ПРЕЗИДЕНТЪТ НА РУСИЯ: В ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ ОЧАКВАТ ДЪЛБОКИ СЪТРЕСЕНИЯ


ПРЕЗИДЕНТЪТ НА РУСИЯ: В ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ ОЧАКВАТ ДЪЛБОКИ СЪТРЕСЕНИЯГлобалното развитие става все по-неравномерно и целият свят е заплашен от силни сътресения, заяви президентът Владимир Путин, огласявайки посланието си към Федералното събрание.

През първите 12 години от новия век е свършено много. Създаден е огромният по важност етап от възстановяването и укрепването на страната. При това искам всички ясно да разбират: следващите години ще бъдат решаващи и, може би, даже преломни не само за нас, но практически за целия свят, който навлиза в епоха на кардинални промени, а може би даже сътресения“, — заяви Путин.

„Глобалното развитие става все по-неравномерно. Съзрява почва за нови конфликти… Искам да подчертая… Не само за метал, нефт и газ, но и за човешки ресурси, за интелект“, — добави той.

Както съобщават „Актуалние коментарии“ по-рано, президентът на Русия Владимир Путин на 12 декември, в Деня на Конституцията, сеобърна с ежегодното си послание към Федералното събрание.

Държавният глава представя своето виждане за пътищата за развитие на страната и механизмите за постигане на поставените цели във вътрешната политика, включително социалната сфера и икономиката, а също и в международните отношения.

Това е неговото първо президентско послание след избирането му за трети път на поста държавен глава.

Posted on 18.12.2012, in Международна политика and tagged , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: