Депардийо: актьор в тюменския театър със заплата 16000+ рубли


Жерар Депардийо

Жерар Депардийо, който неотдавна получи руски паспорт, е поканен в трупата на  Тюменския драматичен театър. За това се съобщава на страницата на драматичния театър в социалната мрежа.

В съобщението между другото се казва, че актьорът е поканен от март 2013 година на условията на срочен трудов договор със заплата 16000 рубли + 22% + 10% + уралски коефициент 15%. Не стига това, но е предвидено и доплащане за изпълнение на роли. Допълнително Депардийо с подкрепата на театъра ще може да наеме квартира в центъра на Тюмен.

В центъра на Тюмен е голяма теснотия, а Депардийо не обича шумните градове, пред тях предпочита селото. Впрочем, кой го знае, може пък Депардийо да предпочете да се засели в с.Покровско… Там не расте даже дива лоза, минус тридесет и пет с ветрец през зимата е нещо обикновено. Моторолерът едва ли ще запали, пред тънките вина местните жители предпочитат долнопробна водка, а след повишаването на цената й от януари — мътен самогон. Е, че какво? Подобна руска романтика ще помогне на актьора по-бързо и точно да влезе в някои образи.

Директорът на драматичния театър Сергей Осинцев в социалната мрежа написа, че тюменците имат какво „да покажат и с какво да учудят Депардийо“: „Тук е родното място на Григорий Распутин, ролята на когото съвсем наскоро изигра Жерар Депардийо. Само на 100 км от там се намира единственият в света частен музей на Распутин в село Покровское! На 200 км се намира духовната столица на Сибир Тоболск и уникален музей-резерват — Тоболският Кремъл, където са минали последните дни на император Николай II и неговото семейство, чиито съдби също са свързани с Распутин“.

 

Posted on 14.01.2013, in Лайф стайл and tagged , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: