Сензационно: Германия обмисля присъединяване към БРИКС


Сензационно: Германия обмисля присъединяване към БРИКСФинансовият анализатор Джим Уили сензационно заяви, че Германия се подготвя изтегляне от двуполюсната система подкрепяна от НАТО и САЩ и ще се присъедини към нациите от БРИКС, и това е причината за засиленото наблюдение на Агенцията за национална сигурност на САЩ срещу Ангела Меркел и други високопоставени немски лица.

В интервю за Грег Хънтър, Уили, статистически анализатор, който има докторска степен по статистика, твърди, че истинската причина зад скорошните скандали свързани с АНС, които са подслушвали Германия са опасенията на САЩ, че европейския финансов и икономически лидер се опитва да се оттегли от настоящата финансова система заради очаквания колапс на долара.

“Мисля, че те вече анализират как да помогнат на Русия да изхвърли долара. Предполагам, че те търсят начини за тайно отдалечаване на Германия от долара и да се присъедини към БРИКС (Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка). Смятам, че това е точно това, което правят”, заяви Уили.

По-рано този месец, БРИКС съобщи създаването на нова алтернатива на Международния валутен Фонд, срещу доларовата система. Новата банка, с капитал от 100 милиарда долара ще бъде базирана в Шанхай, а първия председател ще бъде от Москва.

Путин обяви създаването на новата система, заявявайки, че тя “ще помогне да се спрат нападките срещу държави, които не се съгласяват с някои външнополитически решения на САЩ и техните съюзници” – ясен сигнал, че Русия и другите страни от БРИКС целят създаването на нова икономическа система, която да се противопостави на МВФ и Световната Банка.

Друг признак, че нациите от БРИКС се движат към създаване на изцяло многополюсен модел, противостоящ на Запада е, че петте държави от организацията създават алтернативно основно трасе на Интернет, което да заобикаля САЩ, за да се попречи на шпионирането от страна на АНС.

Уили също така свързва действията на Германия със сваления малайзийски самолет, което беше използвано от САЩ и Британия да затегнат санкциите срещу Русия, въпреки факта, че те имат минимален ефект досега и изглежда вредят само на търговските интереси на страните oт континенталната част на Европа.

“Eто го голямото, голямото последствие. САЩ всъщност казва на Европа, че има два избора. Присъединете се към нас във войната срещу Русия.

Присъединете се към нас със санкции срещу Русия. Присъединете се към нас в постоянната война и конфликти, изолацията и унищожението на вашата икономика и отказ от вашия енергиен източник и премахването на договорите.

Присъединете се към нас в тази война и санкции, защото ние наистина искаме да продължим с доминацията на долара. Те ще кажат, че са уморени от долара ….

Ние притискаме Германия. Не се притеснявайте за Франция, не се притеснявайте за Англия.

Притеснявайте се за Германия. Германия има 3000 компании извършващи активен бизнес сега. Те няма да се присъединят към санкциите – точка.”

prisonplanet.com

 

Източник: http://svetoven.pogled.info

Posted on 26.07.2014, in Анализи, Икономика, Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 коментара.

  1. Долар, това е Ротшилд и Рокфелер.Когато бъде премахнат долара, ще си отидат и тези главорези на човечеството.Необходима е нова система за справедливо разпределение на благата, защото те са народни.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: