Черният списък на МОСАД


Черният списък на МОСАДИзраелската служба за външно разузнаване МОСАД има списък с хората, които трябва да бъдат ликвидирани при първа възможност

МОСАД отдавна затвърди страховитата си репутация. Още, когато след Втората световна война успя да залови и убие много нацистки бегълци, пръснали се по света. Израелското разузнаване издава смъртни присъди и ликвидира хората, считани за врагове от ционисткия режим на Израел без никакви задръжки. За Израел международното право и конвеции са нещо желателно, но не и задължително.

Израел е рекордьор по нарушаване на международното право, като от създаването си през 1948г. до 2011г. ООН е санкционирало държавата цели 80 пъти. Ако погледнете нарушенията ще видите, че сред основните са – масови отвличания и убийства, извършени от МОСАД и други техни тайни операции.

Вече няма съмнение, че израелското разузнаване стои зад убийствата на поне четирима ирански ядрени учени, работещи по ядрената програма на ислямската държава. Израел е обграден от врагове. Още след създаването си мира в Близкия Изток се изпари. Сега Израел е единствената държава в региона, която притежава ядрен арсенал, което кара останалите държави в региона да искат да се сдобият с ядрено оръжие.

„Ще има пресконференция на Върховния съвет на небето“, подметна с усмивка иронично представител на израелските служби, коментирайки със задоволство убийството на един от лидерите на „Хизбула“ – Хасан Лакис край Бейрут. Лакис беше командир на Хизбула, отговарящ за въоръжението на групировката и воденето на технологично-напреднала война. Неговото убийство е поредното в серия от убийства на хора, които са част от „Радикалното крило“ – така Израел нарича своите най-опасни врагове. Убийството на Лакис е сериозна загуба за Иран и Сирия и зад него стои или МОСАД или разузнаването на Саудитска Арабия. Принц Бандар бин Султан, шеф на саудитското разузнаване е не по-малко безкомпромисен, нагъл и кръвожаден от водачите на ционисткия режим.

„Говорим за организации и хора, които не действат само за своята държава, а са създали международна революционна мрежа, която е най-страшната, с която съм се сблъсквал“, добави още представителят на израелските служби.

След като руски и швейцарски учени доказаха, че Ясар Арафат, палестинския водач, е бил отровен през 2004г. погледите отново бяха насочени към ционистката държава.

Списъка с хора, на които МОСАД са издали „смъртна присъда“ е голям. Но без съмнение на първо място бяха поставени двама души – главнокомандващия силите на „Хизбула“ – Имад Мугния и генерал Мухамед Сюлейман – отговорника за специалните операции и приблежен на сирийския президент Башар Асад. Има информация, че непоколебимия президент на Сирия дори е възложил отговорността за изграждането на ядрен реактор на ген. Сюлейман, който има и друга основна и важна роля в сирийските дела – той  бе свързващото звено на Асад с Хизбула и Иран. „Сега Асад със сигурност усеща неговата липса“, коментира Меир Даган, бивш ръководител на МОСАД. Истината обаче е, че и без него Иран подкрепя Сирия, заедно с „Хизбула“, което е голяма пречка за заинтерсованите страни, които използват радикални ислямисти, за да го свалят от власт.

Тези заинтерсовани страни като Турция, Катар и Саудитска Арабия са сочени за новите големи играчи в Близкия Изток, които заедно със своят кръвен враг Иран ще преначертаят границите на „Новия Близък Изток“. Те са архитектите на новите граници на региона и Израел ще става все по-слаб и все по-изолиран. „Всички се мразят помежду си, но всички заедно мразят евреите“, бе казал писателят Марк Твен преди много време…

Автор: Уго Чан

Източник: http://alterinformation.wordpress.com

Posted on 06.03.2014, in Национална сигурност and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: