13-ТЕ КРЪВНИ ЛИНИИ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА


13-ТЕ КРЪВНИ ЛИНИИ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА ТЕЗИ, КОИТО СИ ИГРАЯТ СЪС СЪДБИТЕ НА ЦЕЛИ НАРОДИ, А ЖИВОТА НА ОТДЕЛНИЯТ ЧОВЕК НЕ СТРУВА НИЩО.

Елитът на света са тези,  които живеят и до момента в царските палати , показани в това клипче. В тези имения живеят  13-те  кръвни линии на илюминатите, контролиращи средствата за комуникация като радио, телевизия, вестници и почти изцяло  интернет, малки изключения. Новините, филмите  и музиката създават  процеса , с който обществото бива водено за носа в желаната от илюминати посока.  Неинформираността е основния техен инструмент за манипулации над хората.Елитът на тези отгоре, получава своята власт  и богатство в резултат от  жертвата  на невежите маси. Именно наличието на това невежество им позволява те да поемат контрола, като създават измама и илюзия поради това хорско невежество.Измамата се състои в твърдението им, че наследството им е  с  Божествен произход,  докато  истината е,  че то е тяхно достояние , благодарение  на милионите човешки животи , принесени в жертва  с войни, изкуствено създадени болести,  измами и долно шарлатанство. Те казват, че са   благословени  от Бога  в  правото  да управляват,  докато това е чиста проба измама,  защото  осъществяват този контрол  благодарение на окултните магически  знания,  с които разполагат. Показват поведение на явно презрение  и с помощта на този тип държане се опитват да внушат на хората,  че  са същности, от свръхраса,  които обикновения човек  никога не може да  достигне.  Сила, богатство, слава и обожаване,  насърчаване на  анти-стойностите  на тези, които ще умрат, за да живеят те – ето тази е схемата на техния живот.
13-ТЕ КРЪВНИ ЛИНИИ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА Половина хора по  света гладуват,  докато  тези 13 фамилии  се интересуват единствено от това каква  ще е финансовата  печалба за тях,  защото смятат,  че съдбата на човечеството  е да им робува. Те заявяват, че са различна,  богоизбрана раса и оцеляването на хората не е тяхна грижа.Човешкия живот за тях няма никаква стойност,  защото според мнението им, човечеството представлява една ферма  за угояване  на животни-хора  с  една цел – робството. Както хорат се отнасят към животните – като към бездушевни предмети, които са предназначени единствено да им служат. Контролират размножаването им, доят ги стрижат ги и накрая ги убиват –  така и елита не смята, че хората са нещо повече от бездушевни предмети, който са предназначени да им служат. Контролират размножаването им, използват ги, а когато не са им нужни просто ги избиват като организират поредното забавление наречено – война.

Вижте кратко Видео:

Posted on 25.02.2013, in Общество and tagged , , . Bookmark the permalink. 1 коментар.

  1. Чел съм и преди неща на тази тема, карат те да се замислиш

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: