Новият световен ред – властта на дресьора (Част 2)


Новият световен ред – властта на дресьора (Част 2)Хенри Кисинджър стои зад разработването на Националния план за сигурност на САЩ, приет през 70-те години.

Планът счита населението на Третия свят като потенциална заплаха за САЩ (хората са прекалено много – какво ще се прави с тях след това). Така че тази популация трябва да бъде съкратена.

Съгласно плана за обезлюдяване Планът идентифицира 13 страни. На държавите са предлагани кредити – но само в замяна на участието им в програмата за контрол на раждаемостта.

А за да бъде процесът по-забавен, в плана се предвижда организирането на местни войни, насилствена стерилизация на населението и използването на хранителни доставки като оръжие.

Спомняте ли си „хуманитарната помощ“, която получавахме по време на неясните години около 1989 г.? Какво имаше в тази храна, и как ни е засегнало – това е друга тема.

“И аз наистина вярвам, че светът ще бъде по-добър, когато останат 10 или 20 на сто от нас“ казва д-р Ерик Пианка, американски биолог, получавайки още една награда.

Той също така се позова на СПИН – твърде бавно унищожава и говори много за вируса Ебола – вирусът Ебола може да убие милиони много бързо.

Той бе аплодиран.

“В случай на прераждането мечтая да се върне на този свят като смъртоносен вирус, за да направя известен принос за решаването на проблема с пренаселеността“ – принц Филип, който е член на Bilderberg Group.

Честно казано, нали? Първо, всички страни, се съединяват в няколко големи – или дори една. Но ако е една страна, няма, никой няма да е виновен за бедите. Затова е по-добре, ако те бъдат няколко. Три – идеално.

Една – враг, една – съюзник. Защо сме зле? Врагът е виновен! Защо се увеличават данъците ? Помагаме на Съюзниците! После населението на страните се намалява до необходимия минимум и се подлага на пълен контрол – личен живот, движение, слово и мисъл. New World Order.

И това не е параноя, това е – реалност. Кралят на науката на САЩ и неговите мисли на глас

John Holdren – човекът, който в САЩ се нарича цар на науката. Съветник на Барак Обама в областта на науката и технологиите. Човекът, който е написал (с двама съавтори) книгата „Eконаука: Население, ресурси, околна среда“ Пол Ерлих, Анна Ерлих, John Holdren. „Eконаука“!

Загриженост за благополучието на света! Като докладът на ООН, който предлага намаляване на населението и връщане към феодална система. Ето някои цитати, които показват отличен начин на мислене на “ Краля на науката“:

„Принудителните аборти стават законни … От самотните майки ще се отнемат децата или те ще бъдат принудени да абортират. Един от начините да се изрази неодобрение е да се настоява извънбрачни деца да бъдат давани на приемни семейства“.

„Maсова стерилизация на хора, с използване на химикали в питейната вода ще е добре, ако не вреди на животновъдството“.

Храни като оръжие, да? Основното нещо е да не уврежда кравите! ..

„Правителството може да контролира възпроизводството или да стерилизира жените, или да имплантира задължителни дългосрочни препарати за контрол на раждаемостта“.

„Планетарният режим трябва да контролира световната икономика и да диктува със сила броят на децата, на които е разрешено да се родят“.

Big Brother те вижда? Не, Big Brother от книгата на Оруел плаче в ъгъла (от завист). Той дори не е мислил за това. Да се отнемат децата от техните семейства и да се кастрират неугодните – това е начин да се спаси планетата? Любопитното е – дали самият автор е преминал през стерилизация?

Между другото – друг фен на намаляване на населението в света, основателят на CNN Тед Търнър, е щастлив баща на пет деца! Дейвид Рокфелер, глобалист номер едно – баща на шест! Очевидно, всички мерки за контрол на популацията за самите глобалисти не се отнасят. Може би те не се считат за хомо сапиенс!?

И сега най-важното нещо – авторът на книгата стана крал на науката и съветник на президента в съвременна Америка. А книгата е публикувана през 1977 г. ! Тогава той обяви – ако не установите контрол над раждаемостта, това е краят на света. Той е бил на 30 години.

Отново ни казват едно и също нещо . Заключения? Няма никаква глобална катастрофа , която да заплашва планетата заради излишните хора! Преди 30 години , или сега, или след 30 година – винаги „плашилата“ ще останат същите. Предлози, не повече.

Римският клуб – контролирана от Билдербергите организация – заяви, че намаляването на населението в света е основен начин за опазване на околната среда. Всъщност, не е ли разумно да се откажете от децата си в семейството, ако така ще спасите Земята ? Няма да я спасите. Просто ще я дадете на децата на архитектите на глобализацията.

Но под прикритието на защита на околната среда може да се предложи всичко. Изискване за намаляване на индустриален растеж, да се наложи данък върху въглеродния диоксид. От 2010 г. този данък вече се налага, което вече увеличи драстично цената на бензина. Колко удобно за петролните барони ! Или да се изисква отказ от деца.

Фондът за защита на дивата природа е основан от привърженикът на евгениката Хъксли, принц Бернхард – бивш офицер от СС и шеф на Билдерберг, и принц Филип – член на Билдерберг, същите, които в следващия си живот искат да се превърнат в смъртоносен вирус и да убиват, убиват , убиват … съдете сами за себе си колко са искрени тези борци с враговете на природата.

Сега да се върнем обратно към нашите стари приятели – банкерите . Обединението на Европа и появата на еврото, на пръв поглед, подкопава долара. Но доларът трябва да бъде заменена от обща Северноамериканска валута. Националните валути , както и националните граници , култура , закони , традиции, подлежат на премахване.

Тяхното място ще заеме обща валута. Парите могат да бъдат отпечатвани не само в една държава. Те могат да бъдат отпечатвани и продавани в дълг по цял свят.

Сорос вече предложи създаването на единна валута за международни плащания. Нещо повече, той предлага да се пренесе опитът от търговията с пари в САЩ по целия свят:

„Създаването на допълнителна парична маса е най-добрият отговор на колапса на кредитния пазар. САЩ го правят вътре в страната. Защо да не се разшири практиката по целия свят?“.

А ето и предложението на Атали, друг финансист – глобалист:

“ Още в средата на осемдесетте години , аз предложих създаването на наднационална валута , която би обединила в себе си долар, йена и европейските валути. Днес в такава валута трябва е да се включи по-широк спектър от валути. Определено трябва влязат и китайският юан и индийската рупия и бразилският реал, руската рубла … „

Искате ли да получавате заплата в световна валута, дадена ви в дълг с лихви от Световна Банка , и да храните с тези пари дете, родено в съответствие с квотата , наложена от Световното правителството?

Това не е параноя. Това е –  реалност , уви …
Световният Ред не ни засяга?

Огледайте се: Бюджетът на училищата сега се дава в зависимост от броя на учениците. Малките училища са станали нерентабилни и се закриват. Училищата в малките селца са обречени на изчезване в такава система, а заедно с тях – и селата.

В САЩ изчезването на малките градове се насърчава от системата на федералните магистрали. В България – както изглежда, от новите правила за финансиране на училищата.

Виждате задник по телевизията. Не е от значение много какво се гледа. Ако ви показват задник по и три пъти на ден – този задник се превръща в звезда, ще започнат да го интервюират и преследват за автографи. Яжте месо с антибиотици.

Живей по правилата. Не проявявай инициатива.

И не говорете много – Знанието е зло! Интернет, засега, не се опитват да го ограничават, но не забравяйте врявата, когато се опитаха да ограничат използването на Интернет телефония. Никой не трябва да говори безплатно извън контролираната клетъчна мрежа!

Давайте да ви вземат отпечатъци, получете си чиповете и цифровите паспорти. Разхождайте се из улиците, фрашкани с камери.

България е в строя – заедно с всички. Чудесният Нов световен ред ни очаква, както и всички останали.

И това – не е параноя. Това е – … е, нали си занете?

И всичко, което е необходимо – е да се убедят хората да приемат новия свят. Всичко, което е необходимо – е една добре подготвена криза …

По материали от чуждестранния печат.

analizator.eu

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Източник: http://epochtimes-bg.com

Posted on 05.06.2014, in Анализи, Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: