Главното за САЩ е да се защитят содомитите


Главното за САЩ е да се защитят содомититеСъдейки по втората инагурационна реч на Обама, главна задача на неговата страна е да се защитят правата на хомосексуалистите. И това на днешна дата е най-важното. Представете си- свръхдържава. Главната държава на планетата. И нейният държавен глава говори,”възкачвайки се на престола”, за половите пзвращенци? По-добре би било правата и бъдещето на децата  да безпокоят президента на САЩ. Не- той се е загрижил за правата на тези, които съзнателно се отказват от бъдещето и активно призовава околните да последват неговия пример.

Няма ли други проблеми в САЩ?

„Главна сензация във втората инагурационна реч на Обама стана неговият призив да се защитават правата на гейовете: „Нашият път не е завършен, докато закоконът не започне да се отнася към нашите братя и сестри гейове,така както и към всички останали, защото ако ние действително сме създадени равни, то разбира се и любовта на един към друг трябва да е също така в еднаква степен”- заявил Обама

Съдейки по заглавията на американската преса, защитата на правата на содомитите  е най- главното в казаното от Обама. Ето няколко заглавия от  американската преса:

.         Reuters:” Обама призовава  към прогрес в гражданските права на гейовете” (Obama lauds progress on gay civil rights in inaugural address).

.         CBS: „Обама споменава за правата на гейовете в инагурационната си реч” (ama MenObtions Gay Rights In Inaugural Address).

.         Los AngelesTimes: „Инагурационната реч на Обама дава надежда на поддържниците на еднополовите бракове” (Obama’s inaugural speech gives hope to gay marriage supporters).

Американсканската преса не обърна внимание  на международната част в речта на Обама,но за нас е несъмнено,че „защитата на правата на гейовете”, като универсален метод  за”развитие на демокрацията” на международната арена  ще се усилва. Обама  по- конкретно каза:

„Америка ще остане опора на силни алианси във всеки ъгъл на земното кълбо. И ние ще обновяваме тези учреждения, които разширяват нашите възможности за управление на кризите зад граница, защото никой не залага повече на мирния свят от най-мощната страна. Ние ще поддържаме демокрациите от Азия до Африка, от Америка до Близкия Изток, защото нашите интереси и нашата съвестни заставят да действаме от името на тези,които се стремят  към свобода. И ние трябва да бъдем източник на надежда за бедните, болните, маргиналите, жертвите на предразсъдъци- не просто от милосърдие, а защото светът в наше време изисква постоянно развитие на тези принципи, които нашата обща вяра описва като толерантност и възможности, човешко достойнство и справедливост”.

(Впрочем Барак Обама употреби израза „ peace in our time” (мирът в наше време). А нали това е равно на същото, което е казал британският премиер Чембърлейн след сделката с Хитлер за Чехословакия през есента на 1938 година.)

Така и какво сега? Вие нарушавате правата на хомосексуалистите, ние летим към вас? Неотдавна, едновременно с приемането на закона на Магнитски, законодателите в САЩ отмениха поправката на Джаксън- Веник. Тя налагаше ограничения на търговията със СССР поради забрана на емиграция на евреите от СССР.Излиза,че САЩ са се борили за правата на евреите? Не. Всички евреи, които са искали, вече отдавна са заминали,който където иска  след 1991 година. Много вече са се върнали обратно,а поправката е просъществувала още 22 години. Защото притесненията за евреите бяха само предлог за оказване на натиск върху Москва. Съдейки по инагурационната реч, сега предлог за такъв натиск ( и не само на Русия) ще бъдат хомосексуалистите.

Още веднъж се убеждаваш,че между хората от цивилизацията на Запада и Руската цивилизация наистина има пропаст. Вие можете да си представите президента на Русия, който встъпвайки в длъжност,говори на гражданите на Русия: „Нашият път не е завършен, докато законът не се отнася към нашите гей братя и сестри така,както към всички останали”. Това не може да стане. Защото гражданското общество на Русия все още не се е превърнало в апатично, подобно на псевдогражданското общество на САЩ.

За примери не трябва да ходим надалече. Преди два дни във Воронеж на съгласувана с кмета на града демонстрация дойдоха шест активисти  на движението ЛГБТ. Там дойдоха и няколкостотин обикновени жители на града,за да изкажат своето мнение към тези,които Барак Обама нарича свои гей братя и сестри. Много воронежци пристигаха със собственоръчно направени плакати: „Ние сме за нравствеността”, „Воронеж не е Содом”, „Мама и татко –добре! Татко и татко- лошо!’. Воронежци освиркваха,замерваха със снежни топки. А след това и набиха активистите- хомосексуалисти. Наложи се полицаите да изведат демонстрантите от разярената тълпа с автобус.

Днес в Държавната Дума се разглежда на първо четене законопроект, повтарящ целия ред вече приети в региона закони. Става въпрос за забрана на пропагандиране на хомосексуализма сред  непълнолетните. Законът е правилен и трябва да се приеме. И да се забрани пропагандата на содомията не само сред непълнолетните, а въобще да се забрани . Програмата „Руски милиардер” и здравият смисъл настоятелно го изискват.

А доколкото съвестните Гейове ( както и демократичните журналисти) задължително ще създадат по този повод истерия, то ПГР е взел решение да организира отделни демонстрации пред сградата на Държавната Дума. За да изразим нашата подкрепа на законопроекта и на всички депутати ,които са готови да го подкрепят.

Така че кой е нормален: Русия или САЩ?

 

Posted on 28.01.2013, in Международна политика and tagged , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: