Англосаксонците търсят новия Хитлер


Англосаксонците търсят новия Хитлер«Вашингтонските политици много искат да има война, силно мечтаят за нея, буквално като спасение, но им се иска това да бъде война на чужда територия и водена с чужди ръце. В идеалния случай – нещо подобно на втората световна война, по време на която Америка успя да забогатее.

Но сега в света няма глупаци, нови Хитлеровци не се намират. Почти никой не се поддава на непрекъснатите подстрекателства на Америка. Всички протакат.Даже Индия и Пакистан, които Вашингтон много силно противопоставя, не желаят да воюват за Кашмир».

Предишните власти в Пакистан, ръководство на тази страна, наистина не искаше голяма война. Не желаеше да се въвлича в мащабна касапница с Индия, (макар и да беше почти във всичко послушно на Америка). Но американците и англичаните намериха «политик», който е съгласен да започне клането! За да го доведат на власт в Исламабад, сега те провеждат операция за отстраняването на недостатъчно удобния и неизгоден за Държавния департамент пакистански режим. И това, макар че съвсем до скоро този режим беше удобен за Вашингтон, позволявайки устройването на своя територия на «спектакли» (от типа на «залавянето на Бин Ладен»).

Ако за Ирак силен лидер със сигурност не се предвиждаше – (в Ирак на американците им беше нужен хаос и безвластие за безпрепятственото разграбване на страната), то за Пакистан са «приготвили» «харизматичен лидер». Американците и англичаните са намерили за Пакистан някакво подобие на Хитлер, сами са си го «експортирали» от Англия, надявайки се с негова помощ да разбунят страната и да хвърлят нейното демографски младо население във война против Индия. (По подобие на Хитлер, който хвърли немците във война против Русия, след което златото потече в ръцете на американците). Сега трескаво се търсят «кандидати» за мястото на  хитлерова Германия. И подтикват Пакистан, принуждавайки го да заеме «вакантното място» на райха.

В Пакистан сега се разгаря един от тези типови «революционни» сценарии, които на «творците на революции» се удаде да развъртят вече във всички арабски страни. Надеждата им бе да достигнат до Иран, в конфликт с когото американците разчитаха да въвлекат максимално количество страни, за да предизвикат голяма нестабилност в Евразия. Задачата-минимум, (съгласно техния предишен план), е била: да се отслаби Русия (чрез мащабната дестабилизация на Кавказ); да се нанесе удар по Индия и Китай, – (силно зависещи от доставките на ирански петрол) и с помощта на международната военно-политическа бъркотия, да «ретушират» приближаващия колапс на «доларовия балон»! Да се създаде ситуация, при която ни една от крупните евразийски държави да не може да заеме мястото на САЩ, докато тя ще бъде парализирана от краха на «доларовата пирамида» и свързаните с това граждански вълнения вътре в страната.

Но по пътя към Иран американската стратегия се натъкна на Сирия. На американците и англичаните, както и преди, много им е нужна голяма война на чужда територия. И ето, в Азия се намери човек на име Имран Хан. Те сами си го намериха в Англия и го прехвърлиха преди известно време в Пакистан.

Имран Хан – лидер на «Движение за справедливост», бивш лондонски плейбой, бивш капитан на националния отбор на Пакистан по крикет. По своята риторика този «политик» подозрително напомня Адолф Хитлер! И, трябва да кажем, че коктейлът от популизъм с национализъм сега се възприема от  неговите съграждани „на „ура“.

 Изглежда, че англосаксонците не седят със скръстени ръце! Те активно търсят новия Хитлер, за да го насъскат срещу която и да е значителна държава и да провокират една голяма война. Америка и Англия стоят на прага на финансовия крах, но страстно желаят да прехвърлят своите проблеми на гърба на други хора. Те искат да сътворят в света максимално количество зло, шум и пронизителен вой, за да може тази шумна завеса да замаскира трещенето на потъващата и рушеща се пирамида на дълговото бреме на «световния хегемон».

Ще може ли някой да вземе върху себе си бремето на Хитлер, ще успее ли някой да бъда като него? Ние с вас скоро ще видим дали някой ще поиска да повтори съдбата на  «немска изкупителна жертва», използвайки своя народ в качеството на разходен материал, тоест в качеството на дърва за разпалване на огъня, от когото американците ще вадят кестените.

Posted on 25.01.2013, in Общество and tagged , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: