Абрамович се пече в компанията на Познер и дъщерята на Елцин


Абрамович се пече в компанията на Познер и дъщерята на ЕлцинРуският елит отбелязва Рождество в карибския Сен-Бартс

 

Забравете за Куршевел – считан някога за моден и престижен планински ски-курорт, вече отдавна не важи. Сега там почиват само бизнесмени средна ръка и търсачки на обезпечени мъже. Всички богати и знаменити хора сега летят за новогодишните ваканции до карибския остров Сен-Бартс. Там, на благословеното късче суша, намираха за себе си място под слънцето холивудските звезди и известните спортисти, натрупалите състояние тъмнокожи рапъри и световни магнати. И – от скоро – и руския елит. С леката ръка на Роман АБРАМОВИЧ, купил си на крайбрежието луксозно имение, руската реч на уличките на столицата на острова Густавия сега звучи едва ли не по-често от английската. Тези дни западни папараци фотографираха Роман Аркадиевич и неговите приятели,  отпочиващи на белоснежния пясък: олигархът посреща Рождество на плажа, в топлата компания на телевизионния водещ Владимир ПОЗНЕР, дъщерята на Борис ЕЛЦИН Татяна ДЯЧЕНКО и нейния съпруг Валентин ЮМАШЕВ, бизнес-дамата Олга СЛУЦКЕР и много други приятели и познати. Владимир Познер е решил да замине по-далеко от московската суета и да отложи временно разбирателството с Държавната Дума. Слънцето, морето и освежаващите напитки много по-добре предизвикват приятни мисли!

Сен-Бартс – нещо като «резерват» за милиардери: изгубено в Карибско море островче, а да се добереш до неговите брегове е възможно само на яхта или на малък самолет. Местната писта за излитане и кацане е толкова къса, че личният самолет на Абрамович, който, както е известно, обожава големите размери, просто не се вписва в нея. И ето че се налага на Роман Аркадиевич да доплава до Сен-Бартс на яхта, като я швартова наблизо. Местното пристанище просо гъмжи от разкошни кораби, но корабчето на Абрамович е най-голямото и забележително. Руският милиардер въобще не си играе на дребно: неговото имение е едно от най-големите на острова, а новогодишната вечеринка – най-грандиозна и мащабна. Тази година на нея се веселили почти 400 гости. Обаче случайни хора тук няма: благодарение на своята отдалеченост и труднодостъпност на острова няма тълпи от туристи, шляещи се с фотоапарати в търсене на забележителности. Както, впрочем, няма и забележителности. Тук идват изключително за отдих тези, които могат да си позволят да наемат стая в един от разкошните хотели на крайбрежието или да наемат вила с басейн. Благодарение на това престъпността на острова е сведена до нула: вратите в жилищата тук не ги заключват, а на седалките на колите спокойно се оставят скъпи чантички и куфарчета.

 Какво още друго Сен-Бартс привлича богатите и знаменитите? Преди всичко с мекия си климат: когато в Русия е зима и студове, тук има топло слънчице и ласкав прибой. И, разбира се, това, че тук ето така просто можеш да се печеш на един плаж с всички постоянно-присъстващи в холивудската светска хроника – от Джордж Лукас и Деми Мур до Бионсе и Салма Хайек. В тези дни по белоснежните плажове на Сен-Бартс папараците вече са запечатали артистите Наоми Уотс, Ченинг Татума, музикантите Пол Маккартни и Джон Бон Джови, супермоделите Лили Коул и Стефани Сеймур, дизайнера Марк Джейкъбс и рапъра Пи Диди – и това са само тези, които са попаднали в обективите на техните фотоапарати!

Татьяна ДЯЧЕНКО, Валентин ЮМАШЕВ, Владимир ПОЗНЕР

Татьяна ДЯЧЕНКО, Валентин ЮМАШЕВ, Владимир ПОЗНЕР

Руската аристокрация в тази година на краибрежието е представена от Роман Абрамович с Даря Жукова, Полина Дерипаска, Татяна Дяченко с Валентин Юмашев, Олга Слуцкер, Владимир Познер и много други. Съдейки по разпуснатия вид на представителите на руската «сборище», почивката в Сен-Бартс е успешна. На челото на Владимир Познер най-накрая се изгладиха бръчките от постоянното мислене за съдбата на Родината, а модните шорти с бяло-сини ленти нагледно доказват, че телевизионният водещ е отдал длъжното на местните бутици, които със своя асортимент не отстъпват на миланските. Татяна Дяченко и нейният съпруг изглеждат загорели и освежени, а Олга Слуцкер, както и се полага на собственичката на мрежа от известни столични фитнес-клубове, се отличава със своята стегната спортна фигура. Сред почиващите я няма само приятелката на Абрамович Даря Жукова: гражданската съпруга на олигарха, която е в напреднала бременност, предпочита да не подлага на излишни опасности своето здраве в карибската жега. Даря се появява на плажа само сутрин или вечер, когато слънцето вече не грее така силно и не
вреди на самочувствието на бъдещата майка.

Роман АБРАМОВИЧ и Олга СЛУЦКЕР. Олга обожава екстремния спорт: собственичката на мрежа от фитнес-клубове вече е успяла да си изработи огромна синка на дупето.

Роман АБРАМОВИЧ и Олга СЛУЦКЕР. Олга обожава екстремния спорт: собственичката на мрежа от фитнес-клубове вече е успяла да си изработи огромна синка на дупето.

 

Posted on 13.01.2013, in Лайф стайл and tagged , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: