Слугите на СБ и ЕС в България и пенсионната реформа


Слугите на СБ и ЕС в България и пенсионната реформаПро-западното политическо лоби у нас остана разочаровано от факта, че пенсионната възраст ще бъде замразена, въпреки наставленията на СБ всички българи да се пенсионират минимум на 65г.

От години насам Световна Банка управлява част от парите по еврофондовете, с които България разполага. Тоест тя се грижи за и без това смешните евро-средства, които България получава. И не защото на власт е г-н Станишев или г-н Борисов, а заради лицемерието и двойния стандарт спрямо България в „европейското семейство“. Дори само вноските на България, които до момента се изразяват на 4 млрд.лв., ако бяха вложени разумно щяха да донесат повече полза от нищожните евро-средства, които сме получили за същият период.

Освен това от 20г. насам Световна Банка финансира България (разбирай периодично заробване с кредити с огромни лихви;) и получава солидно заплащане от държавата за „безценните“ си консултации към нея. Едва ли САЩ, ЕС и СБ са имали по-добри послушници у нас от г-н Дянков, бившия финансов министър и изключително вещия и ерудиран политик, г-н Бойко Борисов, бивш министър-председател. Именно тези хора сега, от ГЕРБ, скочиха срещу замразяването на пенсионната възраст.

Според наставленията на СБ от последният й доклад – българите трябва да работят едва ли не докато издъхнат. Пенсионната възраст трябвало да се увеличи на 65г. и за мъже и за жени, а майките да се връщат на работа едва три месеца след като са родили.

И когато властите в България, които и да са те, се отклоняват от любезните съвети и насоки на Световна Банка, ЕС или някой от другите ни „партньори“ родните им слуги започват да вият на умряло.

От ГЕРБ скочиха срещу замразяването на пенсионната възраст. А средствата, с които държавата разполага да увеличи минималната пенсия позволиха тя да бъде увеличена само с 4лв. ГЕРБ скочиха, че това било „подигравка“. Те обаче „забравиха“, че през целия си мандат теглиха кредити, учеха ни да ядем „постна пица“ и замразиха доходите и пенсиите. Не отделиха не 4лв. за увеличение на мин.пенсия, а една стотинка дори.

Увеличаването на пенсионната възраст, така както ни заповядват чиновническите екзекутори с писалки в Брюксел и Световна Банка на 65г. и за мъже и за жени ще реши един голям проблем: просто няма да има на кой да се плащат пенсии! Ако погледнем средната продължителност на живота у нас то излиза, че повечето българи ще работят докато не умрат. Ние сме с най-висока смъртност и ниска раждаемост в цяла Европа.

Самият финансов министър, Симеон Дянков, е работил в Световна Банка и това не трябва да бъде забравяно. Защото важен е въпроса: Кой назначи Симеон Дянков за „министър на икономическия геноцид“ в България? Кой?

Едва ли има нормален човек, който може да е недоволен, че пенсионната възраст се замразява с оглед положението в България, демографско, социално и икономическо, а и чисто човешко…

Ние нямаме нужда от „докладите“ и загрижеността на Световна Банка. Нито искаме да се заробваме с кредити, чиито лихви ще плащаме с десетилетия напред.

Ние първи алармирахме за неизгодния договор между България и СБ през 2012г:

“България подписа споразумение със СБ част от парите от еврофондовете да отиват към СБ като комисионна,която те получават за консултациите как да изразходваме тези пари. На всичкото отгоре СБ отказва да плаща ДДС в България. “

Също така сме сред малцината, които коментираха какъв договор са подписали от ГЕРБ със Световна Банка.

Нека интернационалната банкерска олигархия си прибере слугите и изметта от България!

Автор: Уго Чан

Източник: http://alterinformation.wordpress.com

Posted on 04.02.2014, in Анализи, Балканите and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: