Новият световен ред – властта на дресьора


Новият световен ред – властта на дресьора„Национал-социализъм чрез революция ще създаде Нов световен ред“ – Адолф Хитлер.
„Това е велика мисъл – Нов световен ред “ – Джордж Буш старши.

За какво?

Оруел в известната си антиутопия „1984″, описва един свят разделен на три лагера, три глобални държави. Три страни непрекъснато воюват една с друга, докато техните лидери работят заедно, тъй като вечната война им осигурява вечна власт.

Гражданите непрекъснато се следят, подслушват и шпионират, историята се фалшифицира и променя, а децата доносничат за техните родители. „Big Brother те вижда“, гласи плакат по стените на света от „1984″. Той вижда всичко, знае всичко, той контролира всички действия, думи и дори мисли. Той е навсякъде. Big Brother те вижда!

Банкерите, Билдерберг, Тристранната комисия – за какво е всичко това? За какво са им пари и власт на тези, които вече имат всички пари и цялата мощ, която биха могли да желаят? За самите тях. Пари заради нови пари, власт заради нова власт. Този, който се е родил беден може да стане най-богатият човек в света. Но този, който роден като най-богатият човек в света, може да се замислия за бъдещия си прогрес.

Например – за трансформиране на света. Власт над света – една мечта, която подхранва много кървави маниаци, генерали, ръководители. Наполеон и Хитлер, Юлий Цезар и Чингис Хан – никой не е успял. Не може да се завладее света – силите са неравни. Но може да се направи света по -различен, тих и приятен, и обучен- след това самият свят ще признае властта на дресьора.

„Новият световен ред“ – тези думи са написани на доларовата банкнота. Латинският девиз „Нов Световен Ред“, поставена от Чарлз Томпсън през 1782 г. на печата на САЩ в дъното на пирамидата. От друга страна, той идва от Вергилий, който изобразява бъдещия просперитет на човечеството; през Средновековието тези думи са интерпретирани като пророчество за епохата на християнството. И някога са изразявали стремежа на човека към щастието, към един нов свят, където всичко е добро. Сега е ясно, че в този нов свят наистина ще бъде добре – но не за всички.

Има няколко термини, които звучат там, където се говори за Новия Световен Ред – Глобализация и мондиализъм. И двете думи означават, в действителност, създаването на едно световно правителство, пълен контрол над цялото население на земята и изтриване на всички национални, културни и религиозни особености на хората. Всички са еднакви, всички ядат бургери в McDonalds, гледат MTV, играят с кукла Барби. Всички гледат едни и същи филми, четат еднакви вестници, молят се на един Бог.

Всички си седят у дома, под контрол, и всеки има чип, който е винаги готов да потвърди, че всички наистина са си у дома. Всяка социална, етническа, политическа и религиозна традиция, запазена и до днес в съвременните общества, независимо от всичко, трябва да бъде премахната и хората трябва да се превърнат в нещо като хомогенна и недиференцирана маса, която е в постоянно движение, нямаща нито националност, нито пол, нито икономически или религиозни граници.

Само над подобна тълпа е възможен абсолютен икономически и технократски контрол, в противен случай винаги има сблъсък с естествената форма на индивидуална защита, общество или нация със своя органична обособеност.

Харесва ли ви? Не?

Параноя? Не, това не е параноя – това е действителност.
Първата стъпка на Световния ред – контрол и обединяване.

Основа на глобализацията – Съединените щати. Без значение колко е банално, но е така. Америка се е произвела в световен жандарм и умишлено притегля към себе си света – МВФ, Банката на Федералния резерв, НАТО. Всичко минава през САЩ.

И най-ревностните глобалисти са американци. Кисинджър, например, или Рокфелер. Не са ли познати имена? Не е изненадващо, тъй като всички тези структури, за които стана дума, са структурите, създадени или ръководени, имат една и съща цел – глобализацията на света. Под тяхно ръководство.

И първата стъпка – обединението на отделните страни в по-големи.

Европейски съюз – е само първата от супердържавите. Вие знаете ли, че се планира обединение на Америка ? Северноамерикански съюз, с общи граници и обща валута – Aмейро – трябва да бъде втората таква подобна глобална държава. Остава само да се добави Азия – и трите страни, точно по Оруел, ще ги има в света. Три страни вместо сто, и единна глобална власт над тях, един единствен регулатор на света – Организацията на обединените нации.

Не забравяйте, кой е построил сградата на ООН, и на чия земя е? Карнеги, Рокфелер, Билдерберг – едни и същи имена. На ООН вече е предложено да се върне във феодализма, по-нисък индустриален растеж, да се намали населението. И всичко това – са основните тезиси на глобализацията. Но за тях по-късно.

А сега – за съюза. Всъщност, началото на Северноамериканския съюз вече е положено. Решенията са приети, подписано е споразумението. Обществеността, както обикновено, е решено да не се притеснява, така че малко хора в Америка, Мексико, Канада, знаят за предстоящото сливане. Земите на фермерите се конфискуват за изграждането на магистрали – платени държавни магистрали пресичащи континента, но не позволяващи да се свие настрани (да се сещате защо у нас някой така неистово държи на строителството на магистрали?).

Ограничаването на свободата на придвижване – идеалният начин да се контролира движението на населението. NAFTA – проектът за изграждане на федералните магистрали, прави пътувания контролируеми, а малките градове извън магистралите – мъртви. Може би си струва да се чакат ограничения за яхти, частни самолети?

Би било логично. Добре контролираното население не трябва да бъде в състояние да се движи свободно, без разрешение и контрол. Да, размиването на границите прави живота по-лесен за туристите – но никой не трябва да се движи без специални проверки и разрешения. Сега за Северна Америка се лансира създаване на обща валута, която да замени долара, създаване на общ Северноамерикански трибунал, който е над националните съдилища.

„Ние трябва да помогнем на просветените медии, за разлика от малките списания, обсебени от националния суверенитет, да се разбере това, че е патриотичен дълг да се подкрепи Северноамериканската зона [САЩ, Мексико и Канада], защото тя ще донесе богатство на бедните и ще даде храна на гладуващите деца“ – Хенри Кисинджър.

Колко трогателно Кисинджър е загрижен за децата! Така че дори няма им позволи да се родят в този жесток свят.

Втората стъпка на Световния ред – съкращаване на  населението.

Контрол над числеността на населението, и то – за населението – максимално съкращение. Следващата част от плана на глобализацията. За обслужване на шепа висши същества не са нужни твърде много слуги – само около 500 млн. Всички останали не са необходими. Не в смисъл, че те трябва да се унищожат, а в смисъл, че те не трябва да раждат.

Съвременните биометрични данни са се зародили като инструмент на евгениката. Ако някой не знае: евгениката – това е нещо като селекция на хората, извеждане на перфектната порода хора и премахване на репродукцията за непълноценните от гледна точна на евгениците.

Напомня на фашизма ? Да. А на демокрация не напомня ли? В същото време в Съединените щати през 1904 г. е била стартирана официално програмата за евгениката.

Програмата, източници на финансиране на която стават Рокфелер и Карнеги. Тези, които са построили сградата на ООН и са създавали Билдербергите. От 1907 г. в Съединените щати са действали закони за стерилизация на хора. Тези, които не са достатъчно интелигентни, според официалните тестове, които страдат от вродено заболяване, които в нещо може да бъдат упрекнати от съда (!) абсолютно законно (!) се подлагат на насилствена стерилизация и завинаги лишавани от правото да имат деца!

Църквата получава пари за това да рекламира евгениката чрез проповеди. Ученици на рокфелеровите евгенисти стават нацистки евгеници. Програмата за „подобряване“ на човека се премества в Германия – и започват да димят крематориуми. И старият Рокфелер трупа, предоставяйки петрол за врага на Америка.

Но нацистите загубват войната. И евгениката сменя името си – но не и същността.

Сега тя се нарича семейно планиране.

Семейно планиране – звучи много по-добре, отколкото ограничаване на раждаемостта или насилствена стерилизация, нали? И най-важното – сега хората правят това доброволно … А тези, които дават пари, за да се намали населението на света, стават уважавани покровители – като Гейтс. Бил Гейтс. Неговата фондация изпраща огромни количества пари на организации, ангажирани със семейното планиране.

Но и той е младенец до опитния майстор, носител на Нобелова награда за мир Хенри Кисинджър.

Следва.

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Източник: http://epochtimes-bg.com

Posted on 03.06.2014, in Анализи, Международна политика and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: