Изложбата „ИЛА-2012”: Над хиляда експоната от различни страни


Preparations for ILA at Berlin Brandenburg AirportЕдна от най-големите в света аерокосмически изложби „ИЛА-2012” (ILA-Internationale Luft–und Raumfahrtausstellung) започва днес на територията на строящото се международно летище „Берлин-Бранденбург интернешънъл”.

Участие в изложбата ще вземат над 1200 компании от 46 страни, включително и от Русия. Около 300 летателни апарата с различни размери и катергории ще бъдат представени в небето и на земята. Основните сегменти на авио-панаира ще бъдат търговските превози, космоса, въоръжените сили, отбраната и сигурността, както и авиацията с общо предназначение. Русия е представена на изложбата от почти 60 организации, една от които е Обединената авиостроителна корпорация. За това, какво ще демонстрира тя, разказва официалният представител на корпорацията Олга Каюкова:

– Ще развиваме гражданска линия на самолети. Ще представим нашия регионален самолет „Сухой Суперджет-100”, модела на средномагистралната машина МС-21, а във военната експозиция ще покажем самолета МиГ-35.

Що се касае до военна авиация, то Русия ще представи на „ИЛА-2012” информация за най-новите си бойни самолети и хеликоптери. Несъмнен интерес предизвиква продукцията на корпорация „МиГ”. Компанията е известна преди всичко с бойните си изстребители. В частност, тя произвежда серийно многофункционалните корабни изстребители МиГ-29, едноместни и двуместни.

Надали може да се очаква сключването на някакви големи договори в Берлин, макар това да не е изключено, отбелязва главният редактор на агенция „Авиапорт” Олег Пантелеев:

– Напълно е вероятно, руските авиокомпании, които са представени в салона, да проведат сериозни преговори. Наистина, руските производители предпочитат да сключват сделки на други места. Например, на хидроавиосалона, които се проведе в Геленджик неотдавна, руските представители сключиха сделка за доставката на хеликоптери в Китай.

Заедно с това, експертите са уверени, че „ИЛА-2012” ще даде на специалистите допълнителен шанс за установяването на професионални контакти. Особено, ако се отчете, че в рамките на изложбата ще се проведат над 100 конференции и семинари.

Posted on 29.09.2012, in Въоръжени сили and tagged , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: