ОЧАКВА СЕ ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ ОФИЦИАЛНАТА ЧИСТАЧКА НА НАТО!


Генерал-майор Игор КонашенковС цел да се даде възможност да се чуят различни мнения, за да се реализира на практиката свободата на словото, мненията и обмяната на информация, продължаваме запознаването на българската общественост с мненията на руски общественици, анализатори, дейци на културата и изкуството, политици и официални институции.

Сега ето информация за мнението на Министерството на отбраната на Русия по повод изявленията на чиновници от НАТО…
В Министерството на отбраната на Русия опровергаха изявление на „представител“ на НАТО, където се съобщава за някакво извеждане на значително количество руски войски от територията на Украйна.
– Бих искал да обърна внимание, че поредното изявление от името на НАТО, което уж сочи присъствието на руски войски в Украйна, този път е направено от някой си „подполковник Джей Янцен“ – заяви официалният представител на Министерството на отбраната на Русия генерал-майор Игор Конашенков.

– При това текстът на своето „официално изявление“ въпросният писар изпратил в авторитетната агенция „Ройтерс“ с обикновено писмо по електронната поща – продължи представителят на руското ведомство.

– От което не е трудно да се направи извод, че във връзка със започващата ротация на персонала в щаб-квартирата на НАТО, предизвикана от оттеглянето на господин А Ф. Расмусен, напоследък са решили да се „прочуят“ и редовите служители от неговия апарат.
Конашенков отбеляза, че „при такава тенденция на по-нататъшно понижаване на нивото на говорителите на алианса“, които правят „разобличителни“ изявления по адрес на Русия, „бъдещите русофобски нападки от името на НАТО, очевидно, следва да очакваме от представителите на фирмите за почистване в щаб-квартирата. Но вече направо като sms-съобщения – заключи той.
Генералът явно имаше затруднение да уточни коя точно чистачка се очаква да направи изявление от името на алианса. Явно руското разузнаване не се беше добрало до такава информация.
На 24 септември агенция „Ройтерс“ разпространи изявление, получено в редакцията по електронната поща от „представителя“ на НАТО подполковник Джей Янцен, за наблюдавано „извеждане на значително количество руски войски от територията на Украйна“, напомниха в Министерството на отбраната.
Още в своето писмо Д. Янцен изразява увереност, че в Украйна продължава да действа „руският спецназ“ – но в същото време отбелязва, че „спецназът“ е много трудно да бъде забелязан сред опълченците.

http://www.armyofrussia

Източник: http://lyubomircholakov.blog.bg

 

Posted on 28.09.2014, in Въоръжени сили and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: