много скоро ще бъде сменен с нов тъкмо руски път.

За това, което ще го предшества, са писали древните пророци. През XIV в. Василий Немчин е предсказал, че през XХI в. проблемите на Русия ще дойдат от черен човек отвъд океана. Всичко съвпада – това е САЩ и техният президент Барак Обама.

Но проблемите ще бъдат от полза за Русия. Те ще сплотят народа. Обществото ще стане по-здраво. Това е писал и светецът Игнатий Бранчининов. Той е предрекъл на Русия през 2015 – 2020 г. могъщество, а на обществото й необикновено развитие.

Как ще се изпълнят тези пророчества ще можем да видим със собствените си очи.

 

Автор: Наталия Александрова

Гласът на Русия: http://bulgarian.ruvr.ru

Posted on 01.01.2015, in Общество and tagged , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: