Либерал-хитлеризма и новият фюрер


Либерал-хитлеризма и новият фюрер

(В Европа и в „злата“ Русия“ )

Чудите се, какво общо имат Кончита Вурст и Хитлер?
Като за начало и двамата са от Австрия. Не че има значение, от къде е изверга Хитлер и този господин/госпогица с неизяснен пол, но все пак има нещо много символично в това.Аз винаги съм знаел, че Австрия е родината на Моцарт и Бетовен, на виенския валс и разни сладки вкусотийки, но от сега нататък, когато чуя „Австрия” ще се сещам за Кончита Вурст и Хитлер.

Либералните апологети издигнаха Кончита Вурст като свое знаме и го натрапиха на Европа като символ и аз съм убеден, че това не е заради някакви музикални качества.Не е дори заради шоуто, избора е изцяло политически.Това е новата Европа,новата ни визия, а новото европейско знаме ще бъде дванадесет вурста на розов фон.Та, защо се свързвам г-н/г-ца Вурст с Хитлер?- Защото той/тя/то е един днешен Хорст Весел* на днешните хитлеристи. Тези нови хитлеристи са представителите на разни НПО-та,разни комитети и разни брюкселски зелки (има хора, чийто вкусови рецептори приемат вкуса на брюкселските зелки за много горчив) , разликата им с национал-социалистите от 30-те на миналия век е че все още не убиват инакомислещите.Каква обаче е гаранцията, че няма да започнат да го правят? Сега преследват,съдят и обвиняват всеки, който не е съгласен с тях, а след десет години може да сформират и шпицкоманди срещу всеки, който не иска да му се натрапват простаци,наркомани,педофили,зоофили,вегани,вурстове и всички други обидчиви и чувствителни.

Учен съм да не съдя за хората по външността им, нито по убежденията и интересите им, но всичко това ми идва в повече.Почти на всеки ТВ канал гледам все за п*дерасти,в интернет ме заливат с разни леберастки* пропаганди,в университета слушам все за правата на другите (защо все се говори за “другите”,ако искат да са равноправи не би трябвало да се смятат за по-специални и различни от нас,въпреки наклонностите си ) и разбира се ,когато изразя, своето скромно мнение, че някои неща излизат извън релси ме сравняват с Ку Клукс Клан.Как искате да приемем хора, които зорлем се правят на аутсайдери и по-специални или дори по-велики? Щом всички са равни и никой не е специален и привилегирован, защо няма примерно хетеро барове,парад на хетеросексуалните,НПО на вярващите християни? Разбира се аз не мисля, че има нужда от такива неща, но чувството, че обикновенния „прост” и консервативен българин е на по-заден план не може да ме напусне.И знаете ли кое е най-страшното? Най-страшното, е че на болшинството от хората ще им писне и може ли някой да ги вини?-Не! Как няма да ти писне, когато ти го натрапват навсякъде, когато обетованият съюз се занимава все с правата на ЛГТБ общността,кокошките,прасетата,педофилите, но не и с актуални въпроси от чието решение зависят живота на хората,икономическия растеж,борбата с битовата престъпност,мизерията и прочее. Ако това продължава, ако либералните фашисти не престанат да натрапват вижданията си и дори да преследват останалата част от обществото, която е поне 70-80 % , то ще дойде и ден, в който гнева ще победи разума.

Ако СС-овците от разните НПО-та ще гонят всеки, чието мнение е в защита на нормалното хората ще ги сложат на място.През ВСВ е имало партизани в България,Сърбия,Украйна,Русия и Чехия, френска съпротива в Франция, полска освободителна армия и дори партизани в фашистка Италия. Трябва ли отново да има партизани,трябва ли да хванем пушките и гората за да се спре с безумието и фашизма, със смазването на чуждото мнение и унищожаването на всички изградени през вековете ценности ? Не може ли ЛГТБ общността да си живее мирно и спокойно,необезпокоявана, но и необезпокояваща, а НПО-тата да се обаждат и да съдят само, когато наистина има дискриминация, а не просто заради изразено мнение или парите, които се усвояват за борба с дискриминацията са твърде много?

*Хорст Весел е нацист убит през 20-те от комунисти.Пропагандата на Гьобелс го превръща в мъченик и символ на хитлеристите и на него е посвете дори химна на Третия Райх

 

*либерастите са модерните либерали и борци за права.Не ги наричам либерали, защото либерал е Гладстон,либерал е Петко Каравелов, че и по-стария Славейков, а днешните либерали нямат много общо с тях.

Автор: Симеон Миланов

Източник: http://divinumcomoediae.blogspot.com

Posted on 01.10.2014, in Анализи, Общество and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: