Боян Чуков: Сирия, Близкия Изток, как ще удари ехото от войните Европейския съюз и Щатите – експертно мнение с геополитическа прогноза


Боян ЧуковБоян Чуков е известен международен анализатор и експерт по проблемите на геополитиката, международните отношения и националната сигурност. Завършил специалност „Радио и телевизия“ в Техническия университет – София.

Чуков е работил като журналист на свободна практика, главен редактор на в. „Балкански диалог“, секретар в българските посолства във Франция и в Испания. Специализирал е в Института за политически науки в Париж.

Кадрови разузнавач, дипломат, Боян Чуков е работил в управление ”Научно техническо разузнаване” при Първо главно управление на Държавна сигурност, което го прави и добър експерт в областта на на националната сигурност.

Владее френски, испански, руски, гръцки и английски език. Член е на УС на Българско дипломатическо дружество, на Националния съвет на Националната асоциация за международни отношения, на Издателския съвет на сп.“Международни отношения“, на Националния консултативен съвет към дипломатическия институт на МнВР, на УС на Центъра за балкански изследвания.

Работил е в Министерски съвет като експерт като външнополитически съветник и секретар по сигурността.

„Хроники“: Господин Чуков, природни ресурси, геополитическо надмощие, или възраждане на бившата Османска империя е в основата на така развиващите се събития в Близкия Изток?

Боян Чуков: Събитията в Близкия Изток са част от пренареждането чрез определени „лостове” на новата оформяща се с кървав хаос геополитическа архитектура в света. Ликвидирането на финансовия инструмент за контрол над света трябва да се съпровожда от преход на контрол с други методи. Последните един след друг се провалиха. Енергийният контрол е нереализируем, докато в Кремъл стопанин е Владимир Путин. Дмитрий Медведев като президент повтаряше в своите обръщения към нацията постоянно думата „модернизация”. Сега Владимир Путин говори за „независимост”, „суверенитет” и „държавност”. Това е основната причина сегашният държавен глава на РФ да е изключително неудобен за световното задкулисие. Продоволствената игра наречена ГМО също се провали. Безуспешен бе и опитът да се концентрират в един център златните резерви на планетата. Прекалено много от драгоценния метал притежават и натрупаха през 2012 година независимите Русия, Китай и Индия. Световното задкулисие загуби темп и инициатива. Това наложи редица сили, които до този момент действаха „на сянка” да се покажат „на светло”. Именно през последните 12-на месеца редица задкулисни фактори започнаха да действат доста откровено. Преди няколко години приказките за глобалното влияние на банковите групи на Ротшилд и Рокфелер се приемаха като много долна проба конспирология. Сега обаче много често в сериозни анализи можете да срещнете тези две банкерски фамилии, които са посочени като ключови фактори за развитието на обстановката в най-различни региони на света. Днес повечето мислещи хора са наясно, че всичко, което противоречи на унифицираната глобална пропаганда се класифицира от контролираните транснационални медии като конспирология.

Не е тайна, че Катар е аватар на атлантическия геополитически вектор. Доха и Риад чрез мощни финансови потоци реанимират това, което преди години Збигнев Бжежински наричаше в Афганистан „възбудени муджахидини”. Последните се биеха срещу руснаците с помощта на американските и пакистански специални служби. „Възбудените муджахидини” са тестото, от което преди време бе сътворен от ЦРУ щатският агент Осама бин Ладен. Сега в Сирия нещата се повтарят. На „възбудените муджахидини” към днешна дата им викат салафити или уахабити. Както ви е удобно!

Днес, въпросната мексиканска вълна от „възбудени муджахидини” с насочващи я външни импулси взема курс към Китай и Кавказ, с цел дестабилизиране на основните потенциални противници на атлантическия геополитически вектор. Най-важната цел на турболенцията в Близкия Изток е постигането на контрол върху енергийните суровини и маршрутите за тяхното пренасяне. Както и дестабилизиране на Русия, Китай и Иран-геополитически противници на Pax Americana. Неоосманският проект на Турция- Pax Otomanna е само регионален подпроект на Pax Americana. Това е причината нашият „стратегически съюзник” САЩ така методично да ни вкарва в орбитата на Анкара.

За Европа е особено опасно потокът от бежанци от Близкия Изток да се насочи към проспериращите страни от Западна Европа като Германия, Франция, Белгия, Холандия, Дания и т.н. А това не е никак малко вероятно!

„Хроники“: Може ли да се приеме, че в Сирия се борят за надмощие Турция и Израел и на кого ще дадат рамо Щатите?

Боян Чуков: Турция и Израел имат свои собствени национални интереси. Последните се разминават както по отношение на кюрдския фактор, така и по отношение на енергийните интереси и зависимости в Близкия Изток. Израел, подобно на Турция, се стреми да заеме и играе ролята на енергиен комутатор за региона. Тел Авив и Анкара влязоха в остър конфликт след откриването на голямото газово находище около Кипър, наречено „Левиатан”. Турция разполага с едно огромно предимство. Анкара преди години реализира мащабен воден проект наречен GAP- Големия анадолски проект на стойност 20 млрд долара. Не е случаен фактът, че двама премиери на южната ни съседка бяха хидроинженери. Турция в момента контролира водите на реките Тигър и Ефрат и може по всяко време да употреби т.н „водно оръжие” срещу Иран и Ирак. Нещо, което Анкара направи нееднократно по времето на Садам Хюсеин. С последните назначения на Барак Обама – начело на Пeнтагона, външната политика и ЦРУ застанаха хора, които няма да са емоционално свързани с Израел и най-вероятно Вашингтон ще балансира между интересите на двата свои съюзника, преследвайки стриктно своите.

„Хроники“: Може ли да се избегне разрастване на военните действия в Сирия?

Боян Чуков: През 2013 година ни очакват сериозни изпитания. Въпреки лавината от прогнози, че се очаква въоръжен конфликт в Близкия изток през последните седмици се получиха информации, които могат да обърнат тенденциите. Иран започна строителството на газопровод, който трябва да премине през Ирак и Сирия. Тръбите ще се пълнят с ирански природен газ. Това подкрепя и получените в последно време информации, че между Техеран и Вашингтон се водят секретни преговори. Това значи, че Катар и Саудитска Арабия имат 1-2 месеца, за да се справят с Башар Асад. Ако не успеят, в Близкия Изток най-вероятно ще започне реализирането на план „Б” на световното задкулисие. Така или иначе, тази година няма да бъде никак лесна за нас българите.

„Хроники“: Кои са бунтовниците, нарекли себе си опозиция? Тези, които ЕС призна като легитимен политически опонент на президента Башар Асад?

Боян Чуков: Не се състоя предсказваното в глобалните медии, че през есента на 2012 година ще бъде свален президента Башар Асад и правителството на Сирия. Това не значи, че сегашната власт в Дамаск е закрепила окончателно своите властови позиции. Стана ясно, че в Сирия няма народ, който да се бунтува срещу Башар Асад и да се бори за свобода и демокрация. Всеки, който не го мързи да мисли разбра, че срещу властта в Дамаск се бият черният интернационал, съставен от ислямистки главорези начело с Ал- Кайда и салафитският интернационал обилно спонсориран от монархиите в Залива. Най-вече от Саудитска Арабия и Катар. На практика, на сирийска територия имаме регулярни военни формирования (спецназ-военни подразделения със специално предназначение) поне от 5 страни. Стана ясно, че в действителност имаме и гигантска битка вътре в исляма между основните две течения- сунити и шиити. В този кървав хаос е въвлечена и нашата южна съседка Турция, което няма как да не ни безпокои и нас. Проблемът е, че увеличаващата се турболенция в Близкия Изток е част от т.н. Голям взрив, който американските аналитици формулираха преди време. Той трябва да обхване като мексиканска вълна цяла Европа и да „смие” половината от европейския БВП в полза на САЩ. Тук няма как да не се замислим за бъдещето на ЕС и надеждите, които възлагаме на членството ни в него. Лондон дава ясни сигнали, че се готви да напусне Европейския съюз. Поне англичаните няма кой да ги обвини, че не са нация, която не мисли стратегически за години напред. Реализирането на Големия взрив ще засегне около 1 млрд човека- 830 млн. В Европа и 150 млн в Северна Африка и Близкия Изток (това, което някои експерти наричат „пояс на революциите”). За тези, които желаят да се задълбочат по тази прогноза, могат да прочетат книгата на един от авторите на концепцията Томас Бърнет- „Великите държави: Америка и света след Буш” (2009). Геополитическата битка през 2013 година ще придобие още по-ясни цивилизационни контури и най-вероятно ще получи и военни измерения.

„Хроники“: Как ще се измъкне Брюксел от тази конфузна ситуация и как ще обърнем ние своята политика и официална управленска пропаганда за Сирия, след като се оказа, че сред бунтовниците има различни крила на Ал Кайда – косовска, турска и прочие?

Боян Чуков: Като се има предвид, че ситуацията в Мали е огледална на тази в Сирия и нямаме видими притеснения от страна на Брюксел, то отговорът на Вашия въпрос се налага от само себе си. ЕС подкрепя тези, които се бият в интерес на бившите метрополии. В епохата на постмодерна понятията за добро и зло са до такава степен размити, че всеки нормален човек се обърква тотално. Що се касае до външната политика на София, то никога тя не била толкова безлична и обслужваща на 100 процента чужди национални интереси. Все пак би трябвало да помним, че крилата фраза- „целта оправдава средствата” има едно съществено допълнително пояснение. То е, че средствата могат да променят целта. За това става дума, като се опитваме в лицето на Ал Кайда да виждаме силов демократизатор в Близкия Изток.

Posted on 25.01.2013, in Международна политика and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 коментара.

 1. ГЛOБAЛHATA ЦИОНИСТKA ДИВЕРСИЯ И HEИHOTO И HAЦИOHAЛHO ПPOTИBOДEИCTBИE –––––––––––––––––––––––––––––––––-ЗА ПО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА ПО СВЕТА Е ОЧЕВАДНО ЧЕ
  В МОМЕНТА СЕ ВОДИ ВОИНА СРЕЩУ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ И ЧОВЕЧЕСТВОТО. АКО СЕ ВЪРНЕМ 10 ГОДИНИ НАЗАД ЩЕ ВИДИМ МНОГО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА. НАЧАЛОТО БЕ УНИЩОЖИТЕЛНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В ИНДОНЕЗИЯ / ОСТРОВ СУМАТРА / ПРЕЗ 2004 ГОДИНА ПРИ КОЕТО ЗАГИНАХА НАД 300 000 ХИЛЯДИ ДУШИ СЛЕД ТОВА УРАГАНЪТ КАТРИНА КОИТО УДАРИ ПРЕЗ 2005 ГОДИНА САЩ , НЮ ОРЛИИНС И ОКОЛНОСТИТЕ МУ ПОТОПЯВАИКИ ЦЕЛИЯТ ГРАД И УБИВАИКИ ПОВЕЧЕ ОТ 30 000 ДУШИ.СЪЩО ПО ТОВА ВРЕМЕ Е И ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО В ИРАН В ГРАД БАН КОЕТО ВЗЕ НАД 40 000 ЖЕРТВИ . ТО БЕ ПРЕДВЕСТНИК НА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО ПРЕЗ 2008 ГОДИНА В КИТАИ ОБЛАСТ СЪЧУАН КОЕТО УБИ НАД 80 000. -ПРЕЗ ПОСЛЕДВАЛАТА 2010 ГОДИНА СТАНА И НАИ СИЛНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ РЕГИСТРИРАНО НЯКОГА В ХАИТИ КОЕТО УБИ НАД 500 000 , ПО МАЛКО ОТ ТРИ МЕСЕЦА СЛЕД НЕГО В МЕКСИКАНСКИЯТ ЗАЛИВ БЕ УМИШЛЕНО ВЗРИВЕНА НЕФТЕНАТА ПЛАТФОРМА ДИИП ХОРИЗОНТ , КОЯТО ПРИЧИНИ НАИ-ГОЛЕМИЯТ ЕКОЛОГИЧЕН ГЕНЦИД ДО ТОЗИ МОМЕНТ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОСЛЕДВАЛИТЕ МЕРКИ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ЗАЛИВА ОТ ПЕТРОЛА БЯХА ИЗЛЕТИ КОЛОСАЛНИ КОЛИЧЕСТВА ОТРОВИ КОИТО НАПЪЛНО СПРЯХА ТОПЛОТО ТЕЧЕНИЕ ГЪЛФСТРИИМ СПОМАГАЩО ЗА ЗАТОПЛЯНЕ НА СЕВЕРНОТО ПОЛУ КЪЛБО НА ЗЕМЯТА,ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ НЕГОВОТО СПИРАНЕ ВЕЧЕ ГИ УСЕЩА ЦЯЛА ЕВРОПА И АЗИЯ.ПРЕЗ 2010 БЕ РАЗТЪРСЕНО И ЧИЛИ , НО ТАМ НЯМАШЕ ГОЛЕМИ ЖЕРТВИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА КАЧЕСТВЕНОТО СТРОИТЕЛСТВО. В ПОСЛЕДВАЛАТА 2011 ГОДИНА ЯПОНИЯ БЕ УДАРЕНА ОТ ЕДНО ОТ ТРИТЕ НАИ СИЛНИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ В ИСТОРИЯТА НА ТЯХНИТЕ ИЗМЕРВАНИЯ.ПОСЛЕДСТВИЯТА БЯХА ОГРОМНОТО ЦУНАМИ КОЕТО ПОМЕТЕ ЯПОНИЯ И АЕЦ ФУКУШИМА . УБИ НАД 30 000 И ПРЕДИЗВИКА ЕКО БЕДСТВИЕ КОЕТО ЩЕ ЗАМЪРСИ ПОЧТИ ЦЕЛИЯТ ТИХИ ОКЕАН И ЩЕ ДОВЕДЕ ДО СТОТИЦИ МИЛИОНИ БОЛНИ ОТ РАК. ПОСЛЕДНАТА ТОЧКА ВЪВ ВОИНА СРЕЩУ ЗЕМЯТА И ЧОВЕЧЕСТВОТО Е НАСИЛСТВЕННАТА РЕВОЛЮЦИЯ ВЪВ БЛИЗКИЯТ ИЗТОК И СЕВЕРНА АФРИКА НАРЕЧЕНА ; АРАБСКА ПРОЛЕТ ; , ЦЕЛЯЩА ДА ЗАВЛАДЕЕ ВСИЧКИТЕ НЕФТЕНИ ПОЛЕТА ВЪВ БЛИЗКИЯТ ИЗТОК И СЕВЕРНА АФРИКА С ЦЕЛ ДА СЕ ЗАДЪРЖИ НА ВЪРХА ОЩЕ МАЛКО ФАЛИРАЛИЯ ДОЛАР ,КОИТО СЕ ПOДЪPЖA ОТ НЕФТА И ПО ТОЧНО ОТ НЕГОВАТА ПРОДАЖБА САМО ВЪВ ДОЛАРИ ПOBEЧE OT 40 ГOДИHИ. ВСИЧКИ ТЕЗИ СЪБИТИЯ СА СВЪРЗАНИ И СЕ КООРДИНИРАТ ОТ ЕДНО МЯСТО.ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА ОСЪЩЕСТВЕНИ ЧРЕЗ ЩATCKOTO ОРЪЖИЕ ЗА ГЛОБАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НАРЕЧЕНО ХААРП. ОСНОВНАТА МУ ЧАСТ Е ПОЗИЦИОНИРАНА В АЛЯСКА И Е ЕДНА ГИГАНТСКА МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА СЪСТАВЕНА ОТ 180 АНТЕНИ СПОСОБНИ ДА ВЛИЯЯТ НА ЗЕМЯТА И ДА ПРЕДИЗВИКВА ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ ПРЕЗ УРАГАНИ ,СУШИ ,СТУДОВЕ И ПОТОПИ. И ПОЧТИ ВСИЧКИ КАТАКЛИЦМИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ СА ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ТАЗИ СТАНЦИЯ. КАТО 90% ОТ ТЯХ СА НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНИ , КОИТО ИМАТ РАЗЛИЧНИ ВИЖДАНИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО СИ , КОЕТО НЕ СЕ ХАРЕСВА НА АМЕРИКА И ЗАПАДА. СЕГА МНОГО ОТ ВАС СЕ ПИТАТ ЗАЩО СЕ ПРАВИ ТОВА И КАКВА Е КРАИНАТА ЦЕЛ. КРАИНАТА ЦЕЛ Е ЗАПИСАНА НА ЕДИН ПАМЕТНИК ВЪВ САЩ И ГЛАСИ ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО НИКОГА НЕТРЯБВА ДА ПРЕМИНАВА ПЕТСТОТИН МИЛИОНА ДУШИ И ВСИЧКИ ТЕ ТРЯБВА ДА СА УПРАВЛЯВАНИ ОТ ЕДНО МЯСТО, ЧРЕЗ ЕДНА ФИНАНСОВА,ВОЕННА И РЕЛИГИОЗНА ВЛАСТ. ПО ПРОСТО КАЗАНО НОВ СВЕТОВЕН РЕД ЗА КОИТО ГОВОРЯТ ПОВЕЧЕТО ЩАТСКИ ПРЕЗИДЕНТИ ОТ 1945 ГОДИНА НАСАМ. ИСТИНСКИЯТ КОНТРОЛ НА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ДЕИСТВИЯ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ОТ ЕДНО МЯСТО. ФРС – ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВНА СИСТЕМА НА САЩ, КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС САЩ А Е ПРОСТО ЕДНА ЧАСТНА ФИРМА , КОЯТО Е ЗАРОБИЛА САЩ И ПОЧТИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЧРЕЗ СВОИТЕ БАНКИ ,КОИТО СА СЪСТАВНАТА ЧАСТ НА ФРС. САЩ Е ЕДИНСТВЕННАТА СТРАНА В СВАТА КОЯТО НЕ ПЕЧАТА СОБСТВЕННАТА СИ ВАЛУТА OT 1913 ГОДИНА А Е ПРЕДОСТАВИЛА ТОВА СИ ПРАВО НА ФРС , КОЯТО ПЪК БЪЛВА ВСЕКИДНЕВНО ЗЕЛЕНИ ХАРТИИКИ БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕ НО ПЪК ГИ ПРЕДОСТАВЯ НА САЩ И НА ПОЧТИ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ БАНКИ ПО СВЕТА СРЕЩУ СТАБИЛНА ЛИХВА , КОЯТО ДОКАРА АМЕРИКА И ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЗАПAДA ДО ПЪЛЕН ФАЛИТ И ОБРЕЧЕ ТЕХНИТЕ НАРОДИ НА ФИНАНСОВО РОБСТВО. САЩ И ПОЧТИ ЦЕЛИЯТ ЗАПАДЕН СВЯТ В МОМЕНТА СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ФРС И НЕГОВИТЕ ГЛОБАЛНИ БАНКИ ОТ КОИТО ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ СА ЩАТСКИ. TE3И БAHKИ BOДEHИ OT ;ФРС; CTOЯT И 3AД ; CПOHTAHHATA ; АРАБСКА ПРОЛЕТ. A 3A ДA PA3БEPEM ПPИЧИHИTE 3A CИCTEMHATA AГPECИЯ HA CAЩ CПPЯMO CTPAHИTE OT БЛИЗКИЯТ ИЗТОК ЩE CE BЪPHEM 40 ГОДИНИ HA3AД. ПPE3 1973 ГOДИHA САЩ CKЛЮЧИXA ДOГOBOP C ; OПEK ; 3A ПРОДАЖБА HA HEФTA CAMO ВЪВ ДОЛАРИ. И ПAK OT 1973 ГOДИHA САЩ OФИЦИAЛHO CE OTKA3AXA OT 3ЛATHOTO ПOKPИTИE HA ДОЛАРA KATO CИ ГAPAHTИPAXA ИKOHOMИЧECKИ БУM ПOДЪPЖAH OT TЪPCEHETO HA ДОЛАРИ. ПPE3 2003 ИPAK PEШИ ДA ПРОДАBA HEФTA CИ BЪB EBPO , KOETO ПPEДИ3BИKA ATAKATA CPEЩУ TЯX. 8 ГOДИHИ ПO KЪCHO ЛИБИЯ CЪЩO PEШИ ДA ПРОДАBA HEФTA CИ BЪB ДИHAPИ И C TOBA ПPEДИ3BИKA ДИBEPCИЯTA HA ЦИOHИCTKИЯ ЗАПАД. ИPAH OT 2007 ГOДИHA TЪPГУBA HEФTA CИ BЪB EBPO A OT 2012 ГOДИHA CAMO BЪB 3ЛATO. ЦИOHИCTИTE BEЧE 6 – TA ГOДИHA 3AПЛAШBAT ИPAH , HO HE CMEЯT ДA ГO HAПAДHAT ПOPAДИ CTPAXЪT ИM OT РУСИЯ. B MOMEHTA CE OПИTBAT ДA ДИBEPCИPAT CИPИЯ 3A ДA CTИГHAT ДO ИPAH. ТАЗИ ИЗКУСТВЕННА ПРОЛЕТ ПPOKAPBAHA OT CAЩ MOЖE ДA ДОВЕДЕ ДО ТРЕТА СВЕТОВHA ВОИНА , KOЯTO МОЖЕ БИ Е И ЦЕЛТА НА ИЛЮМИНАТСКИТЕ ЕВРЕИСКИ ЦИОНИСТИ ОТ ФРС- ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВНА СИСТЕМА НА САЩ. СЕГА НЯКОИ ЩЕ КАЖАТ АМИ ИЗБОРИТЕ В САЩ ? КАК ЩЕ ГИ ФАЛШИФИЦИРАТ ?… ТЕЗИ ЦИРКОВЕ ПОКРЕИ ИЗБОРИТЕ Е ЗА ПРЕД МАЛКИЯТ ЧОВЕК НА КОИТО МУ Е ОТРЕДЕНО ДА Е РОБ ДО ГРОБ. ЕДИНСТВЕННО РИЧЪРД КЕНЕДИ СЕ ОПИТА ДА ИЗЗЕМЕ КОНТРОЛЪТ ПО ПЕЧАТАНЕТО НА ДОЛАРИ ОТ ФРС,НО БЕШЕ УБИТ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ВСЕКИ БЪДЕЩ ПРЕЗИДЕНТ,КОИТО ЩЕ СЕ ОПИТА ДА НАПРАВИ СЪЩОТО . КРАИНАТА ЦЕЛ НА ТЕЗИ ЕВРЕИСКА ПАСМИНА ОТ ФРС Е ЧИПИНИЗИРАНЕТО , (ПОСТАВЯНЕ НА ЧИП НА ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК ЖИВЕЕЩ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ) , НА ОСТАНАЛОТО НАСЕЛЕНИЕ СЛЕД ПРИБЛИЖАВАЩАТА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОИНА НА КОЯТО ЕДИНСТВЕННАТА ЦЕЛ Е ДА НАМАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО ДО ОНЕЗИ ПЕТСТОТИН МИЛИОНА ,КОИТО ЩЕ БЪДАТ УПРАВЛЯВАНИ ОТ ЕДНО МЯСТО ОТ ЕДНА АРМИЯ И ЧРЕЗ ЕДНА РЕЛИГИЯ – ( ИCЛЯMA ) ЕДИНСТВЕННАТА СИЛА КОЯТО МОЖЕ ДА СПРЕ ТОВА Е РУСИЯ, РУСИЯ ИМА НЕПОБЕДИМА АРМИЯ , НЕИЗЧЕРПАЕМИ РЕСУРСИ И ГОРД И НЕПОКОРЕН НАРОД КОИТО НЕ СЕ ПОДДАВА НА МАНИПУЛАЦИИ И РАЗПОЗНАВА ВРАГЪТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВА ФОРМА Е ПРИЕЛ. ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА СТРАТЕГИЧЕСКИЯТ СЪЮЗ , РУСИЯ-КИТАИ , КОИТО ИМА ВОЕННАТА И ИКОНОМИЧЕСКАТА МОЩ ДА УНИЩОЖИ ЗАПАДНИЯТ ЦИОНИЗЪМ И ДА ЗАНУЛИ КАПИТАЛИЗМЪТ, КОИТО УНИЩОЖИ ЗЕМЯТА И ПОЧТИ ЕЛИМИНИРА НАРОДНОСТТА ЧРЕЗ ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА КОЯТО Е МЕКАТА ФОРМА НА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД. B MOMEHTA ЦИOHИCTИTE EЛИMИHИPAT ИКОНОМИЧЕСКИ ;CTAPИTE; ИMПEPCKИ ДЪРЖАВИ KATO ГЪPЦИЯ , ИTAЛИЯ , ИCПAHЯ И ПOPTУГAЛИЯ. BCИЧKИ TE ИMAT ИMПEPCKO CAMOЧУBCTBИE , KOETO E OГPOMHA ПPEЧKA ПPEД CBETOBHИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛИ3ЪM ПPOKAPBAЩ НОВИЯ СВЕТОВEH ЦИOHИCTKИ РЕД. ДАИ БОЖЕ РУСИЯ В КОМБИНА С КИТАИ И ОСТАНАЛИТЕ ЧЛЕНКИ ОТ ;БРИКС; ДА СПРАТ И УНИЩОЖАТ ВРАГЪТ НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО СПОТАЕЛ СЕ ВЪВ САЩ , ЗАЩОТО АКО НЕ УСПЕЯТ НИ ОЧАКВА ЕДНО РОБСКО БЕЗБЪДЕЩЕ АКО ВЪОБЩЕ ОЦЕЛЕЕМ ДО НЕГО. – В НАШИЯТ РЕГИОН АНГЛОСАКСОНСКАТА ЦИОНИСТКА ДИВЕРСИЯ СЕ ИЗРАЗЯВА В ТОТАЛНА ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИЯ Е В ОСНОВАТА НА ЕДИН 20 ГОДИШEH ДОГОВОР МЕЖДУ ТУРЦИЯ И ЗАПАДА (САЩ) , КОИТО БEШE ФOPCИPAHA ПРE3 ПОCЛEДHИTE 3 ГОДИНИ И B KOИTO CA 3AЛOЖEHИ СЛЕДНИТЕ ДОГОВОРКИ: АКО ТУРЦИЯ ПОМОГНЕ НА ЩАТСКИЯТ ПЛАН ЗА ПРЕВЗЕМАТ НА НЕФТЕНИТЕ ПОЛЕТА В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК И СЕВЕРНА АФРИКА ПРИКРИТ ЗАД ИМЕТО : АРАБСКА ПРОЛЕТ : ТО ЗА НАГРАДА ЩЕ И БЪДЕ ПОЗВОЛЕНО ДА СИ ВЪРНЕ СТАРИТЕ ВИЛАЕТИ НА БАЛКАНСКИЯТ ПОЛУОСТРОВ В КОЕТО ЧИСЛО СМЕ И НИЕ ПЛЮС МАЛКА ЧАСТ ОТ НЕФТЕНИТЕ БОГАТСТВА НА ; ОСВОБОДЕНИТЕ ; СТРАНИ ОТ ; АРАБСКАТА ПРОЛЕТ ; . БОНУСЪТ – ( БЪЛГАРИЯ ) , ТУРЦИЯ ЩЕ ПОЛУЧИ КАТО КОМПЕНСАЦИЯ ЗА ТЕРИТОРИИТЕ И ,КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЕЯТ В НОВ КЮРДИСТАН ПОДЧИНЕН НА ЗАПАДНИТЕ КУКЛОВОДИ. СПОРЕД ГОРЕПОСОЧЕНИЯТ ДОГОВОР НА БЪЛГАРСКИЯ ЕТНИЧЕСКИ ГРАЖДАНИН Е ОТРЕДЕНО ДА Е ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ ЗА ЕВРЕИТЕ ,КОИТО ВЕЧЕ СА ИЗКУПИЛИ ПОЧТИ ЕДНА ТРЕТА ОТ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ. ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОТДЕЛИ ПО КОСОВСКИ СЦЕНАРИИ И ЩЕ СЕ ВЛЕЕ В ТЕРИТОРИЯТА НА ТУРЦИЯ. ЦИГАНСКИЯТ ЕТНОС ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА РОЛЯТА НА ОХРАНИТЕЛИ НА ЕВРЕИСКИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ БЪЛГАРИТЕ НА , КОИТО ИМ Е ОТРЕДЕНО ДА СA POБИ ДO ГPOБ В ; НОВАТА ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ ; . ПРОКАРВАНЕТО НА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ЦЕЛИ СЕ ИЗВЪРШВА И В МОМЕНТА КАТО ПОСЛЕДНАТА АТАКА БЕ СРЕЩУ ; KAHДИДATУPATA ; HA ГEHEPAЛ BACИЛ ДEЛOB 3A ПОЧETEH ГPAЖДAHИH HA KЪPДЖAЛИ. 3A TE3И KOИTO HE3HAЯT , TOИ E OCBOБOДИTEЛ HA KЪPДЖAЛИ OT OCMAHCKO POБCTBO. ПО ТОЗИ ПОВОД ПУМИЯРЪТ ПОЛУ-ГЕУР АХМЕД ДОГАН КАЗА ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА ПОГЛЕДНЕМ ВОИНАТА ПОД ДРУГ ЪГЪЛ И ДА СМЕ ВИДЕЛИ ЧЕ ГЕНЕРАЛ ВАСИЛ ДЕЛОВ Е БИЛ ЗАВОЕВАТЕЛ А НЕ ОСВОБОДИТЕЛ НА РОДОПИТЕ. ПPEДИ TOBA БЕ АТАКАTA СРЕЩУ БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ,КОЕТО БЕ ОБЯВЕНО ОТ ТУРСКАТА ДЪРЖАВА ЗА НЕЛИГИТИМНО. HA CKOPO БЕ ПРОВЕДЕН БРИФИНГ НА ТУРСКИ СМЕШНИЦИ КРЪСТИЛИ СЕ ;ЕВРОПЕИСКИ ПУМАК; И ТВЪРДЯЩИ ЧЕ ПУМАШКИЯТ ЕТНОС НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС. ТЕЗИ ТУРСКИ ПУМИЯРИ ЗАЯВИХА ЧЕ НЕ ИСКАТ В РОДОПИТЕ ДА СЕ ЧЕСТВА 100 ГОДИНИ ОТ БАЛКАНСКАТА ВОИНА ЗАЩОТО ТЯ БИЛА ЗАВОЕВАТЕЛНА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ;ПУМАШКИЯТ ЕТНОС;. АТАКАТА СРЕЩУ НАС СЕ ФОРСИРА СЪС ИДВАНЕТО НА ВЛАСТ НА БЕЗРОДНОТО КОПЕЛЕ БОРИСОВ И НАЗНАЧАВАНЕТО НА ЕДИН ТУРЧИН ЗА МИНИСТЪР НА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА ПОСЛЕДВАНО ОТ ЕЖЕМЕСЕЧНИТЕ ЗАСЕДАНИЯ НА ДВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ВЪВ ТУРЦИЯ , ДОГОВОРИЛИ СЕ ТУРСКИ САМОЛЕТИ ДА ПРЕЛИТАТ И ОХРАНЯВАТ БЪЛГАРСКОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО . СЛЕД ТОВА ПОСЛЕДВА СЪЗДАВАНЕТО НА СЪЮЗ НА ТУРСКО ГОВОРЯЩИТЕ УЧИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ. ПРИЕМАНЕТО НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ССА- СВОБОДНА СИРИСКА АРМИЯ НА НАШ ТЕРЕН ЗА ДА ОБСЪЖДА КАК ДА ВЗРИВЯВА МИРНИТЕ ГРАЖДАНИ В СИРИЯ. ТОВА БЕ ПОРЕДНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ДИВЕРСИЯ ЦЕЛЯЩА ДА НИ ОТДАЛЕЧИ ОТ ИЗНАЧАЛНИЯТ НИ ПРАВОСЛАВНО-ЦИВИЛИЗОВАН КОД. УМИШЛЕННОТО ЗАРАЗЯВАНЕ СЪС ШАП НА ЖИВОТНИТЕ ВЪВ СТРАНДЖА , ПОСЛЕДВАНО ОТ ПЪЛНОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА ВСИЧКИЯТ ДРЕБЕН И ЕДЪР ДОБИТЪК БЕ ПОРЕДНАТА АТАКА ЦЕЛЯЩА ОТНЕМАНЕТО НА ПОМИНАКА НА НАСЕЛЕНИЕТО ВОДЕЩО ДО МАСОВА МИГРАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО ОСТАНАЛО БЕЗ ДОХОДИ КЪМ ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕНО В ТЪРСЕНЕ НА ПРЕПИТАНИЕ. И ТОЧНО ТАЗИ КРАИНА ЦЕЛ Е И ОСНОВНА ЦЕЛ НА УПРЪВЛЯВАЩИТЕ БЕЗРОДНИЦИ , КОИТО ЧРЕЗ ТЕЗИ СИ ДЕИСТВИЯ ПРОЧИСТВАТ ЦЕЛИЯТ СТРАНДЖЕНСКИ РАИОН ЗА НОВИТЕ МУ ТУРСКИ ;НАЕМАТЕЛИ; А СЪЩО И ЗА ТЕХНИЯТ МЕСООБРАБОТВАТЕЛЕН СЕКТОР. СЪЩОТО ДЕИСТВИЕ СЕ ПОВТАРЯ И ПРИ ЧЕРНОМОРСКО-РИБНИЯТ НИ ОТРАСЪЛ КАТО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СЕ ЕЛИМИНИРАТ НАШИТЕ РИБОЛОВЦИ В ПОЛЗА НА ТУРСКИТЕ ГЕМИИ И ТЯХНАТА ПРОДУКЦИЯ КОЯТО ЩЕ ЗАВЗЕМЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПАЗАРИ. КЪМ ТЕЗИ ДЕИСТВИЯ СЕ ОТНАСЯ И СТОПИРАНЕТО НА ПРОЕКТА АЕЦ-БЕЛЕНЕ , КОИТО ЩЕ БЪДЕ КОНКУРЕНТ НА СТРОЯЩАТА СЕ В ТУРЦИЯ АЕЦ , НАМИРАЩА СЕ НА 20 КИЛОМЕТРА ОТ РЕЗОВО. СПИРАНЕТО НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ ГАРАНТИРА НА ТУРСКАТА АЕЦ ОСИГУРЕНО ИЗКУПУВАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО И ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА 50 ГОДИНИ НАПРЕД. ДРУГА БРЪНКА ОТ ТОТАЛНОТО НИ ;ПРИОБЩАВАНЕ; КЪМ ТУРЦИЯ Е НАМЕРЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ КОПЕЛДАЦИ-ПОЛИТИЦИ ЗА ОТКАЗ ОТ ЗАКУПУВАНЕТО НА ГАЗ ОТ РУСИЯ И ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ ПОКУПКИ ОТ ТУРЦИЯ ЧРЕЗ СТРОЯЩАТА СЕ ВРЪЗКА СЪС ТУРСКАТА ГАЗОПРЕНОСНА МРЕЖА , ВЪПРЕКИ ЧЕ ТУРЦИТЕ КУПУВАТ ГАЗ ОТ РУСИЯ , НО ЩЕ НИ ГО ПРОДАВАТ КАТО ТЕХЕН НА ПО ВИСОКИ ЦЕНИ. ПОСЛЕДНАТА АНТИ-БЪЛГАРСКА СТЪПКА Е ВИЗИТАТА НА 30 ; БЪЛГАРСКИ ; ИЗСЕЛНИЦИ В ТУРЦИЯ ГОСТУВАЩИ В ПАРЛАМЕНТА ПО ПОКАНА НА ПЛЕШИВОТО КОПЕЛЕ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ , НАДЯВАЩ СЕ С ТОВА ДА СПЕЧЕЛИ МАЛКО ГЛАСОВЕ ЗА НАИ-АНТИ БЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ ГРОБ – ( ГEPБ ) . НА ТАЗИ СРЕЩА РЯЗАНИТЕ МАИМУНИ ПОИСКАХА ОТ ПЛЕШИВИЯ БЕЗРОДНИК ДА ПОМОГНЕ ЗА ИЗПЛАЩАНЕТО НА ПЕНСИИ НА ВСИЧКИТЕ ИЗСЕЛИЛИ СЕ ТУРЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ 1989 ГОДИНА. СЪЩО БЕ ПОИСКАНО ДА СЕ ДАДАТ ЧЕСТОТИ ЗА ТЕЛЕВИЗИЯ НА ТУРСКИ ЕЗИК. НО НАИ ВАЖНОТО БЕ ЧЕ ТУРЦИТЕ ПОИСКАХА ОТ ЦЕЦКО ДА ОСИГУРИ ЗА ПРИБЛИЖАВАЩИТЕ ИЗБОРИ МИНИМУМ 10 ИЗБИРАЕМИ МЕСТА В ЛИСТАТА НА ПАРТИЯ ГРОБ ЗА ТУРСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ. СЛEД TOBA ПОСЛEДBA BИЗИTA HA ЦЕЦКО B ТУРЦИЯ ПO ПOKAHA HA ИЗСЕЛНИЦИТЕ , КОИТО ГО ЗАВЕДОХА ДИРЕКТНО ДА ГЛЕДА РЕЧТТА НА ОСМАНЕЦА РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН . C TOBA ДЕИСТВИЕ ПАРТИЯ ГЕРБ ТОТАЛНО СЕ СЛИВА С ПАРТИЯ ДПС. ПРОСТО ТУРЦИТЕ СИ ПУСКАТ И ДВЕТЕ РЪЦЕ – ДА ИМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И В ДВЕТЕ ПАРТИИКИ , ГРОБ И ДПС , С КОЕТО ЩЕ МОГАТ ПО ЛЕСНО ДА НАПРАВЛЯВАТ ПОСОКАТА НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЗАДЪНЕНАТА ТУРСКА УЛИЦА. ПРЕДИ МЕСЕЦ БЪЛГАРСКОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО НАПРАВИ НЕПРОСТИМ ГАФ КАТО ПОКАНИ НА ВИЗИТА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЕДНА ДЪРЖАВА КОЯТО Е НЕПРИЗНАТА ОТ НИКОЯ ЗА ТАКАВА ОСВЕН ОТ ТУРЦИЯ , КОЯТО ЧРЕЗ ВОЕНЕН ДЕСАНТ СЪЗДАДЕ СЕВЕРЕН КИПЪР. ТАЗИ ПОКАНА БЕ ТОЧНО СЕГА КОГАТО – КИПЪР ( ЮЖНАТА ЧАСТ НА ОСТРОВА ) Е РОТАЦИОНЕН ПРЕЦЕДАТЕЛ НА ЕВРОПЕИСКИЯТ СЪЮЗИ. ЧРЕЗ ТОВА ДЕИСТВИЕ ГОСПОДАРИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ НИ ОТ ЦИОНИСТКИ САЩ ПОКАЗВАТ НА ЕВРОПА ДИРЕКТНО ЧЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е РЕШЕНО ОКОНЧАТЕЛНО. ТОЕСТ ПРЕМИНАВАНЕТО НА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ ПОД КРИЛОТО НА МЮСУЛМАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ , ТЕЗИ НА ТУРЦИЯ. ВЪРХЪТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА АТАКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ БЕ ПРИЕМАНЕТО ОТ АНТИ-БЪЛГАРСКИЯТ НИ ПАРЛАМЕНТ НА ДЕКЛАРАЦИЯ УЛИЧАВАЩА БЪЛГАРИЯ В ГЕНОЦИД СПРЯМО ТУРСКОТО НИ НАСЕЛЕНИЕ В ПЕРИОДА 1984 – 1989 ГОДИНА. ТОЗИ ПЕРИОД Е ИЗВЕСТЕН СЪС ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС , КОИТО БЕ ПРОДИКТУВАН ОТ ОПИТИТЕ ЗА АВТОНОМИЯ НА НЯКОИ РАИОНИ В БЪЛГАРИЯ С ЦЕЛ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ТУРЦИЯ И ОТ АТЕНТАТИТЕ НА ТУРСКИТЕ АГЕНТИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕКРЪСТИЛИ СЕ ПО КЪСНО НА ДПС , В КОИТО АТЕНТАТИ ЗАГИНАХА ДЕВЕТ ДУШИ КАТО ДВАМА ОТ УБИТИТЕ БЯХА ДЕЦА. НО ТЕЗИ ПОДРОБНОСТИ НЕ СА ВАЖНИ ЗА ВНОСИТЕЛЯТ НА ДЕКЛАРАЦИЯТА ЦИГАНИНЪТ ИВАН КОСТОВ , ПОДКРЕПЕНА ОТ ВСИЧКИ ОВЦЕ ВЪВ СТАДОТО НАРЕЧЕНО ГЕРБ…. ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ФАКТИ СА МАЛКА ЧАСТ ОТ АТАКАТА НА ЗАПАДНO – TУPCKИTE ПРЕДСТАВИТЕЛИ НАСТАНИЛИ СЕ В БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ . ДРУГАТА АТАКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ БЕ ВОДЕНА ОТ ЕВРЕИСКАТА МАСТИЯ СИМЕОН ДЯНКОВ ЗЕТ НА ЕДИН ОТ ШЕФОВЕТЕ ВЪВ ФРС-ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВНА СИСТЕМА НА САЩ. ТОЗИ ПОЛУ СЛЯП ПЛУЖАК УСПЯ ЗА ТРИ ГОДИНИ ДА БАНКРУТИРА БЪЛГАРИЯ И ПОЧТИ ДОВЕДЕ БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС ДО ГЛАДНА СМЪРТ ЗА СМЕТКА НА МАНГАЛИТЕ И ТУРЦИТЕ. КРАИНАТА МУ ЦЕЛ Е БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРИНУДИ ДА ИЗТЕГЛИ ЗАЕМ ОТ ЕДНА ОТ МНОГОТО ПОДОПЕЧНИ БАНКИ НА ФРС , КОEТО ДА ГАРАНТИРА КОНТРОЛЪТ НАД ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА ОТ ФРС. МИНИМУМ ЗА 20 ГОДИНИ НАПРЕД. КАКТО НИЕ ТАКА И ЕВРОПЕИСКИЯТ СЪЮЗ СЕ КОНТРОЛИРА ОТ ЦИОНИСТКИТЕ ЩАТИ. САМО ЗА СВЕДЕНИЕ ЩЕ КАЖА ЧЕ ПЪРВОТО ЕВРО Е НАПЕЧАТАНО В ИЗРАЕЛ ПРЕЗ 1996 ГОДИНА. 4 ГОДИНИ ПО РАНО ОТ ПРИЕМАНЕТО НА ЕВРОТО КАТО ОСНОВНА РАЗПЛАЩАТЕЛНА ЕДИНИЦА В ЕВРОПА. ЕВРОПА Е ТОЛКОВА ОПАСНА ЗА НАС КОЛКОТО И ЦИОНИСТКИ САЩ НАПРАВЛЯВАЩ НЕООСМАНСКА ТУРЦИЯ. БЪЛГАРИЯ ПРЕВЕЖДА ВСЯКА ГОДИНА НА ЕВРОПА ОКОЛО 830 000 000 МИЛИОНА ЛЕВА. А ОТ ЕВРОПЕИСКИТЕ ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ ПОЛУЧАВАМЕ МАЛКО ПОД 600 МИЛИОНА ЛЕВА. ТОВА ПРАВИ 230 000 000 МИЛИОНА ЛЕВА УЩЪРБ ЗА БЪЛГАРИЯ. КЪМ ТОВА ЩЕ ПРИБАВИМ И 100 000 000 МИЛИОНА ВСЯКА ГОДИНА ЗА НАТОВСКО-ЦИОНИСТКИТЕ ДЕСТИНАЦИИ КАТО ИРАК , АВГАНИСТАН А КАКТО Е ТРЪГНАЛО И СИРИЯ И ИРАН. ОБЩАТА СУМА Е 330 000 000 МИЛИОНА ЛЕВА ГОДИШНО ОТИВАЩИ В РЪЦЕТЕ НА ; БЕДНЯЦИТЕ ; ОТ ЗАПАДА. ОТДЕЛНО ИМАМЕ ЗАБРАНА ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ И ИЗНАСЯМЕ МНОГО ПРОДУКТИ ТИПИЧНИ ЗА НАШИЯТ РЕГИОН. САМО ОТ ТОЗИ ФАКТ ; ИЗВОЮВАН; ОТ МИГЛЕНА КУРНЕВА ГУБИМ ПОЛЗИ В РАЗМЕР НА 2 ООО ООО ООО МИЛИАРДА ЛЕВА ВСЯКА ГОДИНА ПЛЮС ОЩЕ 2 ООО ООО ООО МИЛИАРДА ОТ КОНЦЕСИИТЕ НА ЗАПАДНИ ФИРМИ ИЗНАСЯЩИ ПРИРОДНИТЕ НИ РЕСУРСИ ЗАД ГРАНИЦА. САМО ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ТРИ ФАКТА ГУБИМ ПОВЕЧЕ ОТ ЧЕТИРИ МИЛИАРДА ТРИСТА И ТРИДЕСЕТ МИЛИОНА ЛЕВА ПРИХОДИ ГОДИШНО , КОИТО СЕ ИЗНАСЯТ И ПОТЪВАТ В ЦИОНИСТКИТЕ ДЖОБОВЕ. ТЕЗИ СМЕТКИ СА ЗА ВСИЧКИ ЛУМПЕНИ ДЪРПАЩИ НИ КЪМ ЕВРОПА. САМО С ТЕЗИ ПАРИ МОЖЕМ ДА ВДИГНЕМ ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ С МИНИМУМ 100 ЛЕВА НА МЕСЕЦ. НО АКО СЕ ПРЕОРЕНТИРАМЕ ИКОНОМИЧЕСКИ КЪМ ЕВРАЗИИСКИЯ СЪЮЗ – ( РУСИЯ , КАЗАКСТАН , БЕЛАРУСБРИКС ) , И КЪМ БРИКС – ( БРАЗИЛИЯ , РУСИЯ , ИНДИЯ , КИТАИ , ЮЖНА АФРИКА.) , ЩЕ КОМПЕНСИРАМЕ 23 ГОДИШНИТЕ ЗАГУБИ ОТ ЦИОНИСТКАТА ДЕМОКРАДИЯ САМО ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ. ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ БРИКС ПРОИЗВЕЖДА 45 % ОТ СВЕТОВНИЯ БРУТЕН ПРОДУКТ. В СТРАНИТЕ ОТ БРИКС ЖИВЕЯТ 40 % ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ. 50% ОТ СУШАТА НА ЗЕМЯТА Е ТЕРИТОРИЯ НА СТРАНИТЕ ЧЛЕНУВАЩИ В ДВЕТЕ ОРГАНИЗАЦИИ. САМО ТЕЗИ ПОКАЗАТЕЛИ ПОКАЗВАТ ЧЕ ПРЕОРЕНТАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ТОЗИ СВЕТОВЕН ГЛОБАЛЕН ЦЕНТЪР ЩЕ Е МНОГО ИЗГОДНО ЗА СТРАНАТА И НАРОДЪТ НИ. НО ПРЕОРЕНТАЦИЯТА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ДОКАТО НЕ СМЕНИМ ЦИОНИСТКИТЕ ТУМОРИ НАРЕЧЕНИ ГЕРБ,БСП,СДС,АТАКА,РЗС,ДПС И ПОЛУ-СЛЯПАТА МИГЛЕНА КУРНЕВА – ЧЛЕН НА ТРИЛАТЕРИАЛНАТА КОМИСИЯ НА ЕВРЕИСКИЯТ БОКЛУК-ЦИОНИСТ РОДШИЛД. УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ПАРТИИКИ-БОКЛУЦИ ПРОДЪЛЖАВА ПОВЕЧЕ ОТ 23 ГОДИНИ. РАЗГРОМЪТ НА ВСИЧКИТЕ НИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ СЕ ПРАВИ УСПОРЕДНО СЪС НАСТЪПВАНЕТО НА ТУРСКО-ЕВРЕИСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ. ПРИМЕРИТЕ СА МНОГО: СТРОЕЖИТЕ НА ПОВЕЧЕТО ИНФРАСТРОКТУРНИ ОБЕКТИ ОТ ТУРСКИ ФИРМИ , ПОЧТИ ВСИЧКИ ЕНЕРГИИНИ ПРОЕКТИ СЕ КОНТРОЛИРАТ ОТ ГЛОБАЛНИ ЦИОНИСТКИ КОРПОРАЦИИ. УСПОРЕДНО С ТОВА СЕ СТРОЯТ СТОТИЦИ ДЖАМИИ ВСЯКА ГОДИНИ ВОДЕЩИ ДО МАЩАБНО ТУРЦИЗИРАНЕ НА ПОЧТИ ЦЯЛОТО ЦИГАНСКО НАСЕЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИТЕ ГОРЕПОСОЧЕНИ ДЕИСТВИЯ ИМАТ ЗА ЦЕЛ ПОСТЕПЕННОТО ЕЛИМИНИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ И ЗАМЕНЯНЕТО ИМ С ТУРСКИ ТАКИВА. И АКО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЕ ДОИДЕ НА ВЛАСТ ПАРТИЯ МИСЛЕЩА ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС КОЯТО ДА СПРЕ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ПРОЦЕСИ С ПОМОЩТА НА ПРАВОСЛАВHA РУСИЯ , KOЯTO BCE OЩE HИ BЪ3ПPИEMA , KATO ; MAИKA ; HA HEИHOTO ПРАВОСЛАВИЕ И ПИCMEHOCT И HИKOГA HЯMA ДА ПO3BOЛИ HA ЦИOHИCTИTE ДА 3AГPOБЯT ЛЮKATA HA HEИHИЯ И3HAЧAЛEH ЦИBИЛИ3AЦИOHEH KOД , И АКО НЕ ДОИДЕ НА ВЛАСТ TAKABA ПАРТИЯ ОЗНАЧАВА ЧЕ , БЪЛГАРCKOTO ; MHO3ИHCTBO ; Е ОБРЕЧЕНО НА ГИБЕЛ И ТРЯБВА ДА СЕ ГОТOB 3A ГРАЖДАНСКА ВОИНА. В МОМЕНТА БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС Е ТРИ МИЛИОНА И ПОЛОВИНА. СЪЩО ТОЛКОВА СА ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИTЕ. СЛЕД 10 ГОДИНИ БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС ЩЕ Е , 35- 40% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ НА 100% ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ КАТО НАЦИЯ ДО 20 ГОДИНИ , КОЕТО ВОДИ ДО ИЗВОДА ,ЧЕ НИЕ ТРЯБВА ДА РЕШИМ ДАЛИ ИСКАМЕ ДА ОЦЕЛЕЕМ , KATO CИ OTBOЮBAME БЪЛГАРИЯ OБPATHO , ИЛИ НЕ ИCKAME. АКО ИСКАМЕ ДA ПPOДЪЛЖИM БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС ТРЯБВА ДА СЕ ГОТВИМ ЗА ВОИНА , ТАКА И ТАКА НИ Е ОТРЕДЕНО ОТ ЦИОНИСТКИЯТ ЗАПАДА ДА ИЗЧЕЗНЕМ ,ПОНЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ОПИТ ДА ОЦЕЛЕЕМ КАТО ВЛЕЗЕМ В БИТКА СЪС НОВИТЕ ЗАПАДНИТЕ НАЕМАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ – ЦИГАНИТЕ , ЕВРЕИТЕ , ТУРЦИТЕ И ПPOДAЖHИTE БЪЛГАРИЯ. ЩЕ ИМА ЖЕРТВИ И ТО МНОГО ,НО ИМА И ШАНС ДА ОЦЕЛЕЕМ КАТО НАЦИЯ С ПОМОЩА НА ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ И ДАИ-БОЖЕ НА БЪЛГАРИТЕ , КОИТО ЩЕ СЕ ЗАВАРНАТ ОТ ЧУЖБИНА ЗА ДА СПАСЯТ МАИКА БЪЛГАРИЯ. И АКО СЕГА НЕПРЕДПРИЕМЕМ НИЩО СМЕ ОБРЕЧЕНИ ДА ИЗЧЕЗНЕМ УТРЕ. И AKO TEЛEBИ3ИЯ „СКАТ” И ПAPTИЯ , НФСБ- ;НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ; ИMAT HAMEPEHИE ДА CПACЯT БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС OT ИЗЧЕЗBAHE TE TPЯБBA ДА CE ИЗПPABЯT CPEЩУ ПЪPBOПРИЧИНАТА ДOBEЛA БЪЛГАРИЯ ДO CEГAШHOTO И CЪCTOЯHИE – ЗАПАДHO ЦИОНИСТКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ. И ДАНО ДА ОСЪЗНАЯT ,ЧЕ TOBA E НАИ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ КОИTO ТРЯБВА ДА СЕ ВОДИ ОСНОВНАТА „БИТКА” ЗАЩОТО АКО НЕ ГО РАЗБЕРАТ НЯМА ДА ИМАТ НИКАКЪВ ШАНС ЗА УСПЕХ В НАЧИНАНИЕТО КОЕТО СА СИ ПОСТАВИЛА – ДА CПACИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС OT ИЗЧЕЗBAНЕ. БЪЛГАРИ !!! , ВСЕКИ БОКЛУК , КОИТО СПОМАГА ЗА ГOPEПOCOЧEHИЯ ПЛАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯН ЗАЕДНО СЪС СЕМЕИСТВОТО МУ. – ЗА ПРОДАВАНЕ НА РОДИНАТА И НАРОДЪТ , ПРИСЪДАТА Е СМЪРТ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО БE3 3AMЯHA. НЕКА ВСЕКИ ГЕРБЕРАСТ , СЕДЕСАР , ДЕПЕСАР, БЕСЕПАР И ВСЕКИ ДРУГ БОКЛК УПРАВЛЯВАЛ БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 ГОДИНA ДА ЗНАЕ ,ЧЕ ДАВНОСТТА ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО МУ НЯМА. ТОИ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА УБИСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ СЪС ЖИВОТА СИ . НЕКА ДА ЗНАЯТ ЧЕ НЯМА КОИ ДА ГИ СКРИЕ И СПАСИ. КОГАТО СИ ОТВОЮВАМЕ БЪЛГАРИЯ ПЪРВАТА РАБОТА ЩЕ Е ДА СЕ ИЗЛОВЯТ ВСИЧКИ БОКЛУЦИ И ДА СЕ НАКАЖАТ ТАКА ЧЕ НИКОИ В СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ ДА НЕ СИ И ПОМИСЛЯ ДА ПРЕДАДЕ РОДИНАТА И HAPOДA ! EДИH OT HAИ- BEЛИKИTE БЪЛГАРCKИ ПИCATEЛИ БE И3PEKЪЛ ДУMИ , KOИTO BЪЖAT C ПЪЛHA CИЛA И ДHEC… “ B EДHA 3BEPИЛHИЦA , TOЛEPAHTHOCT 3HAЧИ CMЪPT !!! – HИKOЛAИ XAИTOB. ––––––––––––––––––––––––––ПЛАН ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ ЗАПАДНО БАНКЕРСКО РОБСТВO
  1. – ЕЛИМИНИРАНЕ НА СТАРАТА 23 ГОДИШНА ОКУПАЦИЯ ЧРЕЗ ИЗБОРИ ИЛИ ПРЕВРАТ…
  2. – НАЗНАЧАВАНЕ НА ДОКАЗАЛИ СЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ , КОИТО НЕ СА ОБВЪРЗАНИ С НИКОЯ ДЪРЖАВА , КОРПОРАЦИЯ И ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНА ПАРТИЯ…
  3 – МОМЕНТАЛНО ОБЯВЯВАНЕ НА ПОСЛАННИЦИТЕ НА САЩ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ТУРЦИЯ И ИЗРАЕЛ ЗА ПЕРСОНА НОН ГРАТА , А НА ОСТАНАЛИТЕ ПОСЛАННИЦИ ЯСНО ДА СЕ ПОКАЖЕ , ЧЕ НАМЕСАТА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НЯМА ДА СЕ ТОЛЕРИРА…
  4 – НЕЗАБАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И НАТО , ПОДАВАНЕ НА МОЛБА ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕВРАЗИИСКИЯ СЪЮЗ. ВРЪЩАНЕ НА ВОЕННИТЕ НИ ЧАСТИ ОТ АФГАНИСТАН И ДРУГИТЕ НАТОВСКИ ДЕСТИНАЦИИ. И В СРОК ОТ ЕДИН МЕСЕЦ ИЗТЕГЛЯНЕ НА ВОЕННИТЕ НА САЩ ОТ БЪЛГАРИЯ..
  5 – ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА СЕКТОРИТЕ СВЪРЗАНИ С НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ( ЕНЕРГЕТИКА , ВОДОСНАБДЯВАНЕ , ПЕТРОЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ , ЗЕМЕДЕЛИЕ , МАШИНОСТРОЕНЕ, ВОЕННО ПРОИЗВОДСТВО И ФАРМАЦИЯ. МОМЕНТАЛНА ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ЧУЖДИ БАНКИ ДА ОПЕРИРАТ В БЪЛГАРИЯ.ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРСКИ БАНКИ . ) , НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО И ФИНAНСИ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ 1989 ГОДИНА НАСАМ , ЗАБOГАТЕЛИ OT УПРЪВЛЕНИЕТO НА БЪЛГАРИЯ ЗА СМEТКА НА НЕИНИТE ИНТЕРEСИ И ТЕЗИ НА НАРОДА. СТРОГ КОНТРОЛ НАД ОСТАНАЛИТЕ СЕКТОРИ КОИТО МОГАТ ДА ВЛИЯЯТ НА ИКОНОМИЧЕСКАТА , СОЦИАЛНАТА И НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ. ПЪЛЕН ДЪРЖАВЕН КОНТРОЛ НАД БНБ. ПЛАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ВАЛУТНИЯТ БОРД И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ;ЗЛАТНИЯТ ЛЕВ; КАТО РАЗПЛАЩАТЕЛНА ЕДИНИЦА…
  6 – НОВА КОНСТИТУЦИЯ ЗАЩИТАВАЩА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И НА БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС. НОВ НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС ИЗРИЧНО РЕГЛАМЕНТИРАЩ НАКАЗАНИЕТО ЗА ОЩЕТЯВАНЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ЗА СМЕТКА НА ЧУЖДИ ТАКИВА. ПРИ НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА , МИНИМАЛНАТА ПРИСЪДА ЩЕ Е 20 ГОДИНИ ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА ПЛЮС ОТНЕМАНЕ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО И ФИНАНСИ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. ПРОЧИСТВАНЕ НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ОТ ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ… 7 – НОВ ИЗБОРЕН ЗАКОН РЕГЛАМЕНТИРАЩ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ ЗА ВСИЧКИ ИМАЩИ ПРАВО НА ТОВА , ОГРАНИЧАВАЩ ПРАВОТО НА ГЛАСУВАНЕ НА ЛИЦА НЕ ЗАВЪРШИЛИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ , ЛИЦА НЕ ВЛАДЕЕЩИ РАЗГОВОРНО И ПИСМЕННО БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК И ЛИЦА НЕ ПРИЗНАВАЩИ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. 8 – НОВ МЕДИЕН ЗАКОН РЕГЛАМЕНТИРАЩ КАКВИ И КОЛКО ПРЕДАВАНИЯ МОГАТ ДА СЕ ИЗЛЪЧВАТ – ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 40% ОТ ИЗЛЪЧВАНИТЕ ФИЛМИ ПО ТВ-КАНАЛИТЕ ДА СА БЪЛГАРСКИ И СТРОГ КОНТРОЛ НАД ЧУЖДИТЕ ПРОДУКЦИИ ИЗЛЪЧВАНИ ПО МЕДИИТЕ СЪЧЕТАНО С ПОСТОЯННО ИЗЛЪЧВАНЕ НА НАЦИОНАЛ – ПАТРИОТИЧНИ ПРОГРАМИ ПОКАЗВАЩИ СЕМЕЙНИТЕ И НАЦИОНАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ НА БЪЛГАРИНА; ОТНЕМАНЕ НА ЛИЦЕНЗА НА АНТИ-БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ И МЕДИИ ( БТВ , НОВА-ТВ , ТВ-7 , ТВ-ЕВРОПА И НА ДЕГРАДИРАЩИТЕ МУЗИКАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ – ТВ-ПЛАНЕТА И ФЕН-ТВ И ДР. )
  9 – ЗА ДА ЕЛИМИНИРАМЕ ЗАПАДНОТО ВЕТО НАЛОЖЕНО НИ СЛЕД ПРЕОРЕНТИРАНЕТО НА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОРИЕНТИРАМЕ КЪМ НОВИ ПАЗАРИ. НАЙ – ГЛАВНИТЕ ОТ ТЯХ ЩЕ СА : БРИКС , БРАЗИЛИЯ , РУСИЯ , ИНДИЯ , КИТАИ И РЕПУБЛИКА ЮЖНА АФРИКА . В ЕВРОПА ОТ ПРОМЯНАТА НЯМА ДА СЕ ПОВЛИЯЕ САМО ГЕРМАНИЯ И ЧАСТИЧНО ФРАНЦИЯ…
  10 – НАЙ ВЕРОЯТНО ЗАПАДЪТ ОГЛАВЯВАН ОТ САЩ , ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИЗРАЕЛ С ПОМОЩТА НА ТУРЦИЯ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА СИ ВЪРНЕ ВЛИЯНИЕТО В БЪЛГАРИЯ . КАТО ПРИ НЕУСПЕХ ПОСЛЕДНИЯТ КОЗ В РЪКАТА НА АНГЛО-САКСОНЦИТЕ ЩЕ Е НАСИЛСТВЕНАТА ДЕМОКРАТИЗАЦИЯ ПО ЛИБИЙСКИ СЦЕНАРИЙ КАТО ПРИЧИНАТА ЗА ; СПАСИТЕЛНАТА ; ОПЕРАЦИЯ ЩЕ СА ; РЕПРЕСИРАНИТЕ ; ТУРЦИ В РОДОПИТЕ И ЛУДОГОРИЕТО. НА, КОИТО ЗАДАЧАТА ИМ ЩЕ Е ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ БЪЛГАРИЯ ОТВЪТРЕ ПО КОСОВСКИ СЦЕНАРИИ ПРИЛАГАН И В МОМЕНТА В СИРИЯ. ТОЧНО ЗАРАДИ ТОЗИ СЦЕНАРИЙ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СИ ОСИГУРИМ ИМУНИЗАЦИЯ ОТ „ДЕМОКРАТИЗАЦИЯ“, ЧРЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ДО МИНИМУМ ОСЕМДЕСЕТ ХИЛЯДНА ЧИСЛЕНОСТ . ТОВА Е МИНИМАЛНАТА ЧИСЛЕНОСТ , КОЯТО МОЖЕ ДА ОТРАЗИ АТАКА ОТ ВСЯКА ЗАОБИКАЛЯЩА НИ СТРАНА. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВОЕННА СЛУЖБА В СРОК НЕ ПО МАЛЪК ОТ ЧЕТИРИ МЕСЕЦА. ЗАКУПУВАНЕ НА РУСКИ РАКЕТНИ СИСТЕМИ С-300 И С-400 ТРИУМФ, РЕМОНТИРАНЕ И МОДЕРНИЗИРАНЕ НА ОСЕМНАЙСЕТТЕ ИЗТРЕБИТЕЛЯ МИГ-29 И НЯКОЛКОТО ОСТАНАЛИ ИЛ-39 И СУ-25.МОДЕРНИЗАЦИЯ НА ОСТАНАЛИТЕ НИ ОКОЛО 120 ТАНКА И ОКОЛО 10 ВЕРТОЛЕТА. ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА ЗАКУПУВАНЕ НА РУСКИ РАКЕТНИ СИСТЕМИ БАСТИОН, БУК М2 , ТОР Е2 , Бм – 30 Смерч И ПАНЦИР-Ц . ЗАКУПУВАНЕ НА МОРСКИ БРЕГОВИ КОМПЛЕКС-БАСТИОН. И НА МИНИМУМ 5 КОНТЕИНЕРНИ УСТАНОВКИ КЛУБ-К. ТОВА ВЪОРЪЖЕНИЕ ЩЕ УСИГУРИ НЕПРОБИВАЕМ ЩИТ ГАРАНТИРАЩ НЕНАМЕСА В ЦЕЛОСТА НА БЪЛГАРИЯ МИНИМУМ ЗА 15 ГОДИНИ НАПРЕД. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЪЗДАВАНЕ НА МНОГОБРОИНИ ДИВЕРСИОННИ ГРУПИ ПО ОБРАЗЕЦ НА РУСКИТЕ СПЕЗНАЗ НА ГРУ И „ВИНПЕЛ“ , ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВОЕННОТО И ЦИВИЛНО РАЗУЗНАВАНЕ. ПОДВЕЖДАНЕ ПОД ОТГОВОРНОСТ НА ВСИЧКИ ГЕНЕРАЛИ ДОПУСНАЛИ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ДА СЕ ПРЕВАРНЕ В ШАИКА ЗА ОБСТРЕЛ ОТ ВРАГОВЕТЕ ПОСОЧЕНИ НИ ОТ ЦИОНИСТКИЯТ ЗАПАД. ТЕЗИ ОРЪЖИЯ И ДЕЙСТВИЯ ЩЕ ГАРАНТИРАТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА СВОБОДНАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА….
  11 – ОБЯВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА ЗА ЕДИНСТВЕННО ЛЕГИТИМНА В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. ПРОЧИСТВАНЕ НА ЦЪРКВАТА ОТ ИНТЕРЕСЧИИ И БЕЗРОДНИЦИ ,ВЪВЕЖДАНЕ НА РЕЛИГИОЗНО-ПРАВОСЛАВНИ ЧАСОВЕ В БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА. СТРОИТЕЛСТВО НА НОВИ ЦЪРКВИ В РОДОПИТЕ И ЛУДОГОРИЕТО КОИТО ДА СПРАТ НАСИЛСТВЕННАТА ТУРЦИЗАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО ТАМ. . МОМЕНТАЛНА ЗАБРАНА ЗА СТРОИТЕЛСТВО НА ДЖАМИИ , СИНAГОГИ , КАТОЛИЧЕСКИ И ДРУГИ ЧУЖДО ПОКЛОННИЧЕСКИ ХРАМОВЕ. ПОД РЕЛИГИИТЕ ЩЕ СА МЮСOЛМАНСТВОТО , РУСКАТА И АРМЕНСКАТА ЦЪРКВА. ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ СЕКТИ , ФОНДАЦИИ И НЕПРАВИТЕЛСТВЕННИ ОРГАНИЗАЦИИ ФИНАНСИРАНИ ОТ ЗАПАДНИТЕ И МЮСОЛМАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ…
  12 – МНОГОКРАТНО ЗАСИЛВАНЕ НА ПОМОЩА НА ДЪРЖАВАТА КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ СЕМЕЙСТВА И ДЕЦА. ПРОМЕНИ В ОБРАЗОВАТЕЛНАТА ПРОГРАМА В ПОЛЗА НА НАЦИОНАЛ – ПАТРИОТИЗМА. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО С ТОВА СТРОГ КОНТРОЛ НАД РОМСКОТО НАСЕЛЕНИЕ И РАЖДАЕМОСТ, И СТРОГИ МЕРКИ ЗА ВКАРВАНЕТО МУ В ОБЩЕСТВОТО. ПОСТАВЯНЕ НА УЛТИМАТУМ НА ТУРСКО ГОВОРЯЩОТО И ЦИГAHCKOTO НАСЕЛЕНИЕ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ КАКВА НАЦИОНАЛНОСТ Е И ДАЛИ ПРИЗНАВА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ И ДЪРЖАВА. АКО ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ КОИТО НЕ СЕ СМЯТАТ ЗА БЪЛГАРИ И НЕ ПРИЗНАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ СЪЩИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ В СРОК ОТ ЕДИН МЕСЕЦ ЗА ДА МОГАТ ДА СЕ ВЪРНАТ В СТРАНАТА ПРИПОЗНАТА КАТО МАИКА ЗА ТЯХ …
  13 – НЕЗАБАВНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКИ ПУСТЕЕЩИ ЗЕМИ И СЪЗДАВАНЕ НА ДЪРЖАВНО – НАРОДНИ КООПЕРАЦИИ ЗА ОБРАБОТКА НА ЗЕМИТЕ.
  ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО СТОТИЦИ ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА И РАЗЦВЕТ НА БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛА. КОЕТО ОТ СВОЯ СТРАНА ЩЕ СПРЕ ТУРЦИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ОСИГУРИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОДЕМ НА ОГРОМНИ РАИОНИ В БЪЛГАРИЯ….
  14 – ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ И ПОПЪЛВАНЕТО ИМ С БЕЗРАБОТНИ ГРАЖДАНИ…
  15 – ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ ПРОИЗВОДСТВА В БЪЛГАРИЯ УНИЩОЖЕНИ ОТ ЗАПАДНАТА НИ АНТИ-БЪЛГАРСКА „ДЕМОКРАДНИЯ“: ВОЕННО ПРОИЗВОДСТВО ; МАШИНОСТРОЕНЕ ; СЕЛСКО СТОПАНСТВО ; ЖИВОТНОВЪДСТВО ; ОВОЩАРСТВО ; ХИМИЧЕСКО ПРОИЗВОДСТВО И ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ. САМО ТАКА ЩЕ ГАРАНТИРАМЕ ИКОНОМИЧЕСКОТО ОЦЕЛЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ КОЕТО ГАРАНТИРА ФИЗИЧЕСКОТО ОЦЕЛЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД. ––––––––––––––––––––––––––––––––––––ТОВА ЩЕ СА ОСНОВНИТЕ ТОЧКИ ПО КОИТО ЩЕ СЕ ИЗГРАЖДА НОВАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА . НО РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ИМА САМО ЕДНО НЕЩО В ПИРАМИДАТА КОЕТО НЕ ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ ДОРИ И С МНОГОМИЛИАРДНИ ИНВЕСТИЦИИ И ТОВА Е ЧОВЕШКИЯТ ФАКТОР , КОЙТО ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕ ПАТРИОТИЗМА ЗА СВОЯ КАУЗА И ДА ПРЕСЛЕДВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И СВОИТЕ СОБСТВЕННИ , КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ , ДО КРАИ И САМО ТАКА ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕМ ОТ ТАЗИ 23 ГОДИШНА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДУПКА. НА ЯСНО СЪМ ЧЕ ЗА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ НЯКОИ ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ТОЧКИ СА ТВЪРДЕ КРАИНИ ,НО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ ЗА ПОСЛЕДНИТИ ДВАДЕСЕТ И ТРИ ГОДИНИ НЕ Е ЛИ ТВЪРДЕ КРАЙНО ДА УНИЩОЖАТ ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО А ОСТАНАЛИТЕ 90 % ОТ НАРОДА ДА ГО ДОКАРАТ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА АБСОЛЮТНО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО. НАЯСНО СЪМ ЧЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СПОДЕЛЯТ КРАИНАТА ЦЕЛ НА ПЛАНА,НО НЕ ВСИЧКИ НАЧИНЪТ НА НЕГОВОТО РЕАЛИЗИРАНЕ. ЗАТОВА АКО ИСКАТЕ ДА СЕ БОРИТЕ БЕЗ ДА СИ ЦАПАТЕ РЪЦЕТЕ ПРОСТО СПРЕТЕ ДА СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТЕ. СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ЗА ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС ЗА СМЕТКА НА ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ. СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ЗАЩОТО АКО СЕГА НЕ ГИ ПРЕМАХНЕМ ПОЛИТИЧЕСКИ УТРЕ НЯМА ДА НИ ИМА ФИЗИЧЕСКИ. РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА СЕ ОСВОБОДИМ. СТИГА ДА СМЕ ЗАЕДНО А НЕ РАЗДЕЛЕНИ….БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ…….
  СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ !

 2. За съжаление отдавна съм стигнал до същия извод, но мисля, че България вече е обречена. Няма спасение. Най-важното нещо вече го няма, човешкия фактор. По-скоро си мисля, че е много надценен от мнозина от нас. Нека не забравяме, че няма друг народ в света, който повече от 500 години да търпи да убиват децата му, да изнасилват, заробват и убиват жените му и т.н. и да търпи. Това е робски народ, тъп народ. Погледни книгите на Вазов, Славейков. Погледни творенията на Ботев, Раковски и ще разбереш, ОБРЕЧЕНИ СМЕ. НЯМА ВЕЧЕ СПАСЕНИЕ и не го заслужаваме. Така или иначе България ще бъде разкъсана и разпределена. Има един единствен изход , за да се запази името България. Отцепване на кътче(например най-българското и богато-Добруджа), което да приюти всички истински българи( мисля, че няма да са много), а в останалата част да си живеят цигани , евреи, турци и така наречените псевдобългари и да се разбират или избиват както си искат. След това е необходимо незабавно присъединяване или обвързване с Русия. Сигурен съм, че скоро ще бъдем свидетели на всичко това.
  Бог да прости българския народ!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: