Редуциране на Човечеството – как действа геноцидния план в България?


Редуциране на Човечеството – как действа геноцидния план в България?Държавата няма желание да се бори с демографския срив, съдейки по политиката ѝ тя дори го насърчава

В последните години се наблюдава невиждан бум на абортите в България. Средно 50хил. българки годишно правят аборт, а той води до риск от безплодие. На фона на демографския срив е цинично, но пък е съвсем умишлено, държавата да отпуска повече средства за т.нар. „семейно планиране“ и контрацептиви, отколкото за самите жени и децата.

България е на последно място в целия Европейски съюз по това колко пари отделя за социална защита на своите граждани. Същевременно тази „държава“ е най-бедна в целия ЕС. По данни на Евростат 53% от българските деца живеят в трайни лишения, или са застрашени от крайна бедност. 

Всеки опит на българските майки да потърсят правата си, или да се преборят за по-добри условия винаги са цинично пренебрегвани и умишлено саботирани от правителствата.

Същевременно се отделят милиони за т.нар. „семейно планиране“, което се прокарва в цял свят. Идеята: да се разубедят колкото се може повече хора от това да имат дете, да се финансират и разпространяват абортите и контрацептивите, а парите за социална политика, майчинство и защитата на децата да са много по-малко. И тук не става дума за конспирация, а за всеизвестен факт. Пак повтарям България е въвела „семейното планиране“, но пък отделя най-малко в целия ЕС за социална защита. На всичкото отгоре ние сме най-застаряващата нация в Европа и на 7-мо място по показателя в глобален мащаб. Нищожни, да не кажа – никакви, са средствата например за инвитро заплождания. Има дете – има проблем, няма дете – няма проблем, но това и Сталин не би го приложил спрямо децата на собствената си нация. Всичко обаче е глобално и ние сме част от този глобален свят.

През 2011г.  Европейската мрежа на  Международната федерация по семейно планиране – МФСП (IPPF – EN) прави среща в Истанбул. Българските представители на срещата са е Българска асоциация по семейно планиране и сексуално здраве (БАСП). На срещата се обсъждат редица проблеми, същевременно се дискутира и проблема, че са нужни още повече пари за контрацептиви и аборти, както се вижда в точка 7 от дневния им ред:

7. липса на правителствен ангажимент и държавни политики за обезпечаване на кон-
трацептивното предоставяне

Практически обаче това не е вярно. Държавите отпускат много повече пари за „семейното планиране“, контрацептивите и абортите, отколкото за ин-витро програми или други социални програми за насърчаване и спомагане създаването на деца.

Всъщност официална политика на ООН и световните лидери е редуцирането на човешката популация. Управляващия елит прави всичко възможно да:

– намали популацията и създаването на нови деца

– стандартизира и разврати вече създадените деца

Следните цитати са на известни политици и световни лидери. Те най-добре биха обяснили защо държавата не прави нищо срещу демографската катастрофа, която вече е факт в България. Темата е доста обширна, на лице са много взаимно-свързани тенденции и факти, които спомагат за осъществяването на депопулацията на човечеството. Ще ми се да вярвам, че това не е умишлено, но наистина не съм дотолкова наивен. Така например, днес не е модерно да уважаваш жената, която би била майка на твоите деца, днес е модерен разврата, упадъка и унижаването на жените – силно пропагандиран метод от налаганата глобално и в частност и над България „Американизация“. Така дори в ислямски държави (светски) като Турция в последните 10г. изнасилванията над жени са се увеличили с 400% ! В глобален мащаб по една жена бива сексуално насилвана на всяка 9 секунда.

Така например през 2008г. в Перу правителствени чиновници чукат от врата на врата, убеждавайки колкото се може повече жени да бъдат стерилизирани. Програмата е финансирана от САЩ, а всяка стерилизирана жена получава сума в долари, защото се е подложила в програмата.

Но какво казват…

„Ние трябва да говорим по-открито за сексуалността, контрацептивите, за абортите, за ценностите които контролират популацията, защото екологичната криза, накратко, е криза на свръхпопулацията. Намалянето на популацията с 90% – това значи, че няма да има достатъчно хора, които да причиняват екологични щети“

– Михаил Горбачов

„Депопулацията трябва да е единствената политика спрямо Третия Свят, защото американската икономика ще се нуждае от все повече ресурси идващи отвън, най-вече от развиващите се страни“

– Хенри Кисинджър

„Световната популация трябва да се намали с 50%“

– Хенри Кисинджър

На  кратко  основите на планът са:

A) Семейните ценности, уважението между мъжете и жените са основите за създаването на бъдещи поколения – ето защо умишлено се работи по тяхното унищожаване и заместването им с нови „ценности“ – разврат, наркотици, алкохол, насилие, безразборен секс, хомосексуализъм и тн.;

Б) Контрола над финансиите, отпускани от държавите и поддържане на дисбаланс в полза на „семейното планиране“, контрацептивите и абортите спрямо средствата за стимулиране на раждаемостта;

Източник: http://alterinformation.wordpress.com

Posted on 21.02.2014, in Анализи, Балканите, Общество and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: