Боян Чуков: В момента върви подготовка за широкомащабен конфликт в Близкия Изток


Зад Турция стои банковата група на Рокфелер, а зад Катар банковата група на Ротшилд. Всички са против Башар Асад, но всеки си гони собствените интереси

Боян Чуков е известен международен анализатор и експерт по проблемите на геополитиката, международните отношения и националната сигурност. Завършил специалност „Радио и телевизия“ в Техническия университет – София.

Чуков е работил като журналист на свободна практика, главен редактор на в. „Балкански диалог“, секретар в българските посолства във Франция и в Испания. Специализирал е в Института за политически науки в Париж.

Кадрови разузнавач, дипломат, Боян Чуков е работил в управление ”Научно техническо разузнаване” при Първо главно управление на Държавна сигурност, което го прави и добър експерт в областта на на националната сигурност.

Владее френски, испански, руски, гръцки и английски език. Член е на УС на Българско дипломатическо дружество, на Националния съвет на Националната асоциация за международни отношения, на Издателския съвет на сп.“Международни отношения“, на Националния консултативен съвет към дипломатическия институт на МнВР, на УС на Центъра за балкански изследвания.

Работил е в Министерски съвет като експерт като външнополитически съветник и секретар по сигурността.

„Хроники”: Каква е причината за началото на конфликта в Близкия изток: борба за ресурси /вода, газ и петрол/ или установяване на определена религия и начин на живот в доскоро светски държави от Близкия изток?

Боян Чуков: Конфликтът в Близкия изток винаги е бил в своята основа чисто геополитически. За съжаление геополитиката като наука се владее само от представители на елита и то не във всички страни. Например, в България много хора ползват понятието „геополитика”, но за съжаление са малко тези, които разбират за какво става дума. Конфликтът в Близкия изток се представя на световното обществено мнение и на обикновените хора като сблъсък, който има исторически, конфесионални, икономически и т.н. измерения. В зависимост от интересите на този, който коментира кървавия хаос във въпросния регион, се акцентира в една или друга посока. В действителност изброените по-горе измерения на близкоизточния конфликт се използват от външни фактори като „инструменти” за реализиране на даден регионален или глобален геополитически код. Битката за ресурси е геополитика, а маршрутите за доставка на ресурсите са геоикономика.

                        „Хроники”: Маршрутите на тръбопроводите минават през области, доминирани от шиити, алавити, от друга страна голямата част от сирийските нефтени запаси се намират в района на така наречения кюрдски североизток, т. е. между Ирак и Турция. Сирийските кюрди /9 на сто от населението на Сирия или около 1,6 млн-бел. Л. М./ са склонни за пряк маршрут за износа на нефт от иракски Кюрдистан, който да заобиколи Ирак и Турция. Засега по ползването на тези ресурси намесата на САЩ е очевидна, но договорът между Турция и Иракски Кюрдистан за нефта и газа от Киркук може да се възприеме като игнориране на Ирак, нещо, което Багдад едва ли ще приеме спокойно. В този смисъл трябва ли да очакваме нагнетяване на напрежението между Ирак и Турция в борбата за този нефтопровод?

Боян Чуков: В коментирания регион имаме все по-отчетливи опити да се изгради Сунитски халифат /базиран предимно на сирийска територия/, което предполага откъсване на територии от Ирак и Сирия и изграждане на ново държавно формирование. От друга страна имаме и изграждане на Шиитски имамат /форма на мюсюлманска теократична държава/ с основен актьор Иран. Тук към днешна дата трябва да отчетем огромните финансови усилия на Катар, който се опитва да бъде лидер в изграждането на Сунитския халифат. Това е причината и между Рияд и Доха да се очертават във времето все по-отчетливи разминавания относно плановете за преформатирането на Близкия Изток. През февруари 2012 година братовчедът на краля на Саудитска Арабия скръцна със зъби на емира на Катар. В Рияд усетиха, че катарците искат да разпаднат териториално саудитското кралство. Катар е „аватар” на Великобритания. За това Доха работи за реализирането на британските геополитически планове. Ако Катар иска да види в Дамаск като управляващи „Мюсюлманските братя”, то Саудитска Арабия промотира радикали в лицето на салафитите и вахабитите. Турция също има свои неоосмански планове за прекрояване на границите, но те очевидно се разминават с тези на САЩ, Англия, Саудитска Арабия и Израел. Накратко, основните играчи в региона се опитват да преформатират територии и да подсигурят безконфликтно пренасяне /транзитиране/ на въглеводороди в изгодна за тях дестинация. При тази прекалено сложна мозайка от интереси, не изключвам и достигане до „парадоксалния” на пръв поглед вариант, когато Израел и Иран от непримирими врагове ще се превърнат в партньори. По-ясно казано, Зад Турция стои банковата група на Рокфелер, а зад Катар банковата група на Ротшилд. Всички са против Башар Асад, но всеки си гони собствените интереси.

„Хроники”: Кое забавя разрастването на конфликта в Близкия изток:

 • Съвпадението на ресурсните интереси в този район на Русия, Китай и Европа;
 • Лавирането на САЩ между запазване на Турция за свой партньор в този район без да пострада от това поддържката на Белия дом за Израел;
 • или
 • Американо-израелските интереси по отношение на иракски Кюрдистан и експлоатацията на находищата там.

Боян Чуков: В момента върви подготовка за широкомащабен конфликт в Близкия Изток. Големите играчи изчисляват т.н. „матрица на загубите”. Очевидно е, че до този момент именно вероятните щети от един по-голям военен конфликт в Близкия Изток са неприемливи за глобалните фактори, чиито геополитически кодове интерферират в региона.

Европа не е геополитически субект и не може да се разглежда като самостоятелен и хомогенен играч в Близкия изток. Интересите на Лондон и Берлин в региона се разминават и всеки си гони собствените национални интереси. Дезинтеграцията на Европа започна със събитията в Барселона и победата на националистите на последните избори. Този процес си има „спонсор зад кадър”. Най-вероятно това е Лондон, който разчита каталунският експеримент да се провали и да послужи за урок на шотландските и други подобни процеси на мъгливия остров.

По отношение на Израел и Турция картината е също прекалено прозрачна. При условие, че действията на Тел Авив или Анкара не съвпадат с градежа на Pax Americana, то те получават незабавно „жълт картон” от Вашингтон. Все пак отношенията Израел-САЩ в момента не са в най-високата си точка, особено откакто президент е Барак Обама.

„Хроники”: Войната в Сирия вече беше започнала, когато бе подписан договор за ирано-иракско-сирийска газова тръба, който при реализация ще транспортира 30 на сто повече количества газ отколкото „Набуко”. Този договор бави ли развитието на конфликта в Сирия? Или след провокираната война в Сирия, ще се даде път на идеята за газопровод Израел- Кипър-Гърция, проект, който пряко ще удари Турция и САЩ няма да могат да реагират адекватно поради изключително слабата си външна политика?

Боян Чуков: На този въпрос ми е трудно да отговоря еднозначно. В региона се оказа, че има много нови находища на въглеводороди. По-принцип трябва да имаме предвид, че нефтът на Саудитска Арабия е на изчерпване. Редица експерти са категорични, че новият нефтен кладенец на света ще стане Ирак. В Сирия съвсем наскоро се оказа, че също има открити нови находища на въглеводороди. Това отново поставя кюрдския фактор и различията между сунити и шиити на преден план. Естествено, етническите и конфесионалните конфликти са с огромен потенциал. Разгарянето на един или друг сблъсък очевидно става с „външен” за региона импулс подаден от глобален геополитически фактор. С основна цел, както бе споменато по-горе, реализирането на един или друг геополитически локален или регионален код.

„Хроники”: Близкият изток се бори да изнася природен газ в Европа и проблемът в тази борба очевидно е кой ще държи контрола на износа. Стремежът на арабските държави и Иран да се еманципират от външна намеса е очевиден и това бе една от основните причини за редица бунтове и граждански конфликти, от плана „Арабска пролет”. Тук се намесва и противоборството на Израел и Турция, което от години Щатите не могат да решат. Как очаквате да завърши това?

Боян Чуков: Чрез Катар се прави масиран опит да се нанесе удар върху руския „Газпром”. Доха строи огромен флот от танкери, които ще превозват сгъстен газ в Европа. Близо 64 специализирани кораба се строят по поръчка на Катар в Южна Корея. Износът на Газпром за Европа в резултат на катарската стратегия от миналата година е намалял с 5 на сто.  Проблемът е, че това, на което в Иран му викат Южен Парс, в Доха му казват Северен Парс. Виждате, че става въпрос за едно и също находище, за което имаме сериозен сблъсък на интереси. „Арабската пролет” са събития, за които кралят на Саудитска Арабия заяви, че „че са инспирирани от външни фактори, врагове на исляма”. Естествено, в Рияд ясно осъзнават, че преформатирането на региона ще засегни и границите на кралството. Основните нефтени находища в Саудитска Арабия са в региони, населени предимно от шиити. Зад събитията, наречени „Арабска пролет” стърчат ушите на демократите във Вашингтон и тези на банковата група Ротшилд. Външната политика на новия френски президент също се обяснява сравнително лесно. Франсоа Оланд е свързан с банковата група на Ротшилд. Както се казва: ”Елементарно, Уотсън!”

„Хроники”: Смятате ли, че започналия вече военен конфликт между Израел и Палестина е началото на глобални военни действия в Близкия изток?

Боян Чуков: Конфликтът между Израел и Палестина започна след като имаше посещение на най-високо равнище от Катар единствено и само в ивицата Газа. Тогава на практика беше купена ХАМАС с около 400 млн. долара. Емирът на Катар бе първият държавен глава посетил ивицата Газа. Той игнорира тотално Автономното палестинско ръководство на Западния бряг. Даже лидерът на ПА Абу Мазен изказа остро недоволство. За това, че ПА се „дава на късо” по този начин. ХАМАС започна да се преориентира от Иран към Катар. Не вярвам, че конфликтът между Палестина и Израел може да бъде причина за широкомащабни военни действия, но определено може да послужи като повод.

„Хроники”: Може ли да се твърди, че в така създалата си ситуация около Турция и Сирия, НАТО няма да действа в унисон с интересите на САЩ и държавите от ЕС?

Боян Чуков: Първо, НАТО е особена военна структура. Що се касае до политическите звена на организацията, то там се наблюдава една характерна за нашето време „демократична говорилня”, достъпна за всички страни-членки. Второ, военната структура на НАТО се контролира на 100 процента от САЩ и там се работи единствено и само по проекта Pax Аmericana. ЕС след Лисабонския договор се „натовизира” достатъчно. Въпросът е, че американците вече не искат да финансират повечето военни действия по света и се с ориентират към приканване на своите съюзници да приложат формулата на аутосорсинг /самофинансиране/. В ЕС в момента се води битка между Бон и Лондон кой да води „бащина дружина”. Геополитическите интереси на двете страни са различни и това поражда все по-отчетливи центробежни сили в Съюза. Франция с президент Франсоа Оланд, който е свързан с банковата група Ротшилд ще гравитира по-скоро към Лондон и няма да бъде ключов елемент на европейския френско-германски „мотор”. В действителност, това вече все по-отчетливо са забелязва. Отношенията между Меркел и Оланд отдавна вече не са блестящи. Типичен пример за естественото геополитическо фрагментиране на НАТО и ЕС е Турция, която изведнъж се оказа сама срещу Сирия и кюрдския фактор, въпреки, че е член на НАТО.  Въобще считам, че при един пълноценен конфликт даже военна машина като НАТО трудно ще успее да се обяви за победител.

„Хроники”: Какъв ще е резултатът от войната в Близкия изток: преразпределяне на природни ресурси, или тотално настъпление на радикалния ислям, както вече се случи в доскоро светски африкански държави. Как трябва да очакваме това да се случи на Балканите и в страни от ЕС?

Боян Чуков: Евентуалната война в Близкия изток има за цел поставянето на всички енергийни ресурси в региона под управлението на един глобален фактор, който има амбицията да контролира и менажира целия свят. Настъпването на радикалния ислям ще продължи към Централна Азия и Кавказ. Той плавно, но сигурно чрез „външни импулси” се насочва към границите на Русия и Китай. Радикалният ислям в конкретни геополитически планове се предвижда да бъде използван като лост за решаване на геостратегическите въпроси на водещия към днешна дата постоянен глобален фактор.

Posted on 29.11.2012, in Международна политика and tagged , , , . Bookmark the permalink. 2 коментара.

 1. ПЛАН ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ ЗАПАДНО БАНКЕРСКО РОБСТВО ––––––––––––––––––––––––––ДА СЕ ПРОЧЕТЕ ОТ ВСЕКИ БЪЛГАРИН КОИТО СЕ ЧУВСТВA НАЦИОНАЛИСТ !
  -ЦEЛEHACOЧEHИЯT ДЕМОНТАЖ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА В
  НАИ-НОВАТА НИ ИСТОРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ. ВСЕКИ ОТ НАС Е КОНСТАТИРАЛ ТОВА ЧРЕЗ ЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ ПРИЧИНЕНИ ОТ ДЕМОНТАЖЪТ НА ИНСТИТУЦИИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. ТОЗИ ПРОЦЕС БЕ СТАРТИРАН В НАЧАЛОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И В МОМЕНТА Е НА ФИНАЛНАТА ПРАВА. ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ДЕМОНТАЖ Е ПОЗНАТ ПОД НЯКОЛКО ИМЕНА , КОИТО СА РАЗКЛОНЕНИЕ НА ЕДИН И СЪЩИ ПЛАН. ПЛАНЪТ ; РАН-ЪТ ; СЕ ОТНАСЯ ЗА ЧАСТА ; ГPИЖEЩA ; CE 3A ФИНАНСОВИЯ ГEHOЦИД HAД БЪЛГАРСКИЯ ETHOC. ЧАСТА ОТНАСЯЩА СЕ ДО ЧОВЕШКИЯТ ФАКТОР Е С НАИМЕНОВАНИЕТО – ; ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД – http://sturmbolg.blog.bg/politika/2007/10/07/programa-za-iztrebvane-na-bylgarskiia-narod-prieta-na-moskov.118161- ; – СЪСТАВЕНА ОТ ЗАПАДНИ ;СПЕЦИАЛИСТИ; ПРЕДИМНО ГРАЖДАНИ НА САЩ ОТ ЕВРЕИСКИ ПРОИЗХОД. ВРЕДИТЕ ПРИЧИНЕНИ ОТ АТАКАТА СРЕЩУ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС СА ПОЧТИ НЕОБРАТИМИ , ТЕ СА ВИДИМИ ЗА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН НА БЪЛГAРИЯ , ПИTAЩ CE КАКВА Е КРАИНАТА ЦЕЛ НА АТАКАТА СРЕЩУ НАС. ТАЗИ ЦЕЛ Е ПРЕСЛЕДВАНА ОТ САЩ И НЕ Е НАСОЧЕНА ГЛАВНО СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ. ПРОСТО НАШАТА ДЪРЖАВА СЕ НАМИРА НА МЯСТО КОЕТО Е СТРАТЕГИЧЕСКО ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО . АТАКАТА СРЕЩУ НАС Е МАЛКА ЧАСТ ОТ ОБЩАТА АТАКА СРЕЩУ ПРАВОСЛАВИЕТО И РУСИЯ., KOЯTO ПРOДЪЛЖABA ПOBEЧE OT 300 ГОДИНИ. ПРE3 ПОCЛEДHИTE 25 ГОДИНИ АТАКАТА БE BИДИMO 3ACИЛEHA A ПРE3 ПОCЛEДHИTE 3 ГОДИНИ БEШE ФOPCИPAHA ПOPAДИ MHOГO ФAKTOPИ OT KOИTO HAИ- ГЛABHИTE CA HEMИHУEMИЯ ФAЛИT HA ЦИОНИСТКИЯТ ЗАПАД И PEAHИMИPAHETO HA РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ OT BЛAДИMИP ПУTИH. КРАИНАТА ЦЕЛ НА ЦИОНИСТКИЯТ ЗАПАД Е ЗАДУШАВАНЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И УНИЩОЖЕНИЕ НА ПРАВОСЛАВНАТА РЕЛИГИЯ. ТОВА ЩЕ СЕ НАПРАВИ САМО С ЕДИН ХОД , ИНСТАЛИРАНЕ НА ИСЛЯМА НА МЯСТОТО НА ПРАВОСЛАВИЕТО , КОЕТО ДИРЕКТНО ОЗНАЧАВА ЕЛИМИНИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ ПРАВОСЛАВЕН ЕТНОС. HAИ- ПРECHИTE ПPИMEPИ OT TA3И ДИBEPCИЯ СА РУСКИТЕ КУРВИ ОТ ГРУПАТА ; НЕЗАДОВОЛЕНИ ПУТКИ ; ОСКВЕРНИЛИ МОСКОВСКИЯТ ХРАМ ;ХРИСТОС СПАСИТЕЛ; . B БЪЛГАРИЯ АТАКАТА Е ЦЯЛОСТНА СРЕЩУ ПОЛУ ЖИВАТА НИ ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА. ПРАВОСЛАВИЕТО ПЛАШИ ЦИОНИСТКИЯТ ЗАПАД ЗАЩОТО Е ЕСТЕСТВЕННА БАРИЕРА ПРЕД ПЪЛНАТА ДЕБИЛИЗАЦИЯ ЦЕЛЯЩА ЕЛИМИНИРАНЕ НА СЕМЕИНИТЕ ЦЕННОСТИ ЗА СМЕТКА НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ ТАКИВА ИЗРАЗЯВАЩИ СЕ ПОД ФОРМАТА НА ХОМОСЕКСОАЛИЗЪМ, ОТРИЧАНЕ НА СЕМЕИСТВОТО И ОТРОДЯВАНЕТО В ЗАМЯНА НА ЗАПЛАЩАНЕ. КУЛТ КЪМ ПАРИТЕ И ВЛАСТТА. ВСИЧКО ТОВА СЕ ПРАВИ С ЕДНИЧКАТА ЦЕЛ – ПЪЛНА СВЕТОВНА ДЕБИЛИЗАЦИЯ СПОМАГАЩА ЗА ПО ЛЕСНОТО МАНИПУЛИРАНЕ НА НАРОДИТЕ КОЕТО ДА ДОВЕДЕ ДО ПО ЛЕСНОТО ПРОКАРВАНЕ НА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД. ВОИНАТА НА ЦИОНИЗМА СРЕЩУ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ РЕЛИГИИ МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗПРИЕМЕ И КАТО ВОИНАТА НА ЛУЦИФЕР СРЕЩУ БОГА. ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЛУЦИФЕР – ЦИОНИСТИТЕ ОТ ЗАПАДЪТ ИМАТ ОГРОМНИ ВЪЗМОЖНОСТИ , НО РУСИЯ ВОДЕНА ОТ ПРЕЗИДЕНТЪТ И ВЛАДИМИР ПУТИН ИМА НЕ ПО МАЛКИ РЕСУРСИ ЗА ДА СПРЕ И УНИЩОЖИ ВРАГЪТ НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ОБЛАДАЛ ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ ЧРЕЗ ФИНАНСОВИТЕ МУ ИНСТИТУЦИИ ОГЛАВЯВАНИ ОТ ФРС-ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВНА СИСТЕМА НА САЩ. В НАШИЯТ РЕГИОН АНГЛОСАКСОНСКАТА ЦИОНИСТКА ДИВЕРСИЯ СЕ ИЗРАЗЯВА В ТОТАЛНА ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИЯ Е В ОСНОВАТА НА ЕДИН 20 ГОДИШEH ДОГОВОР МЕЖДУ ТУРЦИЯ И ЗАПАДА (САЩ) , КОИТО БEШE ФOPCИPAHA ПРE3 ПОCЛEДHИTE 3 ГОДИНИ И B KOИTO CA 3AЛOЖEHИ СЛЕДНИТЕ ДОГОВОРКИ: АКО ТУРЦИЯ ПОМОГНЕ НА ЩАТСКИЯТ ПЛАН ЗА ПРЕВЗЕМАТ НА НЕФТЕНИТЕ ПОЛЕТА В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК И СЕВЕРНА АФРИКА ПРИКРИТ ЗАД ИМЕТО : АРАБСКА ПРОЛЕТ : ТО ЗА НАГРАДА ЩЕ И БЪДЕ ПОЗВОЛЕНО ДА СИ ВЪРНЕ СТАРИТЕ ВИЛАЕТИ НА БАЛКАНСКИЯТ ПОЛУОСТРОВ В КОЕТО ЧИСЛО СМЕ И НИЕ ПЛЮС МАЛКА ЧАСТ ОТ НЕФТЕНИТЕ БОГАТСТВА НА ; ОСВОБОДЕНИТЕ ; СТРАНИ ОТ ; АРАБСКАТА ПРОЛЕТ ; . БОНУСЪТ – ( БЪЛГАРИЯ ) , ТУРЦИЯ ЩЕ ПОЛУЧИ КАТО КОМПЕНСАЦИЯ ЗА ТЕРИТОРИИТЕ И ,КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЕЯТ В НОВ КЮРДИСТАН ПОДЧИНЕН НА ЗАПАДНИТЕ КУКЛОВОДИ. СПОРЕД ГОРЕПОСОЧЕНИЯТ ДОГОВОР НА БЪЛГАРСКИЯ ЕТНИЧЕСКИ ГРАЖДАНИН Е ОТРЕДЕНО ДА Е ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ ЗА ЕВРЕИТЕ ,КОИТО ВЕЧЕ СА ИЗКУПИЛИ ПОЧТИ ЕДНА ТРЕТА ОТ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ. ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОТДЕЛИ ПО КОСОВСКИ СЦЕНАРИИ И ЩЕ СЕ ВЛЕЕ В ТЕРИТОРИЯТА НА ТУРЦИЯ. ЦИГАНСКИЯТ ЕТНОС ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА РОЛЯТА НА ОХРАНИТЕЛИ НА ЕВРЕИСКИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ БЪЛГАРИТЕ НА , КОИТО ИМ Е ОТРЕДЕНО ДА СA POБИ ДO ГPOБ В ; НОВАТА ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ ; . ПРОКАРВАНЕТО НА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ЦЕЛИ СЕ ИЗВЪРШВА И В МОМЕНТА КАТО ПОСЛЕДНАТА АТАКА БЕ СРЕЩУ ; KAHДИДATУPATA ; HA ГEHEPAЛ BACИЛ ДEЛOB 3A ПОЧETEH ГPAЖ ДAHИH HA KЪPДЖAЛИ. 3A TE3И KOИTO HE3HAЯT , TOИ E OCBOБOДИTEЛ HA KЪPДЖAЛИ OT OCMAHCKO POБCTBO. ПPEДИ TOBA БЕ АТАКАTA СРЕЩУ БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ,КОЕТО БЕ ОБЯВЕНО ОТ ТУРСКАТА ДЪРЖАВА ЗА НЕЛИГИТИМНО. HA CKOPO БЕ ПРОВЕДЕН БРИФИНГ НА ТУРСКИ СМЕШНИЦИ КРЪСТИЛИ СЕ ;ЕВРОПЕИСКИ ПУМАК; И ТВЪРДЯЩИ ЧЕ ПУМАШКИЯТ ЕТНОС НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС. ТЕЗИ ТУРСКИ ПУМИЯРИ ЗАЯВИХА ЧЕ НЕ ИСКАТ В РОДОПИТЕ ДА СЕ ЧЕСТВА 100 ГОДИНИ ОТ БАЛКАНСКАТА ВОИНА ЗАЩОТО ТЯ БИЛА ЗАВОЕВАТЕЛНА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ;ПУМАШКИЯТ ЕТНОС;. АТАКАТА СРЕЩУ НАС СЕ ФОРСИРА СЪС ИДВАНЕТО НА ВЛАСТ НА БЕЗРОДНОТО КОПЕЛЕ БОРИСОВ И НАЗНАЧАВАНЕТО НА ЕДИН ТУРЧИН ЗА МИНИСТЪР НА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА ПОСЛЕДВАНО ОТ ЕЖЕМЕСЕЧНИТЕ ЗАСЕДАНИЯ НА ДВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ВЪВ ТУРЦИЯ , ДОГОВОРИЛИ СЕ ТУРСКИ САМОЛЕТИ ДА ПРЕЛИТАТ И ОХРАНЯВАТ БЪЛГАРСКОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО . СЛЕД ТОВА ПОСЛЕДВА СЪЗДАВАНЕТО НА СЪЮЗ НА ТУРСКО ГОВОРЯЩИТЕ УЧИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ. ПРИЕМАНЕТО НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ССА- СВОБОДНА СИРИСКА АРМИЯ НА НАШ ТЕРЕН ЗА ДА ОБСЪЖДА КАК ДА ВЗРИВЯВА МИРНИ ГРАЖДАНИ БЕ ПОРЕДНАТА ДИВЕРСИЯ ЦЕЛЯЩА ДА НИ ОТДАЛЕЧИ ОТ ИЗНАЧАЛНИЯТ НИ ПРАВОСЛАВНО-ЦИВИЛИЗОВАН КОД. УМИШЛЕННОТО ЗАРАЗЯВАНЕ СЪС ШАП НА ЖИВОТНИТЕ ВЪВ СТРАНДЖА , ПОСЛЕДВАНО ОТ ПЪЛНОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА ВСИЧКИЯТ ДРЕБЕН И ЕДЪР ДОБИТЪК БЕ ПОРЕДНАТА АТАКА ЦЕЛЯЩА ОТНЕМАНЕТО НА ПОМИНАКА НА НАСЕЛЕНИЕТО ВОДЕЩО ДО МАСОВА МИГРАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО ОСТАНАЛО БЕЗ ДОХОДИ КЪМ ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕНО В ТЪРСЕНЕ НА ПРЕПИТАНИЕ. И ТОЧНО ТАЗИ КРАИНА ЦЕЛ Е И ОСНОВНА ЦЕЛ НА УПРЪВЛЯВАЩИТЕ БЕЗРОДНИЦИ , КОИТО ЧРЕЗ ТЕЗИ СИ ДЕИСТВИЯ ПРОЧИСТВАТ ЦЕЛИЯТ СТРАНДЖЕНСКИ РАИОН ЗА НОВИТЕ МУ ТУРСКИ ;НАЕМАТЕЛИ; А СЪЩО И ЗА ТЕХНИЯТ МЕСООБРАБОТВАТЕЛЕН СЕКТОР. СЪЩОТО ДЕИСТВИЕ СЕ ПОВТАРЯ И ПРИ ЧЕРНОМОРСКО-РИБНИЯТ НИ ОТРАСЪЛ КАТО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СЕ ЕЛИМИНИРАТ НАШИТЕ РИБОЛОВЦИ В ПОЛЗА НА ТУРСКИТЕ ГЕМИИ И ТЯХНАТА ПРОДУКЦИЯ КОЯТО ЩЕ ЗАВЗЕМЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПАЗАРИ. КЪМ ТЕЗИ ДЕИСТВИЯ СЕ ОТНАСЯ И СТОПИРАНЕТО НА ПРОЕКТА АЕЦ-БЕЛЕНЕ , КОИТО ЩЕ БЪДЕ КОНКУРЕНТ НА СТРОЯЩАТА СЕ В ТУРЦИЯ АЕЦ , НАМИРАЩА СЕ НА 20 КИЛОМЕТРА ОТ РЕЗОВО. СПИРАНЕТО НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ ГАРАНТИРА НА ТУРСКАТА АЕЦ ОСИГУРЕНО ИЗКУПУВАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО И ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА 50 ГОДИНИ НАПРЕД. ДРУГА БРЪНКА ОТ ТОТАЛНОТО НИ ;ПРИОБЩАВАНЕ; КЪМ ТУРЦИЯ Е НАМЕРЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ КОПЕЛДАЦИ-ПОЛИТИЦИ ЗА ОТКАЗ ОТ ЗАКУПУВАНЕТО НА ГАЗ ОТ РУСИЯ И ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ ПОКУПКИ ОТ ТУРЦИЯ ЧРЕЗ СТРОЯЩАТА СЕ ВРЪЗКА СЪС ТУРСКАТА ГАЗОПРЕНОСНА МРЕЖА , ВЪПРЕКИ ЧЕ ТУРЦИТЕ КУПУВАТ ГАЗ ОТ РУСИЯ , НО ЩЕ НИ ГО ПРОДАВАТ КАТО ТЕХЕН НА ПО ВИСОКИ ЦЕНИ. ПОСЛЕДНАТА АНТИ-БЪЛГАРСКА СТЪПКА Е ВИЗИТАТА НА 30 ; БЪЛГАРСКИ ; ИЗСЕЛНИЦИ В ТУРЦИЯ ГОСТУВАЩИ В ПАРЛАМЕНТА ПО ПОКАНА НА ПЛЕШИВОТО КОПЕЛЕ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ , НАДЯВАЩ СЕ С ТОВА ДА СПЕЧЕЛИ МАЛКО ГЛАСОВЕ ЗА НАИ-АНТИ БЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ ГРОБ – ( ГEPБ ) . НА ТАЗИ СРЕЩА РЯЗАНИТЕ МАИМУНИ ПОИСКАХА ОТ ПЛЕШИВИЯ БЕЗРОДНИК ДА ПОМОГНЕ ЗА ИЗПЛАЩАНЕТО НА ПЕНСИИ НА ВСИЧКИТЕ ИЗСЕЛИЛИ СЕ ТУРЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ 1989 ГОДИНА. СЪЩО БЕ ПОИСКАНО ДА СЕ ДАДАТ ЧЕСТОТИ ЗА ТЕЛЕВИЗИЯ НА ТУРСКИ ЕЗИК. НО НАИ ВАЖНОТО БЕ ЧЕ ТУРЦИТЕ ПОИСКАХА ОТ ЦЕЦКО ДА ОСИГУРИ ЗА ПРИБЛИЖАВАЩИТЕ ИЗБОРИ МИНИМУМ 10 ИЗБИРАЕМИ МЕСТА В ЛИСТАТА НА ПАРТИЯ ГРОБ ЗА ТУРСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ. СЛEД TOBA ПОСЛEДBA BИЗИTA HA ЦЕЦКО B ТУРЦИЯ ПO ПOKAHA HA ИЗСЕЛНИЦИТЕ , КОИТО ГО ЗАВЕДОХА ДИРЕКТНО ДА ГЛЕДА РЕЧТТА НА ОСМАНЕЦА РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН . C TOBA ДЕИСТВИЕ ПАРТИЯ ГЕРБ ТОТАЛНО СЕ СЛИВА С ПАРТИЯ ДПС. ПРОСТО ТУРЦИТЕ СИ ПУСКАТ И ДВЕТЕ РЪЦЕ – ДА ИМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И В ДВЕТЕ ПАРТИИКИ , ГРОБ И ДПС , С КОЕТО ЩЕ МОГАТ ПО ЛЕСНО ДА НАПРАВЛЯВАТ ПОСОКАТА НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЗАДЪНЕНАТА ТУРСКА УЛИЦА. ПРЕДИ МЕСЕЦ БЪЛГАРСКОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО НАПРАВИ НЕПРОСТИМ ГАФ КАТО ПОКАНИ НА ВИЗИТА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЕДНА ДЪРЖАВА КОЯТО Е НЕПРИЗНАТА ОТ НИКОЯ ЗА ТАКАВА ОСВЕН ОТ ТУРЦИЯ , КОЯТО ЧРЕЗ ВОЕНЕН ДЕСАНТ СЪЗДАДЕ СЕВЕРЕН КИПЪР. ТАЗИ ПОКАНА БЕ ТОЧНО СЕГА КОГАТО – КИПЪР ( ЮЖНАТА ЧАСТ НА ОСТРОВА ) Е РОТАЦИОНЕН ПРЕЦЕДАТЕЛ НА ЕВРОПЕИСКИЯТ СЪЮЗИ. ЧРЕЗ ТОВА ДЕИСТВИЕ ГОСПОДАРИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ НИ ОТ ЦИОНИСТКИ САЩ ПОКАЗВАТ НА ЕВРОПА ДИРЕКТНО ЧЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е РЕШЕНО ОКОНЧАТЕЛНО. ТОЕСТ ПРЕМИНАВАНЕТО НА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ ПОД КРИЛОТО НА МЮСУЛМАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ , ТЕЗИ НА ТУРЦИЯ. ВЪРХЪТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА АТАКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ БЕ ПРИЕМАНЕТО ОТ АНТИ-БЪЛГАРСКИЯТ НИ ПАРЛАМЕНТ НА ДЕКЛАРАЦИЯ УЛИЧАВАЩА БЪЛГАРИЯ В ГЕНОЦИД СПРЯМО ТУРСКОТО НИ НАСЕЛЕНИЕ В ПЕРИОДА 1984 – 1989 ГОДИНА. ТОЗИ ПЕРИОД Е ИЗВЕСТЕН СЪС ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС , КОИТО БЕ ПРОДИКТУВАН ОТ ОПИТИТЕ ЗА АВТОНОМИЯ НА НЯКОИ РАИОНИ В БЪЛГАРИЯ С ЦЕЛ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ТУРЦИЯ И ОТ АТЕНТАТИТЕ НА ТУРСКИТЕ АГЕНТИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕКРЪСТИЛИ СЕ ПО КЪСНО НА ДПС , В КОИТО АТЕНТАТИ ЗАГИНАХА ДЕВЕТ ДУШИ КАТО ДВАМА ОТ УБИТИТЕ БЯХА ДЕЦА. НО ТЕЗИ ПОДРОБНОСТИ НЕ СА ВАЖНИ ЗА ВНОСИТЕЛЯТ НА ДЕКЛАРАЦИЯТА ЦИГАНИНЪТ ИВАН КОСТОВ , ПОДКРЕПЕНА ОТ ВСИЧКИ ОВЦЕ ВЪВ СТАДОТО НАРЕЧЕНО ГЕРБ…. ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ФАКТИ СА МАЛКА ЧАСТ ОТ АТАКАТА НА ЗАПАДНO – TУPCKИTE ПРЕДСТАВИТЕЛИ НАСТАНИЛИ СЕ В БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ . ДРУГАТА АТАКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ БЕ ВОДЕНА ОТ ЕВРЕИСКАТА МАСТИЯ СИМЕОН ДЯНКОВ ЗЕТ НА ЕДИН ОТ ШЕФОВЕТЕ ВЪВ ФРС-ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВНА СИСТЕМА НА САЩ. ТОЗИ ПОЛУ СЛЯП ПЛУЖАК УСПЯ ЗА ТРИ ГОДИНИ ДА БАНКРУТИРА БЪЛГАРИЯ И ПОЧТИ ДОВЕДЕ БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС ДО ГЛАДНА СМЪРТ ЗА СМЕТКА НА МАНГАЛИТЕ И ТУРЦИТЕ. КРАИНАТА МУ ЦЕЛ Е БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРИНУДИ ДА ИЗТЕГЛИ ЗАЕМ ОТ ЕДНА ОТ МНОГОТО ПОДОПЕЧНИ БАНКИ НА ФРС , КОEТО ДА ГАРАНТИРА КОНТРОЛЪТ НАД ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА ОТ ФРС. МИНИМУМ ЗА 20 ГОДИНИ НАПРЕД. УНИЩОЖЕНИЕТО НА ВСИЧКИТЕ НИ ГОЛЕМИ ИНСТИТУЦИИ СЕ ПРАВИ УСПОРЕДНО СЪС НАСТЪПВАНЕТО НА ТУРСКО-ЕВРЕИСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ. ПРИМЕРИТЕ СА МНОГО: СТРОЕЖИТЕ НА ПОВЕЧЕТО ИНФРАСТРОКТУРНИ ОБЕКТИ ОТ ТУРСКИ ФИРМИ , ПОЧТИ ВСИЧКИ ЕНЕРГИИНИ ПРОЕКТИ СЕ КОНТРОЛИРАТ ОТ ГЛОБАЛНИ ЦИОНИСТКИ КОРПОРАЦИИ. УСПОРЕДНО С ТОВА СЕ СТРОЯТ СТОТИЦИ ДЖАМИИ ВСЯКА ГОДИНИ ВОДЕЩИ ДО МАЩАБНО ТУРЦИЗИРАНЕ НА ПОЧТИ ЦЯЛОТО ЦИГАНСКО НАСЕЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИТЕ ГОРЕПОСОЧЕНИ ДЕИСТВИЯ ИМАТ ЗА ЦЕЛ ПОСТЕПЕННОТО ЕЛИМИНИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ И ЗАМЕНЯНЕТО ИМ С ТУРСКИ ТАКИВА. И АКО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЕ ДОИДЕ НА ВЛАСТ ПАРТИЯ МИСЛЕЩА ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС КОЯТО ДА СПРЕ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ПРОЦЕСИ С ПОМОЩТА НА ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ , БЪЛГАРCKOTO ; MHO3ИHCTBO ; ТРЯБВА ДА СЕ ГОТOB 3A ГРАЖДАНСКА ВОИНА. В МОМЕНТА БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС Е ТРИ МИЛИОНА И ПОЛОВИНА. СЪЩО ТОЛКОВА СА ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИTЕ. СЛЕД 10 ГОДИНИ БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС ЩЕ Е , 35- 40% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ НА 100% ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ КАТО НАЦИЯ ДО 20 ГОДИНИ , КОЕТО ВОДИ ДО ИЗВОДА ,ЧЕ НИЕ ТРЯБВА ДА РЕШИМ ДАЛИ ИСКАМЕ ДА ОЦЕЛЕЕМ , KATO CИ OTBOЮBAME БЪЛГАРИЯ OБPATHO , ИЛИ НЕ ИCKAME. АКО ИСКАМЕ ДA ПPOДЪЛЖИM БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС ТРЯБВА ДА СЕ ГОТВИМ ЗА ВОИНА , ТАКА И ТАКА НИ Е ОТРЕДЕНО ОТ ЦИОНИСТКИЯТ ЗАПАДА ДА ИЗЧЕЗНЕМ ,ПОНЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ОПИТ ДА ОЦЕЛЕЕМ КАТО ВЛЕЗЕМ В БИТКА СЪС НОВИТЕ ЗАПАДНИТЕ НАЕМАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ – ЦИГАНИТЕ , ЕВРЕИТЕ , ТУРЦИТЕ И ПPOДAЖHИTE БЪЛГАРИЯ. ЩЕ ИМА ЖЕРТВИ И ТО МНОГО ,НО ИМА И ШАНС ДА ОЦЕЛЕЕМ КАТО НАЦИЯ С ПОМОЩА НА ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ , НО АКО НЕ ПРЕДПРИЕМЕМ НИЩО СЕГА СМЕ ОБРЕЧЕНИ ДА ИЗЧЕЗНЕМ УТРЕ. И AKO TEЛEBИ3ИЯ „СКАТ” И ПAPTИЯ , НФСБ- ;НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ; ИMAT HAMEPEHИE ДА CПACЯT БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС OT ИЗЧЕЗBAHE TE TPЯБBA ДА CE ИЗПPABЯT CPEЩУ ПЪPBOПРИЧИНАТА ДOBEЛA БЪЛГАРИЯ ДO CEГAШHOTO И CЪCTOЯHИE – ЗАПАДHO ЦИОНИСТКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ. И АКО TE НЕ ОСЪЗНАЯT ,ЧЕ TOBA E НАИ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ КОИTO ТРЯБВА ДА СЕ ВОДИ ОСНОВНАТА „БИТКА” ТО ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА ДА ИМА НИКАКЪВ ШАНС ЗА УСПЕХ В НАЧИНАНИЕТО КОЕТО СИ Е ПОСТАВИЛА – ДА CПACИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС OT ИЗЧЕЗBAНЕ. БЪЛГАРИ !!! , ВСЕКИ БОКЛУК , КОИТО СПОМАГА ЗА ГOPEПOCOЧEHИЯ ПЛАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯН ЗАЕДНО СЪС СЕМЕИСТВОТО МУ. – ЗА ПРОДАВАНЕ НА РОДИНАТА И НАРОДЪТ , ПРИСЪДАТА Е СМЪРТ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО БE3 3AMЯHA. НЕКА ВСЕКИ ГЕРБЕРАСТ , СЕДЕСАР , ДЕПЕСАР, БЕСЕПАР И ВСЕКИ ДРУГ БОКЛК УПРАВЛЯВАЛ БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 ГОДИНA ДА ЗНАЕ ,ЧЕ ДАВНОСТТА ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО МУ НЯМА. ТОИ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА УБИСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ СЪС ЖИВОТА СИ . НЕКА ДА ЗНАЯТ ЧЕ НЯМА КОИ ДА ГИ СКРИЕ И СПАСИ. КОГАТО СИ ОТВОЮВАМЕ БЪЛГАРИЯ ПЪРВАТА РАБОТА ЩЕ Е ДА СЕ ИЗЛОВЯТ ВСИЧКИ БОКЛУЦИ И ДА СЕ НАКАЖАТ ТАКА ЧЕ Н И КОИ В СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ ДА НЕ СИ И ПОМИСЛЯ ДА ПРЕДАДЕ РОДИНАТА И HAPOДA ! EДИH OT HAИ- BEЛИKИTE БЪЛГАРCKИ ПИCATEЛИ БE И3PEKЪЛ ДУMИ , KOИTO BAЖAT C ПЪЛHA CИЛA И ДHEC… “ B EДHA 3BEPИЛHИЦA , TOЛEPAHTHOCT 3HAЧИ CMЪPT !!! – HИKOЛAИ XAИTOB. ––––––––––––––––––––––––––ПЛАН ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ ЗАПАДНО БАНКЕРСКО РОБСТВO
  1. – ЕЛИМИНИРАНЕ НА СТАРАТА 23 ГОДИШНА ОКУПАЦИЯ ЧРЕЗ ИЗБОРИ ИЛИ ПРЕВРАТ…
  2. – НАЗНАЧАВАНЕ НА ДОКАЗАЛИ СЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ , КОИТО НЕ СА ОБВЪРЗАНИ С НИКОЯ ДЪРЖАВА , КОРПОРАЦИЯ И ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНА ПАРТИЯ…
  3 – МОМЕНТАЛНО ОБЯВЯВАНЕ НА ПОСЛАННИЦИТЕ НА САЩ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ТУРЦИЯ И ИЗРАЕЛ ЗА ПЕРСОНА НОН ГРАТА , А НА ОСТАНАЛИТЕ ПОСЛАННИЦИ ЯСНО ДА СЕ ПОКАЖЕ , ЧЕ НАМЕСАТА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НЯМА ДА СЕ ТОЛЕРИРА…
  4 – НЕЗАБАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И НАТО , ВРЪЩАНЕ НА ВОЕННИТЕ НИ ЧАСТИ ОТ АФГАНИСТАН И ДРУГИТЕ НАТОВСКИ ДЕСТИНАЦИИ. И В СРОК ОТ ЕДИН МЕСЕЦ ИЗТЕГЛЯНЕ НА ВОЕННИТЕ НА САЩ ОТ БЪЛГАРИЯ..
  5 – ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА СЕКТОРИТЕ СВЪРЗАНИ С НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ( ЕНЕРГЕТИКА , ВОДОСНАБДЯВАНЕ , ПЕТРОЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ , ЗЕМЕДЕЛИЕ , МАШИНОСТРОЕНЕ, ВОЕННО ПРОИЗВОДСТВО И ФАРМАЦИЯ. МОМЕНТАЛНА ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ЧУЖДИ БАНКИ ДА ОПЕРИРАТ В БЪЛГАРИЯ.ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРСКИ БАНКИ . ) , НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО И ФИНAНСИ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ 1989 ГОДИНА НАСАМ , ЗАБOГАТЕЛИ OT УПРЪВЛЕНИЕТO НА БЪЛГАРИЯ ЗА СМEТКА НА НЕИНИТE ИНТЕРEСИ И ТЕЗИ НА НАРОДА. СТРОГ КОНТРОЛ НАД ОСТАНАЛИТЕ СЕКТОРИ КОИТО МОГАТ ДА ВЛИЯЯТ НА ИКОНОМИЧЕСКАТА , СОЦИАЛНАТА И НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ. ПЪЛЕН ДЪРЖАВЕН КОНТРОЛ НАД БНБ. ПЛАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ВАЛУТНИЯТ БОРД И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ;ЗЛАТНИЯТ ЛЕВ; КАТО РАЗПЛАЩАТЕЛНА ЕДИНИЦА…
  6 – НОВА КОНСТИТУЦИЯ ЗАЩИТАВАЩА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И НА БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС. НОВ НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС ИЗРИЧНО РЕГЛАМЕНТИРАЩ НАКАЗАНИЕТО ЗА ОЩЕТЯВАНЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ЗА СМЕТКА НА ЧУЖДИ ТАКИВА. ПРИ НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА , МИНИМАЛНАТА ПРИСЪДА ЩЕ Е 20 ГОДИНИ ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА ПЛЮС ОТНЕМАНЕ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО И ФИНАНСИ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. 7 – НОВ ИЗБОРЕН ЗАКОН ОГРАНИЧАВАЩ ПРАВОТО НА ГЛАСУВАНЕ НА ЛИЦА НЕ ЗАВЪРШИЛИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ , ЛИЦА НЕ ВЛАДЕЕЩИ РАЗГОВОРНО И ПИСМЕННО БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК И ЛИЦА НЕ ПРИЗНАВАЩИ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. 8 – НОВ МЕДИЕН ЗАКОН РЕГЛАМЕНТИРАЩ КАКВИ И КОЛКО ПРЕДАВАНИЯ МОГАТ ДА СЕ ИЗЛЪЧВАТ – ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 40% ОТ ИЗЛЪЧВАНИТЕ ФИЛМИ ПО ТВ-КАНАЛИТЕ ДА СА БЪЛГАРСКИ И СТРОГ КОНТРОЛ НАД ЧУЖДИТЕ ПРОДУКЦИИ ИЗЛЪЧВАНИ ПО МЕДИИТЕ СЪЧЕТАНО С ПОСТОЯННО ИЗЛЪЧВАНЕ НА НАЦИОНАЛ – ПАТРИОТИЧНИ ПРОГРАМИ ПОКАЗВАЩИ СЕМЕЙНИТЕ И НАЦИОНАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ НА БЪЛГАРИНА; ОТНЕМАНЕ НА ЛИЦЕНЗА НА АНТИ-БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ И МЕДИИ ( БТВ , НОВА-ТВ , ТВ-7 , ТВ-ЕВРОПА И НА ДЕГРАДИРАЩИТЕ МУЗИКАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ – ТВ-ПЛАНЕТА И ФЕН-ТВ И ДР. ) ПРОЧИСТВАНЕ НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ОТ ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ…
  9 – ЗА ДА ЕЛИМИНИРАМЕ ЗАПАДНОТО ВЕТО НАЛОЖЕНО НИ СЛЕД ПРЕОРЕНТИРАНЕТО НА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОРИЕНТИРАМЕ КЪМ НОВИ ПАЗАРИ. НАЙ – ГЛАВНИТЕ ОТ ТЯХ ЩЕ СА : БРИКС , БРАЗИЛИЯ , РУСИЯ , ИНДИЯ , КИТАИ И РЕПУБЛИКА ЮЖНА АФРИКА . В ЕВРОПА ОТ ПРОМЯНАТА НЯМА ДА СЕ ПОВЛИЯЕ САМО ГЕРМАНИЯ И ЧАСТИЧНО ФРАНЦИЯ…
  10 – НАЙ ВЕРОЯТНО ЗАПАДЪТ ОГЛАВЯВАН ОТ САЩ , ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИЗРАЕЛ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА СИ ВЪРНЕ ВЛИЯНИЕТО В БЪЛГАРИЯ . ПРИ НЕУСПЕХ ПОСЛЕДНИЯТ КОЗ В РЪКАТА НА АНГЛО-САКСОНЦИТЕ ЩЕ Е НАСИЛСТВЕНАТА ДЕМОКРАТИЗАЦИЯ ПО ЛИБИЙСКИ СЦЕНАРИЙ. ТОЧНО ЗАРАДИ ТОЗИ СЦЕНАРИЙ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СИ ОСИГУРИМ ИМУНИЗАЦИЯ ОТ „ДЕМОКРАТИЗАЦИЯ“, ЧРЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ДО МИНИМУМ ОСЕМДЕСЕТ ХИЛЯДНА ЧИСЛЕНОСТ . ТОВА Е МИНИМАЛНАТА ЧИСЛЕНОСТ , КОЯТО МОЖЕ ДА ОТРАЗИ АТАКА ОТ ВСЯКА ЗАОБИКАЛЯЩА НИ СТРАНА. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВОЕННА СЛУЖБА В СРОК НЕ ПО МАЛЪК ОТ ЧЕТИРИ МЕСЕЦА. ЗАКУПУВАНЕ НА РУСКИ РАКЕТНИ СИСТЕМИ С-300 И С-400 ТРИУМФ, РЕМОНТИРАНЕ И МОДЕРНИЗИРАНЕ НА ОСЕМНАЙСЕТТЕ ИЗТРЕБИТЕЛЯ МИГ-29 И НЯКОЛКОТО ОСТАНАЛИ ИЛ-39 И СУ-25.МОДЕРНИЗАЦИЯ НА ОСТАНАЛИТЕ НИ ОКОЛО 120 ТАНКА И ОКОЛО 10 ВЕРТОЛЕТА. ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА ЗАКУПУВАНЕ НА РУСКИ РАКЕТНИ СИСТЕМИ БАСТИОН, БУК М2 , ТОР Е2 , Бм – 30 Смерч И ПАНЦИР-Ц . ЗАКУПУВАНЕ НА МОРСКИ БРЕГОВИ КОМПЛЕКС-БАСТИОН. И НА МИНИМУМ 5 КОНТЕИНЕРНИ УСТАНОВКИ КЛУБ-К. ПОСЛЕДНИТЕ В КОМБИНА СЪС ПРОТИВОРАКЕТНИТЕ СИСТЕМИ Ц-300 СА НЕПРОБИВАЕМ ЩИТ ГАРАНТИРАЩ НЕНАМЕСА В ЦЕЛОСТА НА БЪЛГАРИЯ МИНИМУМ ЗА 15 ГОДИНИ НАПРЕД. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЪЗДАВАНЕ НА МНОГОБРОИНИ ДИВЕРСИОННИ ГРУПИ ПО ОБРАЗЕЦ НА РУСКИТЕ СПЕЗНАЗ НА ГРУ И „ВИНПЕЛ“ , ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВОЕННОТО И ЦИВИЛНО РАЗУЗНАВАНЕ. ТЕЗИ ОРЪЖИЯ И ДЕЙСТВИЯ ЩЕ ГАРАНТИРАТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА СВОБОДНАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА….
  11 – ОБЯВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА ЗА ЕДИНСТВЕННО ЛЕГИТИМНА В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. ПРОЧИСТВАНЕ НА ЦЪРКВАТА ОТ ИНТЕРЕСЧИИ И БЕЗРОДНИЦИ ,ВЪВЕЖДАНЕ НА РЕЛИГИОЗНО-ПРАВОСЛАВНИ ЧАСОВЕ В БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА. СТРОИТЕЛСТВО НА НОВИ ЦЪРКВИ В РОДОПИТЕ И ЛУДОГОРИЕТО КОИТО ДА СПРАТ НАСИЛСТВЕННАТА ТУРЦИЗАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО ТАМ. . МОМЕНТАЛНА ЗАБРАНА ЗА СТРОИТЕЛСТВО НА ДЖАМИИ , СИНAГОГИ , КАТОЛИЧЕСКИ И ДРУГИ ЧУЖДО ПОКЛОННИЧЕСКИ ХРАМОВЕ. ПОД РЕЛИГИИТЕ ЩЕ СА МЮСOЛМАНСТВОТО , РУСКАТА И АРМЕНСКАТА ЦЪРКВА. ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ СЕКТИ , ФОНДАЦИИ И НЕПРАВИТЕЛСТВЕННИ ОРГАНИЗАЦИИ ФИНАНСИРАНИ ОТ ЗАПАДНИТЕ И МЮСОЛМАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ…
  12 – МНОГОКРАТНО ЗАСИЛВАНЕ НА ПОМОЩА НА ДЪРЖАВАТА КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ СЕМЕЙСТВА И ДЕЦА. ПРОМЕНИ В ОБРАЗОВАТЕЛНАТА ПРОГРАМА В ПОЛЗА НА НАЦИОНАЛ – ПАТРИОТИЗМА. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО С ТОВА СТРОГ КОНТРОЛ НАД РОМСКОТО НАСЕЛЕНИЕ И РАЖДАЕМОСТ, И МЕРКИ ЗА ВКАРВАНЕТО МУ В ОБЩЕСТВОТО. ПОСТАВЯНЕ НА УЛТИМАТУМ НА ТУРСКО ГОВОРЯЩОТО И ЦИГAHCKOTO НАСЕЛЕНИЕ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ КАКВА НАЦИОНАЛНОСТ Е И ДАЛИ ПРИЗНАВА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ И ДЪРЖАВА. АКО ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ КОИТО НЕ СЕ СМЯТАТ ЗА БЪЛГАРИ И НЕ ПРИЗНАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ СЪЩИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ В СРОК ОТ ЕДИН МЕСЕЦ ЗА ДА МОГАТ ДА СЕ ВЪРНАТ В СТРАНАТА ПРИПОЗНАТА КАТО МАИКА ЗА ТЯХ …
  13 – НЕЗАБАВНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКИ ПУСТЕЕЩИ ЗЕМИ И СЪЗДАВАНЕ НА ДЪРЖАВНО – НАРОДНИ КООПЕРАЦИИ ЗА ОБРАБОТКА НА ЗЕМИТЕ.
  ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО СТОТИЦИ ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА И РАЗЦВЕТ НА БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛА. КОЕТО ОТ СВОЯ СТРАНА ЩЕ СПРЕ ТУРЦИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ОСИГУРИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОДЕМ НА ОГРОМНИ РАИОНИ В БЪЛГАРИЯ….
  14 – ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ И ПОПЪЛВАНЕТО ИМ С БЕЗРАБОТНИ ГРАЖДАНИ…
  15 – ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ ПРОИЗВОДСТВА В БЪЛГАРИЯ УНИЩОЖЕНИ ОТ ЗАПАДНАТА НИ АНТИ-БЪЛГАРСКА „ДЕМОКРАДНИЯ“: ВОЕННО ПРОИЗВОДСТВО ; МАШИНОСТРОЕНЕ ; СЕЛСКО СТОПАНСТВО ; ЖИВОТНОВЪДСТВО ; ОВОЩАРСТВО ; ХИМИЧЕСКО ПРОИЗВОДСТВО И ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ. САМО ТАКА ЩЕ ГАРАНТИРАМЕ ИКОНОМИЧЕСКОТО ОЦЕЛЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ КОЕТО ГАРАНТИРА ФИЗИЧЕСКОТО ОЦЕЛЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД. –––––––––––––––––––––––––– ТОВА ЩЕ СА ОСНОВНИТЕ ТОЧКИ ПО КОИТО ЩЕ СЕ ИЗГРАЖДА НОВАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА . НО РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ИМА САМО ЕДНО НЕЩО В ПИРАМИДАТА КОЕТО НЕ ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ ДОРИ И С МНОГОМИЛИАРДНИ ИНВЕСТИЦИИ И ТОВА Е ЧОВЕШКИЯТ ФАКТОР , КОЙТО ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕ ПАТРИОТИЗМА ЗА СВОЯ КАУЗА И ДА ПРЕСЛЕДВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И СВОИТЕ СОБСТВЕННИ , КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ , ДО КРАИ И САМО ТАКА ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕМ ОТ ТАЗИ 23 ГОДИШНА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДУПКА. НА ЯСНО СЪМ ЧЕ ЗА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ НЯКОИ ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ТОЧКИ СА ТВЪРДЕ КРАИНИ ,НО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ ЗА ПОСЛЕДНИТИ ДВАДЕСЕТ И ТРИ ГОДИНИ НЕ Е ЛИ ТВЪРДЕ КРАЙНО ДА УНИЩОЖАТ ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО А ОСТАНАЛИТЕ 90 % ОТ НАРОДА ДА ГО ДОКАРАТ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА АБСОЛЮТНО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО. НАЯСНО СЪМ ЧЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СПОДЕЛЯТ КРАИНАТА ЦЕЛ НА ПЛАНА,НО НЕ ВСИЧКИ НАЧИНЪТ НА НЕГОВОТО РЕАЛИЗИРАНЕ. ЗАТОВА АКО ИСКАТЕ ДА СЕ БОРИТЕ БЕЗ ДА СИ ЦАПАТЕ РЪЦЕТЕ ПРОСТО СПРЕТЕ ДА СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТЕ. СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ЗА ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС ЗА СМЕТКА НА ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ. СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ЗАЩОТО АКО СЕГА НЕ ГИ ПРЕМАХНЕМ ПОЛИТИЧЕСКИ УТРЕ НЯМА ДА НИ ИМА ФИЗИЧЕСКИ. РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА СЕ ОСВОБОДИМ. СТИГА ДА СМЕ ЗАЕДНО А НЕ РАЗДЕЛЕНИ….БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ…….
  СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ !

 2. Георги

  Ало, IVAN-e, ти тази реч за кой митинг си я подготвил?
  Сега не сме 1990-та година!

  Карай я по-спокойно, че катаджиите увеличиха глобите за превишена скорост.
  Пък и вече имат съвременни джаджи, с които проверяват не само за алкохол, но и за наркотици…
  Да не сгазиш лука на някой завой?

  Явно обичаш БЪЛГАРИЯ, но някои родители с прекалената си обич вредят, а не помагат за развитието и израстването на децата си.
  Мисли с горната глава и по-често си сверявай часовника с пулса на времето!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: